Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 15
kokiy spune:
a dat Misha in bobi si mi-a rezolvat PC-ul ![]()
sar'na Misha ...ai draq,cu cip-urile lor cu tot ... mi-or facut farmece ai de la SC 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
mama lor de cookie-uri!
De la alea era! Bine ca s-a rezolvat 

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Fetelor, am postat si eu la topicul cu lucrurile pe care le cred barbatii despre sex
. Nu stiu exact DE CE am postat, cred ca mai degraba ca sa le tin de urat lui Mishulica si puiului celalalt
.
Kokiy, bine ca o rezolvasi, ca altfel parca vad ca trebuia sa o chemam pe Devoska sa vina cu rachetele si armamentul din dotare sa rezolve problema pe care militara...
Vio, felicitari pentru dintisor!
Se observa vreo diferenta sau e ok?
Am zis ca ma mai gandesc ce sa mai adaugati la testul de admitere: daca la mine e proba fizica, bagati la greu:
- sa sara intr-un picior de 500 de ori (piciorul e la alegere)
- sa inghita, la alegere: sabii, cutite de bucatarie de diverse marimi, bricege, tirbusoane, iatagane (la asta primeste bonus o floricica daca-i reuseste pentru ca e cu doua taisuri)
M-am oprit ca mi s-a blocat neuronul... la naiba, in puii mei, ca ma apucasem sa scriu cu asa o poftaaa!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Tantzo, da' ce sadica ai devenit!
edit: io am o intrebare: chiar cu orice picior?? si al 3-lea??? ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Tantzo, da' ce sadica ai devenit! edit: io am o intrebare: chiar cu orice picior?? si al 3-lea??? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bai.. daca-l tine si cu al treilea picior, e invitatul meu. Conditia in cazul asta e sa se filmeze si sa puna filmuletul pe youtube, sa o ia pe aia cu "sa sune telefonuuuuuuul"
I never fake ... sarcasm
kokiy spune:
Ce bun e un organ la casa omului
...pai cand ma suna Misha sa-mi de-a'n ghioc..c-o mana tineam cupilu' la tzatza,c-o mana telefonu' la ureche..si daca eram posesoare de organ aveam si cu ce sa tastez la computer ![]()
Pai as avea si eu de adaugat ceva la testari ... daca-i fata sa invete sa faca biliboaca
,daca stie, sa ne demonstreze 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Io as vrea sa ne zica o intimplare comica (si/sau jenanta) da' musai sa fie cu el. Iar daca o mai si intrece pe aia cu telefonu'....jos palaria! 
misha71 spune:
ce dreak e aia biliboaca? Doamne...de unde le mai scoti femeie? 
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 ce dreak e aia biliboaca? Doamne...de unde le mai scoti femeie? ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Asta ma intrebam si eu acum. Kokiy o fi d-aia de inventeaza cuvinte ... inventatoare din aia
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Io mai mestec un pumn de tutun si ma duc spre perna mea draga ca iar imi pica vazul in papuci.

mahalaua stilata! 

Noapte buna.
Pe unde mi-o fi kupilu? Iar l-am uitat incuiat in baie? celmaimic hai la mama!