GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Eumada, am venit azi de la Iasi de la dr. Iliev. Toata eco a durat max 10 min.S-a uitat doar la ce i s-a parut in neregula atunci. Concluzia a fost ca bebitza mea scumpa n-are nimic. Femurul a crescut, dar bebitza este mai mica cu o saptamana -data la care a fost conceputa a fost mai tarziu cu o saptamana. Iliev ne-a spus azi cu gura lui ca este NORMAL.De fapt, doar la asta s-a uitat. Maxim 10 minute. Mi-a spus ca ne vom revedea la urmatoarea eco. morfo-fetala de la 32-34 saptamani, asteptand sa confirm. N-am stabilit inca nimic, pt ca eram in culmea fericirii si, sincer, nu mai bat drumul la Iasi doar pt o alta ecografie.

Adirys, multumesc si tie pt incurajari. Tu ai facut vreo morfologie fetala pana acum?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neatza

Da am facut eco morfo-fetala in Bacau la clinica Dr. Dinu, in trimestrul 2 la 22 sapt parca....numai ca nu mi s-a parut a fi foarte profesional facuta..adica a durat mai putin de 10 minute si nu am primit info referitoare la lungimea lui bebe..greutate, femur, cap...doar mi-a zis la sfarsit ca e bine.Plus ca am cerut si inregistrare pe Cd si am primit doar pozele de la eco nu si inregistrarea video. Am fost dezamagita..ce sa mai...si a costat 150 lei.Atat stiam ca e si la Dr. Iliev la Iasi.

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nici eu nu am mai fost la eco morfo de trim 3, cred ca nimeni nu o mai face, cat despre inregistrare video, nici Iliev nu face, mi-a dat numai poze de la masuratori, deci nu se vede mare lucru, si alea pe discheta! Cine mai foloseste discheta ca nici nu am floppy la laptop!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

KARMEN ti-am zis eu....

ai vazut ca bebe nu are nimic?
si cat te-ai chinuit
bebe merita mai putin stres nu-i asa?

[b]
ma bucur enorm ca bebitza e bine....[/b]
lasa pozele ca nu sunt importante....bine sa fie bebe

te pup si noi vesti asteptam...
NANEI, ce faci?
Cum e?

mada 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Bine ai venit Adirys!!!
Karmen ma bucur mult ca ne dai vesti bune!Pina la urma totul se va termina cu bine! Tu trebuie sa ai incredere in cel de sus!Si chiar asa GATA CU STRESUL! ca nu ai faci bine la bebitza!
Anna,Maria,Eumada,Nanei,Monica, voi ce mai spuneti??
Eu nu am mai dat pe aici pentru ca am fost "busy" cu David :D! ma tine in priza si de ieri noapte cred ca au aparut si colicii ca tare agitat e ... si se aude din burtika lui muzica...Ieri ne-a adus tati medicament pt colici si astazi parca suntem mai bine!
Eu ma simt bine , operatia arata f. bine ,am inceput sa-mi reiau activitatea - mincare, curatenie, spalat.Deci toate bune si frumoase cu mine!Sper ca si David o sa fie mai bine deacum.I-a cazut buricelul,am iesit la plimbare ieri 5 min, azi 15 min, am facut si baitza aseara fara sa mai plingem,doar COLICII astia ne enerveaza rau!
Hai ca m-am lungit cu vb ...si nu de alta dar nu am nimik de mincare:D
Pupici la toate! si azi va trimit si ca aici e frumos afara ...miroase a primavara!

Alina mamica fericita de Alex si David!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

AnnaBaby, si mie dr. iliev mi-a dat la prima eco tot niste poze pe 2 dischete. Ieri nu mi-a mai dat nimic.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alina,frumoasa povestea nasterii,sper ca micutul Luca sa va aduca numai bucurii.,sa treaca repede colicii
Ana,am votat si eu dragalasa atarnata de cuier
Adirys,bun venitSarcina usoara pe ultima suta de metri si o nastere si mai usoaraIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

fetelor nu am mai intrat de mult.Vreau doar sa va anunt ca Bb-ei mei nu fca bine deloc,adik s-au oprit din evolutie si am fcaut deja si avortul.fizic incep sa ma refac dar psihic mai dureaza.sunt tare doar pentru andrei al meu.va pup pe toate si sa aveti sarcini usoare si bb-ei sanatosi.

Mergi la inceput

Julax

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Nanei imi pare tare rau. Uite un si o ca sa te simti mai bine!

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput