GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrix_N spune:
Alina, felicitari, sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el! Numai bine si refacere usoara!
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Azi sunt mult mai bine!
Va spun pe scurt cum a fost pentru ca am sa va povestesc totul cand o sa fim acasa.
Anestezia a fost spinala,deci am fost constienta,doctorita anestezista este romanca,nu am simtit nici o durere,ci doar ca umbla cineva pe la burta,de aia am putut sa va scriu de ieri.
Mi-am revenit f. bine,bebe DAVID LUCA este perfect,papa si doarme...azinoapte a dormit mai mult in pat cu mine decat la el in patut.E mancacios ca mami,ce sa va mai spun....totul este minunat Multumim lui Doamne Doamne!
Va multumesc tuturor ca ati fost linga mine!
Va pupacesc!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
monica2008 spune:
alina felicitari si sper sa vb curand ca abia asteptam sa_ti vedem comoara
eu abia astept pana in iulie cand ar trebuie sa vina bebe....intre timp ma rog la dumnezeu sa fie totul bine si bebe sa creasca sanatos
monica mamica in devenire+19denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Karmen_ spune:
Alina, sa-ti traiasca ingerasul si sa fiti sanatosi amandoi! N-am putut sa intru cateva zile, dar in seara aceasta am citit cu emotie prin ce-ai trecut. Cel mai bine e ca minunea voastra a venit pe lume si totul este ok. Felicitari!!! si multi
pentru o mamica curajoasa
DAVID LUCA!
26+
eumada spune:
Karmen cand te duci la iliev din nou?
nanei ce fac puiutii?
alinaaaaaaaaaaaa ce faceti voi doi?
sunteti ocupate cu gatitul in fata oglinzii de valentines day?
mada 13
Karmen_ spune:
Pe 23.02 merg la iasi la dr. iliev. Azi, insa, am descoperit niste urme rosiatice pe burtica. Sunt, cumva, inceputuri de vergeturi?
Voi cum va descurcati in privinta asta?
26+
nanei spune:
Eumada puiutii mei nu fac bien delocAm fost la control pt ca aveam o scurgere maro si se apre ca un sac e gol.vea dim de 15 mm iar al-2lea D-na doctor a zisa ca e prea mic pt varsta lui si ca se asteapat la un avort spontan.Scaul are dim de 31 mm si mi-a zis fina schita de embrion.da ca astie cineva mai multe va rog sa imi scrieti ce inseaman acesta lucru daca am sanse ca puiutul 2 sa fie bine sau nu cumva sa aiba malformatii.
eumada spune:
nanei poate sarcina e mai mica decat crezi tu.la 7 saptamani se poate masura primul crl.SUNT batai de inima?ete activitate cardiaca?
mai mergi la control inca odata doamna doctor e o draguta.sa-l vada mai bine.poate e prea mic embrionul adica s-a fecundat mai tarziu
mada 13
alina2700 spune:
Buna fetelot!
SUNTEM ACASA! FERICITI!
am pus ceva poze !!!le aveti la semnatura dar pteti sa intrati si pe webshots sa le vedeti la mamicisiburticibacau!
de povestit am sa va povestesc mai tarziu, tocmai a venit asistenta acasa in vizita sitrebuie sa ved ce si cum!
REVIN!
Nanei FII TARE SI ROAGATE LA DUMNEZEU POATE FACE O MINUNE! CU MUNE A FOST ASA DE BUN DUMNEZEU........ CA NICI NU MI_AS FI IMAGINAT!
o sa intru dupa ...sa va povestesc!
pupici
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12