Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 20
lunna27 spune:
salut
tot pe fuga sunt si eu,ma gandeam la o intalneala pe joi,ca vineri s-ar putea sa fiu sch 2 si nu pot ajunge,daca nu,asta e,oricum nici joi nu pot sta mult peste 7,astept idei
nu am timp sa ma uit la poze poate maine sau mai pe seara,abia am ajuns acasa,sunt super obosita si abia astept sa ajung in pat ca am lucrat azi noapte
o seara linistita!
carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
ningee ,ningeee si iar ninge,parca vin sarbatorile![]()
!!!!dar e frumos si sa aveti o zi mumoasaaaa!!

marani va transmite din suflet salutarile ei si sa vizionati cu placere pozele si pe ale noastree

pupici la toti copii!!
si sa iesiti cu saniutele acum cat mai este zapadaaa.
carmen si stefi
carmenstefi spune:
fetele!!
ce faceti??vin si cu o cafea,un ceai si ceva dulce,nimeni pe aici,....ei oricum eu invit fetele care pot veni maine sa ne vedem pe la 17 la pizza 66,la un suc ,o bere ceva
care doreste si poate eu va astept,care nu ....ata e,cu alte ocazii.....ia sa vad ma baga cineva in sama??
![]()
![]()

carmen si stefi

Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lunna27 salut tot pe fuga sunt si eu,ma gandeam la o intalneala pe joi,ca vineri s-ar putea sa fiu sch 2 si nu pot ajunge,daca nu,asta e,oricum nici joi nu pot sta mult peste 7,astept idei nu am timp sa ma uit la poze poate maine sau mai pe seara,abia am ajuns acasa,sunt super obosita si abia astept sa ajung in pat ca am lucrat azi noapte o seara linistita! |
Si eu vreau joi!!!
Cine se mai inscrie?
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
As veni si eu, cu tot cu Stefan, ca altfel nu pot. Stabiliti o ora. Joi, adica maine, nu? ... am cam pierdut notiunea timpului.
V-am pupat, o seara placuta!
lunna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenstefi fetele!! .....ia sa vad ma baga cineva in sama?? ![]() ![]() ![]() carmen si stefi ![]() ![]() |
hai mai carmen,cum sa nu te bagam in seama,ce prostii mai zici
eu as propune sa mergem la Don nico,sa mai schimbam locatia,ce spuneti?e alaturi
ellinia spune:
Cum e acolo la Don Nico, o fi si spatiu pentru nefumatori? Oare pot intra cu Stefan? N-am fost niciodata acolo ..
Laura25 spune:
Buna seara!
Scuze, fetele, dar eu nu mai pot veni. Stiu ca am tipat tare ca vreau, dar soacra mea s-a razgandit in legatura cu ziua cand ia copii la ea, iar Sebi are o lucrare care o sa-l tina la munca pana tarziu. Iar eu cu copii nu ma incumet sa vin la restaurant
. Sorry...
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce faceti? Ati iesit la sanius? Aseara pe la 11 ningea asa frumos...linistit, cu fulgi mari..ca-n povesti.
Stiti ca acusi vine primavara??? Ati aflat? ![]()
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)