GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 9
monica2008 spune:
alina iubita sper sa fii totul bine si daca era alarma falsa sa ne anunti si pe noi daca vad ca nu mai intri nici maine o sun pe carina sa vad cum e.te pupic si ai grija
karmen sunt bucuroasa ca esti mai bine si ca ti_ai mai ridicat moralul ai sa vezi ce bebita frumoasa o sa ai
fetelor va pup pe toate si va doresc o zii frumoasa
monica mamica in devenire+18
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Karmen_ spune:
mersi, Monica, de incurajari.
Alina, sper sa fie totul bine, iar bebelusul tau sa fie sanatos.
24+
gusta spune:
buna
Acuma am citit de Alina si am incercat sa o sun da nu raspunde asa ca eu cred ca e la spital.
Alina daca ai nevoie de ceva nu ezita sa imi ceri ajutorul.Multa bafta.
Marilena si Mara Augusta
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme, a trebuit sa ii calmez si pe ai mei ca ii pusesem in garda pe toti...apoi m-am bagat in pat!
Nu a fost chiar o alarma falsa ,durerile provin de la o infectie urinara pe care o tratez acum cu antibiotik ,mi-au monitorizat contractiile si bataile inimii lui bebe si mi-au verificat si colul si totul e ok ,bebe o sa stea cuminte pina pe 12 cand e programata cezariana!
Asa ca maine dimineata o sa merg la controlul de rutina cel programat de aum o sapt.Oricum stiu ca bebe e bine si asta e cel mai important!
Asa ca dupa aceea sunt inapoi cu voi pe baricade!
Gusta scuza-ma dar am uitat sa-ti spun ca am alt nr. de tel,de aia nu m-ai gasit! 0626483059 asta e noul meu nr.
Fetelor va pupik! Si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
AMR 6 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
Karmen_ spune:
Alina, ma bucur ca sunteti amandoi bine. M-au apucat si pe mine emotiile
cand ti-am citit mesajul azi.
Tu cand ti-ai dat seama ca ai infectie urinara si cum? Adica, prin ce analize, la sange sau urina?
eumada spune:
Neatza fetele.Cum va simtiti azi?Eu am dureri de burta in continuare.
parca trage ceva de ea asa ma simt..
Karmen cum iti mai e psihicu`?Te-ai mai linistit?
Stiu ca am amenintare de avort dar durerea aia e alta,nu e ca asta.si nu pot sta mult in picioare.jos daca as sta.si e cam greu intrucat progesteronu` injectabil are efecte intradevar dar ma doare foondoo de nu mai pot.
Si azi sunt si ametita de parca toata noaptea.
oare creste burta si cu bebe?
mada12
alina2700 spune:
Gata fetele!
Haideti la !
Abia am venit de la utimul meu control inainte de marele eveniment!
Tensiune buna , pe cantar bine... bebe e ok, asteptam ziua de 11 cand trebuie sa ma internez,iar pe 12 la prima ora vineeeee bebeeeee.Tratamentul il respect cu strictete! Am intrebat daca pot alapta din prima secunda si e OK,se pare ca e unul din antibioticele permise chiar si in timpul alaptarii.Deci toate bune si frumoase!
Voi ce mai faceti?Ce mai spuneti?
Karmen singura metoda prin care poti afla daca ai infectie urinara este analiza la urina!Simtomele iti pot da de veste si astea sunt nenumarate : urinari frecvente,dureri sau usturimi in timpul urinarii,nevoia de a urina desi sunt doar cateva picaturi,dureri de burta (chiar jos in pelvis),dureri de spate!
Dar eu cu toate ca aveam simtomele astea nu am banuit nimik pina nu am facut analiza,am pus totul pe seama sarcinii....desi pe la 3 luni si jumate am mai facut un tratament tot pentru infectie urinara!
Acum asta e...bine ca e bebe sanatos!
Hai ca v-am zapacit!
Va urez o zi buna!
AMR 5 ZILE!
alina2700 spune:
Eumada durerile nu cedeaza nici cu Nospa?Eu zic sa stai mai mult in pat sa fii linistita, ca o sa treaca si perioada asta ! Se poate sa ai dureri si din cauza ca uterul isi mareste volumul dar nu atat de acute!
Pumnii stransi pentru tine !!!
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu noi toate si sa avem cei mai sanatosi si frumosi bebici!
Mariamatei e de ajuns ca te gandesti la mine, si ca ne citesti din cand in cand,sper satreci cat mai usor de perioada asat 'busy' si sa ne mai scrii si tu cate ceva!Pina atunci sa ai grija de tine si de bebici asa cum nu mai tu stii!
Anna tu ce mai faci? Ce se intampla cu tine de nu mai dai pe la noi? Te tine Ioana in priza ?Te asteptam cu vesti bune!
Pupici tuturor!
AMR 5 ZILE
monica2008 spune:
fetelor mie mi_a iesit infectie urinara sper sa nu fie nimic grav.luni ma duc la dr sa vad ce imi da.eu sper sa fie bine.pe 19 am eco abia astept sa vad pe bebe
va pup pe toate
monica mamica in devenire+18
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi