Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenstefi

saluti fetele!!!!!

laura,vad ca va distrati pe acasa,vezi cand nu sunt copiii acasa,motanii se joaca pe masa
o zi frumoasa sa aveti,ca azi e chiar frumos afara

carmen si stefi

Am muncit si la un puzzel de 1000 de piese vreo 3 seri , am fost si la biliard intr-o seara. Am avut o gramada de treaba . Acush tre sa aduc acasa copii si ma iau cu mainile de cap ca nu am facut nimic serios saptamana asta (nici curatenie ca lumea, nici mancare, nici nu am mers la sala, asa cum vroiam .... )

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

sal

Laura asa trz va culcati voi?Si inca la ora aia te duceai sa faci un joc??!!Pai eu aseara cred ca am adormit inainte de 10(bine,am fost si fara copii acasa)Eu zic sa mai profiti acuma cat nu-s copii,lasa ca ai timp sa faci curat si mancare,poate vine soacra si te ajuta

Cum e jocul asta yams??Sincer,nu cred ca l-am jucat

Carmen, Stefi a ta e acasa sau la gradi?

va las,treb sa plec,o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

danuta,stefi e acasa cu bunica ,a stat la noi zilele astea iar azi si maine sta pe la ea ca mai vin si doua nepotele dar o iau seara iar apoi ne asteapta o petrecere de copii la dodo si un botez,adica merem la botez ,toate sambata distractie!!!!!!!!!!cea mai fericita e steficand aude de petrecere si tort,ca in rest stii cum e....

pupici si laura poate vii maine pe la sala????aaa????????de la 19,30vb la tel adaca e de ceva.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neaaaaaaaaaataaaaaaaa fetele!!!!
cu asa un soare afara !!!!?????si nimeni pe aici?????
ok,va invit la o cafeaa bunnaaaa,va doresc un wek.cat mai frumos,sa fiti fericite si sanatoasenoi ne preg de petereceri de maine,merem la un botez si chef seara si la o fetita de ziua ei,deseara fug la sala,se anunta cineva????.........ata e.ne mai auzim.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna dimi , sau salutare tuturor. Azi am ajuns mai tarziu la birou si am intrat si mai greu pe net ca se cam adunase treaba de facut. Am citit " fugitiv " mesajele, shame on me, dar mi-ar placea sa va cunosc . Poate ne stim din oras sau din parc, poate avem chiar cunostinte comune dar acum nu imi dau seama cine ar putea fi .
Al meu pitic e afara acum in parc cu taica-su si e foarte cald . Ieri am fost la o aniversare la DODO si ne-am jucat pana pe la 21.30 dupa care nani.
Ce joc e yams?

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

Mergi la inceput

Carmen, ai fost cumva aseara la DODO? Poate eram acolo amandoua si nu ne-am dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Eu am azi o durere de cap de numa'...
cayaaimee, Iustina, Catalina, Ionut...
Daaa, e tare frumos afara, eu asa as pleca la un gratar, pe un varf de deal...
Yams-ul e un joc cu zaruri.
Carmen, iti oferim o diploma pentru cea mai harnica pietreanca.. Dar stiu ca petreceti ceva, nu gluma! Bravo voua, distractie placuta!

Restul pe unde sunteti? Ati plecat in concediu deja??? In frunte cu Laura, bineinteles!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Daca ai avea unde sa mergi in orasul asta eram de mult plecata de la birou, asa stau si " putrezesc in inchisoare".
Sper ca voi va simtiti mai bine si va bucurati de ziua asta incredibil de frumoasa. Astazi a nascut sau tocmai naste o prietena de-a mea si abia astept sa vorbesc cu ea dupa.....

Week-end placut

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

sal

cayaaimee la ce aniversare ati fost aseara la dodo?

Lora cine e in concediu,mah,poate Cristina dar noi...abia acum pot spune ca am si eu un WE liber.Mai nasol ca iar treb s-o iau din loc,vin sa beau o cafea la tine,sau mai bine zis langa tine

treb sa plec,o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, mey, e-n concediu..nu stiti? Copii n-are, se plimba, ce-i pasa...
Dana, chiar ma gandeam ca trebuie sa apari prin zona...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput