Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenstefi spune:
neata fetele!!!
ce zi e!!!e tare mohorata si sper sa nu va molipseasca si pe voi,o cafea dulce ,un ceiut si niste cereale si totul e ok,eu ascult si radiozu care de ceva vreme imi fac diminetile tare faine,sunt superbi baietii.
allexa nu fi suparata si cere ajutorul daca ai nevoie,viata mere inainte!!!!

caya sa va distrati daca iesiti de ziua indragostitilor,noi asteptam ziua asta de dragobete sa o facem mai romaneste!!
![]()
...dar oricum vin zile si mai frumoase ca se apropie martieee cu ghiocei si cadouri

carmen si stefi![]()
![]()
allexa06 spune:
LORA,CARMEN 
Multumesc,sunteti niste dragute.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Era sa zic buna dimineata...ori de la berea cu care ma tot ameninta Laura, ori de la vinul ala bun de la nas-miu... ![]() Deci grecul aproape ca-i prins, cu berea m-am scos...cica sa nu uit lopatelele...va explic eu mai pe-ndelete cand 'oi avea vreme...![]() (acu' era sa zic ca baba arde si tara se piaptana... ...ups...) e de la criza, cred...Ana, da, am gasit...tu dai sticla de Garrone, ca ai terminat sesiunea cu brio ![]() ! Ne-am scos!Mariana, eu nu-l stiu pe medicul ala, dar daca tu ai fost si ti-a placut si ai venit acasa multumita si increzatoare atunci inseamna ca e medicul perfect pentru tine! Asta conteaza, sa ai incredere si sa-ti dea curaj, sa fie om. Pupa baiatul si multa sanatate! Mai povesteste-ne ceva de el.Gata, plec, noapte buna! Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Iata-ma-s si eu pe-aici.Ninge tare si mi-e cam somn.
Noi suntem bine.Despre baiat ce sa zic?
Face 7 ani lavaa si urmeaza sa mearga la scoala.E mareeee...
E un dolofan, e mai mult bine facut, decat dolofan.E stirb si cred ca voi avea nevoie de un ortodont sa-i puna un aparat dentar.Dintii o iau cam razna, cu toate ca nici eu , nici sotul nu avem probleme la dantura.
Asta e, sa fie el sanatos!
Stiti cumva vreun remediu impotriva starii de greata?
Nu mege nici cu rontait, nici cu fructe, cu nimic.....Offf.
Va pup tare!
Poate mergeti la sanius!
Mariaanna
5+
ellinia spune:
Buna tuturor!
Am trecut sa va salut, am mult de lucru pana imi intru in mana la serviciu.
V-am pupat!
LoraG76 spune:
Uau, lume noua! ![]()
Mariana, multa sanatate! Ma bucur ca baiatul e bine!
Despre greturi nu stiu sa-ti spun, ca eu n-am avut...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Mariana, hehe inseamna ca de la anul treci si tu la teme
,in privinta greturilor,nu prea ai ce face,asa e in primele luni,vezi si tu ce-ti prieste ![]()
Cristina macar spune-ne pe unde ati fost,cum v-ati distrat,au fost si copii?
Alexa iritatia aia nu ma tinea mult,din cate imi amintesc in cateva ore imi reveneam si abia se vedea,de obicei vomam dimineata inainte de a merge la serv
Eftimie C. spune:
Buna seara dragele mele!
Chiar daca nu sunt prezenta pe subiect in ultimul timp, totusi va citesc si sunt alaturi de voi.
Vesti noi?Da.In primul rand trebuie sa ma laud ca sunt
si-mi place 
A fost greu, dar mi-a prins bine scoala de soferi pentru ca tocmai m-au transferat la contabilitate si ma voi ocupa de relati cu bancile si clientii si voi fi nevoita sa fac zilnic drumuri cu masina 

Acasa toate sunt bine, asteptam ziua lui Edi
si ne gandim la surprize de martisor pentru cei dragi.
Sotul meu a fost plecat la Campina pentru niste examene si ne-a fost tare greu fara el.
Apoi Edi a stat in vacanta la tara la bunici si tare mi-a mai fost dor e el 
Ultima data va spuneam de accidentul surorii mele.Dupa aproape doua luni, inca nu i s-a prins osul la clavicula si e disperata sa nu ajunga la cutit.De doua saptamani i-au scos fasa elastica si acum poarta un fel de corset.Vedem maine care sunt ultimele vesti pentru ca are programare la .
Cumnatul meu, in schimb, a fost gasit cu un inel deplasat la coloana si situatia era putin agravata si de hernie de disc de care habar n-avea.A fost operat la coloana si in acelasi timp la picior de unde i s-a luat o bucatica de os pentru inelul de la coloana....Acum e in refacere acasa si Slava Domnului e bine.
Cam asta e viata mea in ultimul timp cu bune si rele.
Imi cer scuze ca nu mai sunt la fel de activa ca alta data, dar promit sa revin.
Va 
LoraG76 spune:
'Neata!
Va astept la un ceai!
Carmen, bem in cinstea ta! Falicitari pentru permis! Multa sanatate surorii si cumnatului! Pupici lui Edi! 
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)