Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Neata !
Ellinia, am vazut ca ai fost la Cip Savin....ma gandeam daca mai merge cineva acolo...Ajungi acasa cu un miros in haine de te omoara.... si unde mai pui ca daca e vre-o aniversare ,...
Am fost si noi in oras sambata dar am fost cam dezamagiti de "crasma" pentru ca era foarte aglomerat si erau cam depasiti de situatie si servirea a lasat de dorit.
In rest, nimic nou la noi.....
O saptamana frumoasa tuturor....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Caya, era destul de aglomerat, era si o petrecere, fiind sambata seara!
Dana si Criss, la multi ani, sa aveti parte numai de bucurii!
Mariana, sarcina usoara! Ti-ai gasit pana la urma medic?
Carmen, felicitari pentru noile responsabilitati! Si pentru permis bineinenteles!
Lora, inca n-am reusit sa descarc pozele toate, dar am sa pun cat de curand.
Adriana, am ajuns pana la Paris, acolo am stat cel mai mult. Ce-am vazut si mi-a placut foarte mult, Berna si Strassburgul. Am mai fost in Sazburg, Munchen (foarte ciudati nemtii astia, nu cred ca as putea sa traiesc acolo, foarte rigizi, seriosi si reci.
Am sa revin cu mai multe amanunte. V-am pupat, sunt cam in criza de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bon soir!
Ellinia ce frumos suna vacanta ta.Ce face Stef?L-ai mai dus la gradinita?Cum v-ati acomodat in noua casa?
Caya incantata de cunostinta!Fetelor, de ce nu o adaugai in lista?
Eu sunt super obosita si sa nu credeti ca am facut mai mult decat sa pun o masina de rufe azi.Nu stiu ce-i cu mine?!
Cred ca fug in patuc, ca oricum nu apareti voi la ore asa de tarziu.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Neata tuturor!
Azi se anunta o zi plictisitoare la birou....vremuri grele.
Mai nasol pentru mine ca am nepotica de aproape 3 ani in spital de sambata si nimeni nu stie ca are . Nimeni nu da diagnostic si sta doar cu perfuzii si nu mananca , saracutza....unii spun ca ar avea enterocolita sau o viroza nu-stiu-de-care....Doamne fereste sa ajungi in spital la noi. Este in salon o pustoaica parca de 12 ani care a fost operata acum o luna de apendicita si acum o opereaza iar.....de ce drk o opereaza din nou???? nu stiu ce sa mai spun de medicii astia. Si cica astia de la UPU se razbuna pe pacienti ca aud tot felul de reclamatii in TV si le e teama sa nu fie filmati sau inregistrati
Va spuneam de nepotica : sambata dimineata au trimis-o de la pediatrie la contagioase si pana ieri, cand au dus-o in spitalul mare, nu au venit de 2 ori sa vada cineva cum se simte, rar o asistenta sa ii mai dea glucoza in perfuzii......iti vine sa ii bati nu alta.....
Ei, nu ma luati in seama ca sunt PUTIN cam furioasa dar sper sa imi treaca si micutza mea draga sa isi revina....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la un ceai!
cayaaimee, multa sanatate nepoatei tale! Schimbati medicul daca vedeti ca nu se ocupa de ea bine, nu stiu...mergeti la cineva de incredere sau in alt oras, eventual.
Va doresc o zi cat mai usoara!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
va invit si eu la un ceai si un capucinno cald.
caya multa sanatate nepoatei tale si chiar asa daca exista posibilitate schimba medicul sau dute in alta parte,stiu ca e greu sa o iei din spital dar daca si o sa fie mai bine ,faceti investigatii la alti medici sau la un alt spital,ata e.
cristina ,ma bucur ff mult pt voi ca ati avut asa un concediu superb,speram si noi sa ajungem pe acolo dar o luam si pe stefu cu noi,e ff obositor cu cei mici dar trece repede vremea,lui stefanel.
salutari la toate fetele!!!
nuami stiu cine a intrebat de marani,dar ea nu mai este pe forum din motive stiute doar de ea ,dar va spun eu ca sunt ff bine ,bubamara e superba si a crescut!!,stau mai mult pe la munte asa ca e posibil sa le gasiti prin durau,o sa le transmit salutari .

carmen si stefi

Mergi la inceput

saluti fetele!!!!!

aveti un link cu poze cu bubamara,adica ana-maria,scumpa lui marani si tata ei.

http://picasaweb.google.com/2mcazacu/AnyaFebruarie2009#

carmen si stefi

Mergi la inceput

si niste poze cu stefi meu!!!!!

http://family.webshots.com/photo/2480700450101502053pMAuoe?vhost=family

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!!
Sunt tare in urma cu scrisul, mii de scuze pt asta. Acum tot pe fuga sunt.
Vineri nu imi ia soacra copiii, deci nu stiu daca pot sa vin. Mi-ar placea tare mult. Daca va hotarati sa va intalniti, poate totusi reusesc sa las copii cu Sebi o jumate de ora. Noi suntem bine, sanatosi.

De fapt eu am intrat ca sa va intreb daca nu stiti pe cineva care are nevoie de o bona. E o doamna serioasa, care a fost bona lui Ian mai bine de 2 ani de zile, apoi a stat cu alt copil si acum e 'libera de contract' si in cautare de job. Dana (ianusca) garanteaza ca e o bona super. Daca stiti pe cineva, dati-mi de stire. Multumesc!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waaaaaaw, Carmen, ce fetite frumoaseee!!! Bubamara a crescut, nu-mi vine sa cred ! Sa-i transmiti numai bine Mirei din partea noastra!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput