Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce mai faceti, fetelor? Ce va mai fac bebeii? Sper ca bine!
Cayaaimee, bine ai venit la noi, sper sa te simti bine in "gasca" noastra! Am vazut pozele, avem cunostinte comune.. Stii despre cine e vorba? Sunteti f. frumosi toti, in frunte cu juniorul Ionut!
Emma, sper sa fie doar o alarma falsa cu piciorul tau, sa nu ai nimic rau, sa te doara din cauza vremii, eventual...zic si eu! Multa sanatate! Ce face Andrei?
Iustina e bine, in general, dar mai tuseste si ii mai curge nasul..in rest, la noi toate bune si frumoase!
Dana, te mai duci la cursuri?

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Da Lora,mai merg la cursuri,ieri am lipsit ca a trebuit sa stau peste program la serv.Ma bucur ca Iustina e mai bine,sper sa nu se imbolnaveasca si a mea,ca dadea azi ceva semne

cayaaimee m-am uitat si eu pe pozici,nu cred sa te stiu,sa-ti traiasca baietelul,vad ca e aprox de aceeasi vrsta cu cea mica a mea

o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

nu, nu imi trebuieun ortoped bun ca ma doare de ceva timp. Analizele au iesit bune, raza bine, asa ca ...habar n-am ce este.

Andrei e bine multumim.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Laura stii cum sa instalez un wireless? Mi-am cumparat de la Altex un Wireless G Router Belkin si nu stiu cum sa-l instalez. Poti sa ma ajuti?

Cristina, te poate ajuta Sebi. Cica e cam mult de explicat. Daca vrei, vine el pana la tine si ti-l instaleaza. Sau intra pe mess si incearca sa-ti explice asa, in scris.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

cayaaime bun venit in gasca! Te astepam la urmatoarea intalneala, sa ne cunoastem si personal. In ce zona stai?

Copii mei sunt la mama, mergem in we sa-i aducem acasa. In rest, vorba romanului, 'same shit': servici, acasa, servici, acasa ... vreau sa vina primavara, sa ne mai plimbam prin parc macar.

Ma duc sa joc un yams cu Diana si Sebi. Somn dulce si sanatate la copii. Si Rares cica a inceput sa tuseasca si sa muceasc de asnoapte. Sper sa nu fie nimic serios. Pupi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
V-ati trezit?
Dau un ceai, ca nu mai beau decat o cafea, acasa...mai reduc, ca nu se mai poate...
Yuhuuuuu, yams...n-am mai jucat de cativa ani buni...imi aduc aminte de perioada cand ne adunam mai multi colegi de facultate la o colega din Dorohoi si jucam seara, in curte..fain..Cine a castigat?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata si o zi buna sa aveti!

emma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!
V-ati trezit?
Dau un ceai, ca nu mai beau decat o cafea, acasa...mai reduc, ca nu se mai poate...
Yuhuuuuu, yams...n-am mai jucat de cativa ani buni...imi aduc aminte de perioada cand ne adunam mai multi colegi de facultate la o colega din Dorohoi si jucam seara, in curte..fain..Cine a castigat?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Sebi a castigat.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
bine ca mai vad si activitate pe aici,chiar ma speriasem sau ca"am sarit un pic la voi"
cayaaimee,bine ai venit pe la noi,frumoase pozici,poate ne stim de prin parc centru sau ne vom cunoaste la o intalneala
laura,vad ca va distrati pe acasa,vezi cand nu sunt copiii acasa,motanii se joaca pe masa
o zi frumoasa sa aveti,ca azi e chiar frumos afara

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti din nou!!!!
ana,criss,cristina,carmen,aurora,ianusca ,adriana,allexa,ce mai faceti??,ce fac copilasii???ce fac in vacanta???
emma ,sanatate ii dorim genunchiului si cine stie?poate e vreun 'romantism"la el(am glumit),poate de la vreme,ai avut vreo lovitura mai veche si simte acu,vor trece toate.

dela noi fetele,carmen si stefi

Mergi la inceput