Sezatoarea Canadiana (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Monicutza UAUUUU. Cred ca e un program foarte dificil...nici eu nu m-am descurcat prea bine pe site-ul lor, sa vad ce cere. Dar ca conditii generale am vazut ceva teste de matematica. Oricum trebuie sa fii tare la mate ca sa faci acest program.
Pentru mine e ceva din zona crepusculara E clar ca daca ai facut un astfel de program nu-ti trebuie nici un master. E genul de program super suficient pe piata muncii.
Eu credeam ca vrei sa faci ceva in economie, conta etc. cum a facut Podeanu .....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multam de intrebare, tot naspa sunt, incerc da nu-mi iese...nu vreau sa plictisesc pe nimeni, sau sa va molipsesc

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Maru, cum mai esti cu moralul?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

monicutza, ce te astepti tu sa-ti gasesti dupa ce termini respectivul program, in sensul ca ce meserie si la ce remuneratie?

Doar incerc sa set expectations ca este plina piata (si cu recesiunea ce sa mai zic) de SW developers cu BAC plin in SW engineering si cu ani de experienta care isi caua de lucru ca sa nu mai zic de cei care termina colegii de IT numai si spera la un post in IT. Eu nu zic ca nu sint,dar s-a dus de foarte mult vremea cind una asa curs era suficient.

E foarte greu sa faci facultate si sa mai cresti si copii asa ca e bine sa stii la ce te astepti dupa ca sa nu fii dezamagita dupa atitea sacrificii.

Mult succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Try, bafta la interviu!
Olga, ma bucur pentru tine ca uite acusi vine sotul si ai reusit sa rezisti. Bravo, ce vecini de treaba ai.

Lorelaim, felicitari pentru studenta constiincioasa, mereu am uitat sa zic. Grea tare mi se pare limba, eu cand am invatat germana, vreo cativa ani, tot asa alipeau aia cuvinte de te durea capul.

Fetele, cand va aud cu scoala cursuri, examene, ma doare capul, nu stiu cum puteti, bravo voua

Cu intalnirea nu stiu ce sa spun, inca nu ma pronunt, pe 7 nu sunt sigura ca pot veni, iar pe 21 e ziua sotului asa ca iar nu pica bine pentru mine.

Mqqm, eu la ecografia aia nu am fost cu caseta, nici n-am intrebat macar daca se poate, mi-a dat doar o poza.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

pai miki programul este misto rau, se leaga mult cu ce am lucrat eu in Romania (si acolo am descoperit ca imi place la nebunie), doar ca pentru moment lucrez in conta/asistent administrativ/coordonator de transporturi si nu ma vad facand asta toata viata (cu toate ca as putea, seful mi-a zis ca pot sa ies la pensie de aici daca vreau ).

Cred totusi ca am ratat inscrierea pt toamna 2009, am gasit undeva 1 februarie ca deadline, dar nu e nimic, am mai mult timp sa dau TOEFL-ul si sa imi pregatesc hartiile. Eu merg oricum pe engleza, este punctul meu forte (asta si charmul personal ) si nu imi fac mari probleme pt testul de limba, doar sa mai recapitulez putin gramatica.
Cam nasol totusi ca se ia in calcul venitul pe anul precedent, ca eu de cand am venit in Canada am muncit full time sau am stat acasa pe prestatie, deci venit am avut (unde mama masii s-a dus nu ma intrebati pe mine ). Dar macar sotul va merge la scoala anul asta si tot suntem castigati pe o parte.

Plec si eu in curand spre gradinita si apoi acasa ca seful a zis ca nu vrea sa ma vada inzapezita cu vanul meu mare pe undeva este un dragut ca se gandeste la mine.
Sper sa ajungeti toate cu bine acasa. Si Toronto la fel, ca vad ca si voi aveti parte de zapada la greu, avem un camion al firmei in Toronto si a trebuit sa se opreasca aseara din drum ca ningea prea tare

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

In contextul de mai sus:
cautam ceva pentru stagiu si am cazut sub stirea asta:
http://www.zdnet.fr/actualites/informatique/0,39040745,39386657,00.htm
Crise du secteur IT : le baromètre des licenciements

Dar cei care lucreaza in domeniu stiu mai bine.
Ce observatie mai fac, pt. Quebec trebuie profitat de valul de plecari la pensie. Care este foarte mare aici. Insa depinde mult de profesie. De ex. IT nu cred ca sunt prea multi care au peste 55 de ani.....
Deci trebuie cautat o specialitate care sa-ti permita intrarea pe aceasta falie lasata de plecarea masiva la pensie. Logic ca nu ti se garanteaza automat un post dar oricum e o sansa in plus.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Monicutza, dar ai facut liceu de informatica? In Romania nu cereau nici un fel de studii in domeniu?
Univ s-ar putea in plus sa-ti ceara si niste cursuri de nivel colegial daca considera ca nu ai echivalentul, dat fiind ca ai facut psihologie.
Vezi daca nu exista vreun certificat de 1 an, stiu ca la UdeM e ceva.....
Si de aplicat, limitele sunt puse asa, nu inseamna ca sunt batute in cuie. Unele programe permit si inscrirea incepand cu iarna , data limita fiind prin noiembrie.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon, valul asta cu pensia il astept de cand am pus piciorul aici, da' vad ca inca se mai lasa asteptat Serios, cand am venit aici toata lumea imi spunea acelasi lucru, ca peste 5 ani vor fi multe locuri de muca ca iese genartia X la pensie, acum' bat spre 6 si deja mi-am luat gandul

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Try, vroiam sa zic si eu de poze, Marc e foarte cooperant de cand cu Diego care face click, si face poze. Apoi vine sa vada ce a iesit
Dar lui chiar ii place....

Olga ce bine ca vine sotul. Cu bebele mai ai rabdare macar
la 36 ca mine sa ajungi....
Maru ti-am vazut curtea plina de zapada. Astept continuarea....

Virsta Marc

Mergi la inceput

Ica sa stii ca in functia publica chiar bate la usa.Si in biblioteci... Am vazut cand am lucrat, cam toti erau destul de batrani. Problema e ca sunt multi ca tine care tot asteapta locul mult visat. Deci oricum nu o sa ne vina pe tava nici un job. Si cer si ceva ani de experienta.... pe care nu-i am.

Virsta Marc

Mergi la inceput