GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 4
alina2700 spune:
Anna ma bucur ca Ioana este bine acum si ca papa mai bine si sper din tot sufletul sa-si revina si cu somnicul!Oricum e o dulceata de fata si in curand o sa uiti greul de acum si o sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu ea!
Va pupacesc! si poate ca la vara o sa ne intilnim ... sa ne vedem comorile in realitate
AMR 12 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
AnnaBaby spune:
Alina cum este ecograful la care ti-a facut control, este foarte performant? Pt ca eu am auzit ca se poate verifica starea colului si la eco, dar cu conditia, cum spuneam, sa fie bun. Pe mine m-a chemat dr, cam cu o luna inainte de nastere, sa vin la control in maternitate, ca sa ma obisnuiesc cu peisajul, ea asa procedeaza cu toate pacientele ai. Si la fiecare vizita imi facea si eco si control pe masa. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, chiar de mai inainte au inceput controalele pe masa, cred ca undeva in jur de sapt 32-33. Nu mai tin minte bine, cert este ca de prima data cand m-a palpat a zis ca bebe e cam coborat, si ca mai mult ca sigur o sa nasc in iunie, in conditiile in care eu aveam dpn 19 iul. Asa ca m-am speriat putin, mai ales ca nu prea ma pregatisem, nu cumparasem mare lucru, bagajul nu era nici macar pe lista organizat, ce sa mai...si mi-a dat sa fac injectii de maturare a plamanilor lui bb, ca sa poata respira daca se naste prea repede. Si uite asa ma gandeam eu sa ajung macar la 37 de sapt, dar eu nu aveam probleme, adica nuaveam contractii, dureri, nimic. Sincer eu nu cred ca am simtit vreo contractie toata sarcina, sau poate am avut si n-am stiut ca aia e contractie. In fine, ca m-am intins, pana la urma la fiecare control eu ma asteptam sa-mi spuna gata, te internezi si nasti. Da de unde, ca ma mai chema si saptamana urmatoare, de nu mai aveam rabdare...si uite ca Ioana s-a nascut la 39 de saptamani, fara sa stiu ce-s alea dureri, apa rupta, doar ceva din dop am eliminat chiar in seara dinaintea nasterii. Concluzia la toata povestea este ca chiar si cu controlul colului, tot aiurea pot sa vorbeasca doctorii, ca dupa cum m-a speriat dr eu trebuia sa nasc pe la 35 de saptamani, si uite ca am mai dus-o o luna.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
lauramonica spune:
alina, dr zoican imi verifica colul in ultimele saptamani. Acum ,nu stiu, vorba Annei, poate au un ecograf super performant si au vazut fara control efectiv- care oricum e neplacut.
fetele, va rog sa imi spuneti ce locuri pt organizat petreceri sunt in bacau - in afara de macdnld's si hapciu?
alina, nastere super usoara si la timp!
anna, tare am mai asteptat si eu sa se regleze cu somnul...si s-a reglat...bine, stii dupa cat timp.
monica, ce s-a intamplat? esti stresata?Probleme? Si mie mi-a fost recomandat dr Iliev de la iasi.Sarcina usoara!
AnnaBaby spune:
Laura este un loc de organizat petreceri undeva la gara, dar nu stiu sa-ti spun cum se cheama, e posibi sa fie chiar Hapciu de care vb tu. Daca nu e vb despre el, iti dau mai multe detalii despre locatie, adica unde se afla.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
monica2008 spune:
buna fetelor
lauramonica nu sunt stresata ma interesam doar unde se pot face eco morfologice de sem 2 in bacau,pt ca dr draghici a spus ca ea face acuma nu stiu sigur ma interesez luni si ma hotarasc.
imi puteti da nr de tel de la clinica palade si a dr din iasi ms si va pup pe toate
monica mamica in devenire+17
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
eumada spune:
monica 2008
Parca ti-o recomandasem pe dr.veghes de la boana.
La draghici poti merge ca face si ea dar la palade la dr.Neagu nu te sfatuiesc.
ea mi-a dat mie antibiotic cand am fost la ea si eram insarcinata,mi-a spus ca nu pot sa fac copii ca nu ovlulez si eu eram deja insarcinata...etc...
Dr.Veghes este foarte buna.M-a scapat de un cosmar cumplit.
e aglomerata dar daca spui ca esti urgenta te poate lua mai repede.Plus ca nu se inghesuie multa lume intrucat nu au bani,iar o ecografie si un consult ajunge cam 50-60 euro.
SAnatate multa la bebei.
eumada spune:
la iasi ai nevoie de programare cu cel putin trei saptamani o luna inainte.Iliev este unul din cei mai buni dar are si el procente de erori.
mai poti incerca la mihailescu,Onofriescu care iarasi este tare dar cam atat.
la iliev e cam 200 ron ecomorfo ii
la onofriescu 150 ron
la mihailescu nu stiu
Inceearca la forumul fetelor de la iasi
Karmen_ spune:
Eumada, eu am fost luni la dr. iliev la iasi la recomandarea dr. mele. Toata lumea mi-a zis ca f. bun. Din pacate, mi-a spus ca femurul e mai scurt si nu prea e normal, ca bebe poate avea malformatii si ca ne mai vedem peste 3 saptamani, adica pe 23.02. Tonul lui era destul de inspaimantator. Nu-i contest profesionalismul, dar consider ca de vreme ce eu nu pot influenta cresterea femurului in astea 3 saptamani, de ce trebuie sa ma sperie asa? Plang in fiecare zi cand ma gandesc la cuvintele lui si ii fac si rau bebitei mele. Spune-mi, te rog, tu ce ai auzit despre el?
De dr. neagu de la palade ce ziceti? Miercuri am programare la ea la 4d. Mi-a recomadat-o o alta mamica care a fost la ea.
23 +
eumada spune:
Karmen mie doctorita neagu mi-a spus ca nu am ovulat de doua luni,ca nu voi putea face copii ca am insuficienta ovariana .Numai ca eu eram insarcinata deja.
Nu te sfatuiesc sa mergi la ea.Anuleaza-ti programarea si mergi la DOCTORITA VEGHES DE LA BOANA.E o tipa super.....
Foarte buna si desteapta cu ecograf 3D/4D.sUNT SIGURA CA DOMNUL ILIEV CEL BLAZAT NU A AVUT RABDARE SA SE UITE CA LUMEA
NU PLANGE CA D-ZEU E MARE.IN CEL MAI RAU CAZ SA FACI AMNIOCENTEZA
eumada spune:
Ceva ma face sa ma indoiesc de eficienta ori a lui iliev ori a celeilalte doctorite.In primul rand pana acum era atata timp sa detectezi daca ceva era in neregula.La ecografia morfofetala de tr.1 nu ti s-a spus nimic?
Nu ti s-a recomandat DT SAU TT? Nu trebuie sa plangi ce spune un doctor nu e batut in cuie.
Mie doctorita care imi urmareste sarcina mi-a zis ca problema mea s-a agravat,(hematom decidual) a citit gresit ecografia(nu golisem vezica urinara)si m-a bagat in groaza.
am plans doua zile de am zapacit si puiul meu mic.M-am dus si la d-na doctor Veghes care a citit ecograful cum trebuie si m-a linistit.Du-te si la ea si vei vedea ca nu e chiar atat de rau.
haide curaj