Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenstefi spune:
ziua buna feteleee!!!!!!
nimic pe azi????,nimic 
,nimic
,nimic
nimic
,ce faceti breee????????eu cred ca vremea o fi de vina daaaaaar totusi noi sa fim fericite si voioase
.............nu dati parul!!!incerc sa va fac ziua bunaa,o cafea vineee.....ieri am fost la sala ,fetele mele!!ce plin era pe acolo ,s-a spart cred ca vreo conducta din oras![]()
,peste tot era plin ,la aerobic,la fitness,la sauna ,prin vestiare...ce mai lumeeee frate,normal ca nu prea am cunoscut pe nimeni dar ce mai conteaza ,tu sa te simti bine ,asa ca am tras tare si mam simtit bineee![]()

.......vreau miscareee

carmen si stefi
ana1980 spune:
Salutare!
Cayaaimee bine ai venit printre noi. Nu-i nimic daca nu ne-ai vazut deloc pana acum.....poate ai sa ne vezi de acum in colo![]()
![]()
lunna27 spune:
sal
cayaaimee bine ai venit la noi!zi-ne mai multe despre voi,sa ne cunostem cat de cat!
ana nu ne mai spui nimic de voi?ce mai faceti?
lora cum mai e iustina?sper ca nu s-a agravat
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Ati baut
? Daca nu haideti acum 
.
Cayaaimee bine ai venit. Pune o poza poate te cunostem noi
.
Ce mai fac fetele? Am ratat si intalnirea asta
.
Noi sambata am fost la o cumatrie, duminica la o aniversare, din petrecere in petrecere
.
Adriana am sa pun si poze dar trebuie sa le pun pe net si tot timpul intru pe fuga ca trage de mine Alessia. Ma dispera. Numai la mine vrea.
Laura stii cum sa instalez un wireless? Mi-am cumparat de la Altex un Wireless G Router Belkin si nu stiu cum sa-l instalez. Poti sa ma ajuti? 
Dana baiatul tau stia cand a intrat la scoala sa scrie, citesca, socoteasca?
Criss
de
Alessia si
Andrada
lunna27 spune:
salut
Criss cunostea literele,cifrele,nu stia sa socoteasca decat f putin,nici sa citeasca,de scris le stia doar cu litere de tipar,la scoala in cls 1 a invatat totul,nu-ti face probleme ,toate la timpul lor.
aeperju spune:
Stiti vreun dr ortoped bun pe la noi sa se uite si la genunchiul meu ca nu stiu de ce ma doare.
emma
lunna27 spune:
cred ca ti-ar trebui mai intai o radiografie la genunchi si cu ea sa mergi eventual la un dr bun,ca asa la prima vedere nu stiu daca se vede ceva,mergi la dr de familie si te va indruma el sper un dr ortoped,asta e parerea mea,tu faci cum crezi
cayaaimee spune:
Buna fetele. Din pacate nu mi-am setat sa fiu anuntata de raspuns la measj si nu am avut timp sa mai intru pe site. Am incercat sa pun poza in album dar nu reusesc, probabil sunt "prea noua"
pe forum , desi citesc din 2004 cam tot pe aici.
Cine merge la sala? La Vip? Acolo e jale seara , dupa 7 parca e ora de varf.....vroiam sa imi refac abonamentul dar m-am lasat .
Poze.....revin cu ele sau cu un link catre poze
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
cayaaimee spune:
Sper sa ne gasiti pe aici, sunt toate pozele cu noi.
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -