GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NANEI nu stiu ce sa spun.Cred ca pot intelege ce simti,nu vreau sa fiu deplasata,dar m-a durut pe mine ce ti s-a intamplat.

vorbele nu prea isi au locul...imi pare rau.

mada 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nanei,imi pare nespus de rau...Daca vrei sa ne spui mai multe,suntem aici,daca nu,iti respect decizia.Te pup ,sper sa-ti revii si psihic curand.E greu...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari.Este greu dar trebuie s atrec peste pentru Andrei ,baietelul meu.Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-i s- aintamplat treaba asta l aprima sarcina ca nu stiu daca mai aveam curaj sa o iau de la capat.In aceste 2 saptamani in care nu stiam ce se intampla l-am neglijat pe andrei si el a simtit treaba asta.Asta ma doare cel mai mult.Acum cand am trecut de acest hop am redevenit mamica iubitaore pe care o andrei o cunostea.Dar singurul lucru de care sunt sigura ca nu voi mai incerca sa raman insarcinata.Nu cred ca as mai suporta un al 2-lea esec.Nu stiu de ce s-a intamplat asa.Poate Dd a vazut ca nu ar fi fost ei bine si i-a luat inainte sa imi fac mai mult rau de cat atat.Doar cu ideea asta ma consolez.Va multumesc din suflet ink o data pentru vorbele frumoase si ma bucur ca sunteti alaturi de mine.va pup dulce si va urez sarcini usoare si copii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Julax si noi speram sa ne treaca repede!
Nanei imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat...e bine ca gandesti asa...poate chiar Dumnezeu a facut sa se intample acum...este dureros dar e bine ca il ai pe Andrei si ai poti oferi dragostea ta.Iti trimit si eu si multi
Anna am votat si eu printesa ta ! chiar mi-a placut poza asta f mult de cand ai postat-o in albumul de pe webshots!
Eu nu prea am mai intrat pe forum....m-am simtit cam rau,cred ca m-a plesnit o raceala,ieri am facut si febra,David a fost cam marait azinoapte desi i-am dat picaturile pt colici.Ar vrea sa stea numai cu titza in gura...m-am ferit pina acum sa-i dau suzeta dar daca o sa continue asa cred ca am sa cedez si am sa-i dau si "minciunica" asa ai spunem noi!In rest ce sa va mai spun...azi cred ca o sa iesim un pik la cumparaturi.Sper sa fim bine amandoi...eu nu am mai facut febra,si i-am tot dat cu ceai si cu coldrex cu miere si cu vitamina C.

Va pupacesc pe toate ,sarcini usoare si bebici sanatosi tuturor!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

nanei, am pierdut doua sarcini inainte de a-l avea pe Vlad. Stiu prin ce treci. Eu mi-am facut curaj si am incercat si a treia oara, si DD mi-a daruit minunea asta de baietel.Te pup si eu, sa iti mai treaca din suparare.
alina, deja aveti colici, of, of...Poate mai amanati cu
karmen, ma bucur ca e totul ok cu bebe al tau!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Buna fetili!
Ce mai faceti voi? Vad ca lipsiti astazi!
Noi suntem mai bine! Ieri l-am incercat pe David cu suzeta,a acceptat-o imediat insa mi-e mila de el si nu vreau sa i-o dau inca!Asa ca nu i-am lasat-o! Am sa stau sa ma tocaie deocamdata! Sa implineasca macar o luna, si dupa aia om vedea daca mai vrea!Am iesit si la cumparaturi ieri,a fost cumintel,i-a placut,la baie nu mai plinge se pare ca s-a obisnuit,deci suntem pe drumul cel bun!Am schimbat picaturile de colici si cred ca ce i-am dat acum functioneaza mult mai bine.Se numeste infacol,nu stiu daca se gaseste si acasa ...dar se pare ca e tare cautat aici.
Laura DA! si eu credeam ca o sa treaca ceva timp pina la colici dar uite ca NU!Alte motive nu ar avea sa se stranga asa si sa plinga,laptele cred ca e suficient de bun ,pentru ca sii cacutza arata destul de bine( zic eu) si in primele zile cant au tot venit asistentele pe aici si l-au cantarit lua bine in greutate.
Acum asteptam sa vina 3 martie cand o sa vine din nou o asistenta sa-l consulte!

Pupici la bebici,mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna, gravidutzelor! Nanei, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Esti, totusi, norocoasa ca mai ai un ingeras acasa, langa tine. Eu cred ca nu trebuie sa fii atat de dezamagita, incat sa nu mai vrei un bebe... stii tu vorba aia: niciodata sa nu zici niciodata. Curaj si multi !

Alina, vad ca si tu si minunea ta mica sunteti bine si va bucurati de tot procesul asta de acomodare unul cu altul. De abia astept sa ajung si eu in faza asta.

Tuturor mamicutzelor (si celor in devenire) va doresc un sfarsit de saptamana grozav si pentru ca se apropie 1 Martie, o primavara frumoasa cu multe vise implinite, cu dragoste si cu SANATATE MAXIMA!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Era sa uit... Anna, ti-am votat si eu pozele din concurs! Sunt, pur si simplu, minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumesc fetelor pt voturi!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Salut fetelor! Slaba miscarea in zona asta,cred ca sarbatoriti venirea primaverii.
Eu va urez tuturor o primavara senina si calduroasa ,plina de fericire si sanatate!Sa va infloreasca sufletele ca si ghioceii si sa radieze ca si soarele ,sa daruiasca iubire si caldura si sa ramana vesnic tinere!
Noi am iesit in oras si sambata si duminca,sambata noaptea David a dormint in patutul lui (premiera) dar ieri a fost cam agitat ,cred ca mi l-a deocheat lumea.... azinoapte nu prea a dormit,s-a foit si a vrut tita nonstop!Acum pare ca s-a linistit si doarme ca un ingeras,sper sa nu-l deochi eu de data asta.
Avem o gramada de poze noi dar trebuie sa fac o selectie si dupa aceea o sa postez cateva,daca ma lasa ingerasul nostru .
Va pupacim!
Sa fiti fete cuminti si sa aveti grija de burtici si de bebici!

Mergi la inceput