Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Yuhhhh....ma gandeam eu...

Somn usor si o zi cat mai frumoasa!
Da si tu ceva de baut!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
cayaaimee spune:
Neata tuturor. Imi place ca de dimineata vorbiti de baut![]()
garone, bere.....
......
Am fost azi dimineata sa duc baiatul la gradi si m-am minunat sa vad la intrare o masutza si o tanti care statea la recuparat bani de la parinti. Cica erau copii la grupa pregatitoare care aveau de platit 4-5 mil si nu ii mai primeau....
Cred ca e cea mai nasola chestie care o poti pati, sa mergi cu copilul la gradi si sa iti spuna de fata cu el ca nu te primeste pentru ca nu ai platit. Pentru copil , eu cred ca i se "darama " lumea......
Cam sadic.....
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "
cayaaimee spune:
Sa fie criza asta asa de dreastica sa nu poti achita gradinita???? Ne asteapta vremuri grele si oricum orasul " e la pamant " 
![]()
LoraG76 spune:
Off...saracutii copii...dar ce modalitate de a recupera banii...ar fi trebuit stransa de gat directoarea, cum sa faci asa ceva de fata cu copiii si cu alti parinti? E urat! Eu n-as fi tacut, ii ziceam ceva cu siguranta! Adevarul ca sunt parinti pentru care suma asta e enorma...
, insa sunt si rau-platnici unii pentru ca li se pare ca totul li se cuvine, la Iustina in grupa sunt parinti care nu platesc la timp pentru ca nu vor,k pur si simplu...si ca sa evite contactul direct cu educatoarele trimit copilul singur de la poarta - si ii cunosc, stiu ca au bani sa plateasca...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!
DANA LA MULTI ANI DRAGUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA ,SANATOASA SI IUBITA DE CEI DRAGI SO SA TE BUCURI DE VIATA LA ACEASTA FRUMOASA VARSTA!!!!!!!!!

si tot azi e o zi speciala si pt mine ca e ziua mamei mele asa ca o sa beau si pt tine danuta

si se pare ca si afara e o zi mai draguta 
sunt la munci si sunt pe fuga,mai revin.
carmen si stefi![]()
cayaaimee spune:
somebody ? anybody ?

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/
cayaaimee spune:

La multi ani sarbatoritilor! Sa aiba tot ce imi doresc eu mie si tot binele din lume.
Eu cred ca astia au bani pentru ca nu dau , iar ei merg pe principiu " Daca dai n-ai, ia nu da sa vezi cum ai" ....Cel putin eu asa ii vad. Cat despre caracterul unora
.....hmmm...interesat ![]()
carmenstefi spune:

si sa nu uit!! LA MULTI ANI TUTOROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!am vazut in calendar ca e sf.Valentina si Haralambie

sunt pe aici cayaaimee![]()
carmen si stefi
cayaaimee spune:
da, e sarbatoare , Haralambie de boala, cica asa de zice in popor. Ca si eu vroiam sa fac ceva treaba dar ......mi-a recomandat lumea sa stau linistita
eu nefiind prea bisericoasa...
crissandrada spune:
LA MULTI ANI DANA. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. 
.
Criss
de
Alessia si
Andrada