GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alina,ti-am admirat fotografiile.Se vede cat de fericiti sunteti.Cel mic e Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

eumada am fost la D-na doctor in seara asta si asa mi-a zis si ea ca zice ca e o sarcina normala de 6 spat dar ar fi mici de 8 sapt.acum mi-a zis sa mai astept maxim 3 sapt sa vada ce se intampla si daca nu evoloueaza atunci sa ma duc la un avort.Acum ma rog la Maicuta Domnului sa fie totul bine si sapt viitoare ma duc iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

nanei, gandeste pozitiv si roaga-te la DD! Of, cred ca esti tare stresata si suparata acum...
alina, cel mic e pur si simplu dulce!Felicitari, mami!!!
anna, cum mai stati cu somnul de noapte?
eumada, cum te mai simti?
karmen, din pacate n-am avut cum preveni sau stopa vergeturile in timpul sarcinii, dar partea buna e ca din chestiile alea rosii mi-au ramas niste chestii albe

burticutele celelalte, cum va mai simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina ti-am vazut motanelul!!!!!!!! Ce suparat era mititelul cand il imbracai........ Si cum statea el in scaunelul de masina la 4 zilisoare.... Esti o mamica fericita! Sa ai grija de pui si sa dea Dzeu sa fie bun si sanatos!! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALINAAAAAAAA,asteptam vestile
cefaci tu ce face luca david,cum te simti..cum e ca mamica....
tot trebuie sa stim

mada 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

David Luca, esti o minune de copil! Te-am admirat si m-au trecut toate emotiile. Esti o scumpete de Vreau si eu! Partea asta o astept cel mai mult. !

Alina,cred ca esti in culmea fericirii. Mii de felicitari si !

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina am vazut si eu minunea de , e superb David Luca! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va faca viata frumoasa!!! Sunteti ok, v-ati obisnuit cat de cat cu noul stil de viata?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Am tot incercat sa va scriu...dar pina acum nu prea am reusit!
De luni a venit in fiecare zi cate o asistenta care a stat cu noi cam cate 5 ore ...si deci nu prea puteam sta la comp! Ieri nu a mai venit insa am mai trebaluit pe aici prin casa ca de' ramasesera in urma.
Noi suntem super de bine! FERICITI LA MAXIM! David este cel mai dulce baietel ...nu ma pot plinge inca de oboseala...maninca la 2 sau 3 ore si apoi doarme, de ieri a inceput sa fie un pik mai agitat... insa nu e problema...la cat de mult l-am asteptat am rabdare cu el... ii cand ,ii vorbesc, cand vine tati de la munca totul e ca si rezolvat,pentru ca tati il ia imediat in brate si adoarme linistit!
Ma tot chinui sa scriu povestea nasterii insa pina azi nu am reusit! dar am sa o scriu cu siguranta ...
Inca nu i-a cazut buricelul insa astia de aici i-au facut baie deja de cand era in spital si mi-au spus si mie ca pot sa-i fac baita!Asa ca luni i-am facut si prima lui baita acasa!Nu prea ai place dezbracat dar sper ca se va obisnui! Si in apa plinge asa ca deocamdata nu am mai insistat cu baita...asteptam sa-i cada buricul!
Au tot venit diverse asistente v-am spus ... i-au testat auzul si e OK, i-au luat chiar si sange pentru nu stiu ce analize ...Pina acum MULTUMIM LUI DUMNEZEU totul a iesit f bine! E SANATOS TUN !
Ce sa va mai spun.... AAAAA Alex e si el incantat de fratiorul lui si abia asteapta sa-l vada pe viu...ca in poze si pe net l-a vazut...POATE REUSESC PINA LA URMA SA-L ADUC SI PE EL LINGA DAVID>>>SA CREASCA IMPREUNA!!!
Nanei pumnii stransi pentru tine si nu uita niciodata sa te rogi la Doamne Doamne si mai apoi sa-i multumesti pentru cat de generos va fi!

Va pupik pe toate !!!
Astept vesti bune de la fiecare ! Sa fiti cuminti! SI SANATATE MAXIMA!
Deacum sper sa va pot da raportul in fiecare zi!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12

Mergi la inceput

Fetelor, s-a dat drumul la votare la concursul Clipe de viata. Participam si noi cu 2 poze, am link la semnatura, pe primul rand din pagina. Daca va plac, va rugam sa ne votati!

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Alina ma bucur tare mult ca totul e ok, ca David e sanatos, ca tu te simti bine, incredibil, deja trebaluiesti prin casa? Si bine ca nu e agitat , poate aveti noroc de un copilas linistit Si da, ar fi tare bine pt tine daca ai avea ambii puisori langa sufletul tau. Poate da DD si ti se implineste dorinta!

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput