Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Danooo, iar esti pe net? Ai terminat mancarea? Vezi ca vin la masa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Stiam eu ca tre' sa stau pe invizibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

asa mi-am dorit si eu un job unde sa am mult timp liber si sa pot sta oricat pe net , doar ca acum am inceput sa ma plafonez , sa involuez si nu mi se mai pare interesant.....As vrea sa mai invat lucruri noi si .......sa am un job care sa ma "solicite" putin . Acum am invatat sa am grija ce imi doresc , pentru ca pana acum am primit.....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
si eu pe aici,am sorbit cafeaua de mult tare,am deschis forumul sa scriu de pe al 9 si acu am apucat,ca am treabaaa
vreau si eu intalneala lauraaaaa!!!!se pune problema...ce faceti sambata???va scot sotii la o cina romantica???????,noi vom fi singurele si ne-am gandit ca vom face party in pijama,naaaa,asa ca daca vreti va astept pe la mine ,ori samb.sau vineri,dar sa vedem pana atunci cum decurg lucrurile

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Noi mergem la Del Mar ca mi-a placut prima data si cred ca ne "mutam" de la Laguna.
Oricum sarbatoarea asta e cam trasa de par, dar e pentru noi....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimi .
Haideti la .

Caya si eu tot un servici asa am sau ma rog avem inainte de a intra in CIC ca cica tot scot cu ordonanta. Si nu prea ma multumea dar acum as fi bucuroasa sa il mai am incontinuare .

Bay anuntati-ma si pe mine de intalnire cand unde ca de data asta nu mai ratez. Sotul meu cel drag si iubit cu care nu am vorbit 3 zile se duce si se distreaza iar eu stauuu si astept. Asa ca de data asta vin si eu indiferent ce e acasa nu ma intereseaza.. Na ca m-am suparat.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !Am aparut si eu...
Abia astazi sunt cat de cat in regula,pana acum am avut iritatia aia pe fata.LUNNA-pe tine cat te tinea,odata ce-ti aparea pe fata?
La mine a trecut de la sine,nici nu m-am dus nicaieri ,la nici un dr ca m-am saturat de ei...data trecuta eram racita cand mi-a aparut si am crezut ca am facut alergie de la antibiotic si m-au plimbat de la un cabinet la altul ca nimeni nu stia ce am si ce tratament sa-mi dea,asa ca acum nu m-am dus deloc,eram si intr-o " pasa proasta" si numai de asta nu aveam eu nevoie.
Vad ca va pregatiti de intalneli,bautefoarte bine faceti...eu ...inca mai sunt
O zi buna la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

'Neata!
Allexa, de ce esti asa suparata? Te putem ajuta cu ceva? Poate ca o intalnire, o iesire undeva ti-ar face bine, te-ai mai "deconecta".
Criss, dar ce sot distractiv...bravo, trebuie sa mai iesi si tu. Si lasa-l pe el cu fetele.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA - multumesc. Sunt suparata pe viata astaam o hotarare de luat...si mi-e frica sa nu gresesc!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Alexa, sa nu-ti fie frica! Capul sus si ia hotararea fara teama, fa ce crezi ca e mai bine pentru tine! Bafta in luarea deciziei! Daca ai nevoie de noi, nu ezita sa ne ceri ajutorul!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput