GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Eumada, sunt mai bine, mersi de intrebare. M-am linistit mai ales ca dr. ginecolog mi-a zis ca ea nu crede ca asta il afecteaza pe bebe. Mai am ceva emotii, dar pana merg la dr. iliev prefer sa n-o mai supar pe bebitza mea, caci cum plang un pic cum ma loveste in burtica.

Alina, infectia urinara il afecteaza pe bebe? Si mie mi-a zis dr. sa repet luni urocultura. Singurul simptom pe care il am este ca sunt zile in care merg foarte des la baie si, de multe ori, pt prea putin.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina da, ma cam tine Ioana in priza, doar cand doarme mai fac si eu cate ceva, si atunci de obicei treburi casnice. Ca in rest daca e langa mine si eu deschid lapopul e jale, se intinde dupa el sa butoneze, sa atinga ecranul, oricum as aseza-o si oricat de departe de mine pe pat, ea tot reuseste sa ajunga la el si nu-mi tihneste...In rest e ok, a inceput sa pape mai binisor, momentan sunt multumita, nu zic nimic ca sa n-o deochiCu somnul noptea e tot la fel, cu treziri multe si dese, aproape din ora in ora, dar asta e, n-am ce sa fac...sunt foarte obosita, pe zi ce trece simt ca imi cam pierd puterile si tot astept weekendul ca sa o mai duc la mama sau la soacra sa pot si eu sa ma mai odihnesc.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Ieri am lipsit de la apel...,Am facut o plimbare cam lunga...prin oras! Si apoi cand am ajuns acasa am stat cumintica in pat!
Eu sunt bine acum,nu ma mai doare burtica,bebe pare fericit ,doarme noaptea bine ...sper sa-si pastreze obiceiul si dupa ce se va naste!
Karmen infectia urinara nu il afecteaza deloc pe bebe ,dar netratata duce la afectiuni grave ale rinichilor si chiar la nasterea prematura! Asa ca trebuie facuta antibiograma sa vezi la ce e sensibil microbul si NEAPARAT TRATATA!
Anna ma bucur sa aud ca Ioana e bine,tie nu pot sa-ti spun decat sa ai rabdare...o sa treceti de perioada asta de nesomn.... tot e bine macar ca poti sa o duci 2 zile la parinti...eu sper ca bebitzul nostru sa fie cuminte ca eu nu am cui sa-l las nici macar o ora!
Pupici la toate fetele!

AMR 3 ZILE

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Hei! Buna dimineata!(eu mai pot spune asa...ca doar sunt cu o ora in urma voastra)
Ce faceti ? Absentati? Inviorarea!Haideti la !!!
Cu cine cochetati de ati uitat de forum?
Eu m-am trezit ,am facut un pik de ordine,am papat si acum la (capucino de fapt)
Am dormit f bine,bebe e cuminte!Deci toate bune si frumoase!
Haide, treceti la apel...!!!

AMR 2 ZILE!!!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix_N spune:

Buna fetelor!
Buna Alina, ce-mi place dispozitia ta tinand cont de faptul ca mai ai 2 zile...e foarte bine, iti face bine starea, inseamna ca totul va decurge ca la carte...
Eu sunt prezenta dar mai mult cu cititul, daca n-am ce sfaturi da, prefer sa stau in umbra, am citit si de faptul ca ti-a fost si un pic rau, adica o alarma falsa, dar din fericire ai revenit cu bine si atunci am observat, cand deja dadusei vestea, asa ca nu-si mai aveau rostul comentariile mele . As avea o precizare, poate ai uitat de la cezariana anterioara, sa ai grija ca nu trebuie sa bei apa, altfel am inteles ca e posibil sa ai surprize in sensul ca nu-si va face efectul anestezia. Stiu, e foarte greu, imi amintesc cat de cald era cand am nascut eu,in plina vara, am avut de asteptat caci sala de operatii era ocupata, si am nascut tot undeva in miezul zilei la 11.45 si ajunsesem sa ma topesc de sete, doar imi umezeam gura si aruncam apa...foarte nasol fara apa. Sper sa-ti poti controla setea sau cine stie..poate ca acolo iti permit.
De fapt, indicatia dr. ginecolog a fost sa nu pun nimic in gura in acea dimineata, asa ca mai bine sa eviti sa iei din greseala decat sa-ti fie mai rau, dupa.
Iti urez de pe acum : cea mai usoara nastere posibila ! Si
!
O zi minunata tuturor, in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetele ce mai faceti?
Nanei ce fac gemenii?
Karmen sa stii ca decalajul dintre cap si restul corpului e normal pana la doua saptamani la BB.
Alina in curand vei fi mamica....
Noi deocamdata suntem bine.
va

mada 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

Ma scuzati fetelor ca nu am mai scris de mult,dar cred ca am o stare emotionala ff proasta.Nu am avut ce face si m-am apucat de citit de pe net despre sarcina gemelara si cand am vazut riscurile m-a apucat disperarea,dar incerc sa nu mai citesc nimk si sa ma calmez.Spre marea mea uimire de cand am inceput tratamnetul nu ma mai doare burta deloc si ma speriasem ca de ce nu ma doare daca cu andrei m-a durut 9 luni si acum pt ca sunt 2 ma asteptam la cine stie ce.sunt bolnava cu capul la concluzia asta am ajuns.in rest sunt cuminte iau tratamentul si ma duc la control pe 27 luna asta.Atunci voi vedea ce se intampla si va mai tin la curent.Multumesc ca nu m-ati uitat.Va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun.

Mergi la inceput

Sunt hormonii nanei..sa stii.Las` ca hormonii fac toate astea....
Sarcina gemelara e la fel ca oricare alta,nu mai citi prostii.Unchiul meu are gemeni...Niste baieti destepti si frumosi....
Fii serioasa,e frumos sa ai si gemeni...Crezi ca adca eu aveam nu ma bucuram/
OHO OHO OHO...

mada 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Va pup, fetelor! N-am mai intrat pt ca am terminat cele 2 saptamani de concediu si de ieri merg la serviciu, iar dupa 9 ore de stat pe scaun la calculator, seara nu mai vreau decat sa ma intind in pat.
Alina, cat mai ai pana la momentul cel mai important? Va doresc sanatate si tie si bebelusului tau!
Eumada, mersi mult de tot ca inca ma incurajezi. Parca mi-ai citi gandurile. Eu sunt ok, dar tot ma mai gandesc...De unde ai aflat de diferenta de 2 saptamani?

25+

Mergi la inceput

Neatza Karmen.Diferenta e din cele doua saptamani care sunt luate de la data ultimei menstruatii.Toate mamicile prietenele mele au avut decalaj de o saptamana intre CRL SAU FL SI DBP .Bineinteles ma refer la sarcini de 12-13 saptamani.Dupa 12 saptamani copilul nu mai sta ca desenat ci se misca.Al meu e tare zvapaiat.
La minela eco morfo de dt abia a stat dupa 15 minute sa masoare pliul nucal.si dbp-ul.dupa aia atata s-a zbantuit ca nu a izbutit sa mai masoare nic`.Si cand a izbutit sa-l prinda 5secunde...crl-ul arata 12 saptamani dbp-ul 12s si 5 z.per total sarcina e un pic mai avansata.Dar e normal.Plus ca nu mai sigur crl-ul din saptamana 12.Asa ca stai calma.Iliev probabil a zis ce era in carte dar sunt n factori.

mada 12+

Mergi la inceput