nicolas david
buna dimi! este prima data cand scriem si suntem cam stangaci.
am patit-o! am facut convulsii; acum incercam sa ne revenim dar.... acum ne confruntam cu o entero viroza.
ce papam? refuza mancarea; doar grisine si paine parajita
am uitat avem 1an si aproape 2 luni
multumesc mult
Raspunsuri
adra_bell spune:
orez cu morcov, mucilagiu de orez. Cand isi mai revine cat de cat, si se mai leaga scaunul ii poti introduce piept de pui fiert, mai apoi banana, branza de vaci. Ceai de menta si atentie sa nu se deshidrateze
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
anya spune:
In plus poti face niste supa de molcov, albitura cu oez sau paste de orez. In supica pune sare (sau ff putin vegeta) ca sa-l ajute sa retina apa in organism. Cat mai multa apa/ceai/supa. Pana refuza mancarea - lasa-l in pace. Cand o sa inceapa sa ceara - e pe drumul cel bun!
sanatate
lorellay spune:
Grisine si paine prajita sunt f bune.
Mar copt.
Vezi la farmacie REDIGEST daca sunt ok pentru varsta lui.Sunt pe baza de cuticula de pipota de "nustiuce".La noi a mers f bine da Codrin avea 2 ani.Desfaceam capsula si i-o dadeam intr-o linguritza de ceai.
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
oanamada spune:
Poti incerca si cu Biotics Baby...regleaza tranzitul intestinal...noi l-am luat cand eram micute , micute si mai luam si acum cand ne mai apuca cate o diaree.
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya In plus poti face niste supa de molcov, albitura cu oez sau paste de orez. In supica pune sare (sau ff putin vegeta) ca sa-l ajute sa retina apa in organism. Cat mai multa apa/ceai/supa. Pana refuza mancarea - lasa-l in pace. Cand o sa inceapa sa ceara - e pe drumul cel bun! sanatate Anya |
Offtopic, anya, daca imi permiti un sfat...nu-i mai da copilului sub nici o forma vegeta, indiferent cat de putina...am niste cunostinte care au o fetita de 2 ani care era sa moara de la vegeta in supa...a facut o forma de alergie/intoleranta atat de grava incat de abia au salvat-o medicii...pe langa asta, vegeta are o cantitate impresionanta de E-uri si sare...eu ii fac fetei mele vegeta naturala si chiar nu am de gand sa-i dau din aia de la pachet...am scos si din alimentatia noastra acest produs...desi ii simt lipsa destul de rau..
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
corinadana spune:
Oanamada off topic de tot, cum faci vegeta naturala?
Multumesc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
oanamada spune:
Corinadana activeaza-ti PM-ul si-ti trimit ca sa nu le obosim pe fete cu subiectul!![]()

Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
oanamada spune:
corinadanaprimisi????
ca eu am trimis!!!
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
corinadana spune:
! da
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca