GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 18

alina2700 spune:
Fetiliiiiiiiiiii!!! Unde ati disparut?Chiar niciuna nu mia are timp de forum???
Hai inviorarea!!!
Va astept la barfa!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12

julax spune:
O primavara superba si de la noi alaturi de un martisor specialIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

AnnaBaby spune:
Julax multumim de martisor, foarte frumoasa surpriza!
Alina da, s-a cam lasat linistea peste clubul bacauancelor, toata lumea cred ca e ocupata cu diverse treburi. Noi suntem ok, pe zi ce trece ioana invata sa mai faca un lucru nou, a inceput sa mearga de-a busilea, inca se mai dezechilibreaza insa acum stie sa coordoneze manutele si piciorusele; deasemenea a invatat sa se aseze singurica in fundulet, stie sa-si duca suzeta la gura, a inceput sa repete silabe si a spus chiar si MA-MA-MA, dar cel mai des spune bababa
! De papat papa bine, de dormit asa si asa, parca o idee mai bine, sper sa nu o laud degeaba
; cam astea sunt noutatile...o sa mai pun si niste poze noi pe contul comun, sper sa am timp...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

alina2700 spune:
Julax foarte frumos martisorul !Multumim!
Anna ma bucur sa aud ca sunteti bine! Si ca Ioana face progrese ,se simte dupa cum povestesti ca esti mai relaxata! Cred ca e super de frumoasa perioada asta a bebelusilor!Noi abia asteptam sa mai crestem!
Intre timp am fixat data botezului....28 martie !Suntem fericiti ! O sa mergem la biserica din Bruxel,unde ne-a placut noua mult!
Deci toate bune si frumoase!
Va pupacesc!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12

julax spune:
Anna,Alina,multumim si noi
Anna,si Alex spunea mai mult bababaFelicitari pentru progrese
Alina,bafta cu pregatirile pentru botezIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

AnnaBaby spune:
Am pus poze noi pe webshots.
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

adirys21 spune:
Buna fetele!
Multumesc de incurajari
Eu inca nu am nascut..am intrat in sapt 40..ceea ce nu credeam ca am sa apuc pentru ca toata lumea spunea ca fetele se nasc mai repede.Se lasa asteptata tare fetita mea. Am fost ieri la consult in maternitate ca era doctorita de garda si eram sigura ca o sa ma interneze dar dupa consult mi-a zis ca s-ar putea sa prind garda urmatoare..adica vinerea viitoare...fix cand implinesc 40 saptamani.Eu mi-as dori totusi sa nasc mai repede ca nu prea mai am rabdare si oboseala, durerile de spate, bazin, din zona pubiana ma termina..mai ales noaptea.
Vestea buna e ca de azi dimineata am inceput sa elimin dopul gelatinos...si cica nu mai e mult
Va pup pe toate..si imi pare rau ca nu intru asa des pe forum..dar nu pot sta prea mult la PC 39+
Andrada Teona

AnnaBaby spune:
Adirys hai ca mai ai putin si gata, stiu cat de greu e de suportat la sfarsit, nu mai ai rabdare, nu mai poti suporta greutatea, si eu abia asteptam sa nasc (pe de o parte, ca pe cealalta imi era si foarte frica). Dar o sa vezi ca totul o sa fie ok si o sa-ti tii puiutul in brate
. Dopul gelatinos si eu incepusem sa-l elimin cu cateva zile inainte si chiar in seara dinaintea cezarienei tot mai gaseam cate o bucata, si ma gandeam ca ar fi chiar culmea sa se decalnseze travaliul si sa ajung la spital la miezul noptii...dar nu a fost cazul, din fericire...
Ioana povestea nasterii

adirys21 spune:
Da intr-adevar, mai e putin...tare greu trece ultima luna..pffff
Nu stiu daca s-a discutat in trecut dar as vrea sa va cer pareri despre pediatri din Bacau. Voi la cine mergeti? 39+
Andrada Teona

adirys21 spune:
AnnaBaby....SUPER TARE poza cu IOana ta in cuier...cum v-a trecut prin cap asa ceva 39+
Andrada Teona