GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Karmen_ spune:
Mersi mult. Eu am facut DT la medical test si TT la CMU, dar dr, iliev -si aici cred ca are dreptate- mi-a spus ca ce mi-au facut ei, nu sunt decat niste dozari...De fapt cred ca s-a si enervat un picut.
Culmea este ca eu fac eco de la 7 saptamani si dr. mea n-a observat nimic in neregula, mai ales ca lungimea femurului se poate masura.
Oricum as vrea sa nasc prin epidurala. Imi poti recomanda ceva in bacau?
23+
eumada spune:
Cred ca doctorita de care ti-am spus eu ar sti mai multe.In bacau cu epidurala.......nu garantez.Eu nu as risca sa-mi bage cineva un ac in coloana.
Eu zic sa te duci si la ea si sa discuti sa-i spui ca dt si tt sunt ok si eventual du-te la bucuresti si fa dry test.e cam 5 milioane dar bebitza mic merita zic eu.
Nu cred ca e o problema cu fetita ta.Cred ca pe docctorii satui de bani ii doare in......Ia si tu rezultatele si intreaba.Stiu ca sunt niste limite intre care e ok.poate fetitza nu e chiar asa de inalta.Sunt multe variabile si eu stiu din experienta ca un doctor poate gresi.TREI DEJA SUNT OARECUM DE CREZUT,ABIA MAI MULTI SUNT...HM MAI CREDIBILI ZAU.
SA MA TII LA CURENT
eumada spune:
La clinica Dr.BOANA.AIA DE LANGA STADION.Oricum este bine sa mergi sa vorbesti personal .daca explici la fetele de la receptie poaate te pun mai repede.
monica2008 spune:
eumada am sa imi fac programare si eu la dr veghes luni pt eco morfofetala de sem2 ms pt recomandare
karmen nu mai fii suparata ca il superi si pe bebe asteapta sa vezi ce iti spune dr veghes ai sa vezi ca o sa fie bine
monica mamica in devenire+17
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
eumada spune:
Ma bucur MONICA ca-ti sunt de folos.Flacaul tau trebuie sa aiba parte de tot ce e mai bun.
Si Karmen o sa fie bine cu tot cu fetita ei.Si pisica mai cade cateodata din copac zic chinezii.Asa si cu iliev.
Va pe toate
mada 11
alina2700 spune:
Seara buna fetelor! De fapt e noapte deacum dar azi am fost un pik cam ocupati ,am avut si ceva musafiri...
Am vazut ca mi-ati raspuns si va multumesc!
Nu as putea spune ca ecograful astora de aici e mai performant decat cel al Dr Sargu la care am mers in Bacau,probabil undeva la fel sau mai slab....Oricum sper ca totul va fi bine chiar si fara control!Stiu ca e neplacut cel de pe masa dar e util.
Eu cred ca am inceput sa elimin deja din dop ,dar nu prea mult ...adica e o secretie galbena si nu e f mult....
Acum ce sa mai spun ... ne rugam sa stea bebe cuminte si sa fie sanatos ,iar daca o fi sa ma ia valul mai inainte de 12 feb ASTA E!!! ce putem face..o sa mergem la spital si o sa nasc eu cumva!
Oricum am sa va tin la curent...nu va uit
Va pupacesc mult !
Sa fiti fete cuminti!
Noi ne bagam la nani deacum ca nu prea am stat locului astazi
AMR 11 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
alina2700 spune:
Lauramonica am uitat sa te intreb...la ce fel de petreceri te referi? Pentru copii?
Sora mea ai serbeaza ziua fetei la Forest Moldova ,maine!am sa-ti spun daca e multumita de servicii si cat a costat-o daca te intereseaza!
Monica raman la parerea mea ca Dr Sargu este f buna ,si are cel mai performant eco 3D/4D.Deci ai putea sa incerci si la ea! Poti vb cu Carina si o sa iti explice ea mai multe!
Karmen la fel si tie iti recomand sa mergi la Dr Sargu, este mai scumpicica dar e in Bacau si nu te mai costa drumul si oboseala pina la Iasi plus ca eu o consider f. buna!
Sarcini usoare in continuare tuturor,muuuulta sanatate si bebici sanatosi si mancaciosi!
AMR 11 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
Karmen_ spune:
Mersi, fetelor! Oricum vreau sa merg la un dr. bun in Bacau, pb e ca sotul meu zice ca daca am facut programare, de data asta sa mergem la dr. neagu si dupa aia vedem. Programarea ne-a facut-o sefa lui, care a fost la ea la eco in toamna trecuta. Eu i-am zis ce-am auzit aici -si chiar cred- dar, se pare, ca miecuri vom merge tot la ea.
24+
Karmen_ spune:
Alina, mersi si tie pt sfaturi si pt incurajari. Dr. Sargu e cumva sefa maternitatii din bc?
Eumada, tu ce zici, daca tot ma duc la neagu, sa-i spun exact pt ce pb m-am dus sau sa vad daca sesizeaza si ea vreo pb?
Mersi.
24+