GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina maine e ziua cea mare!!!!! Scot agitatele la treaba! Mult curaj!!!!!Sa ne dai de veste cat de curand poti!Daca vrei iti trimit nr meu de tel pe pm ca sa dai un sms

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

buna fetele!
ieri nu am mai intrat ,sunt in pat de luni seara ,cand in urma unor contractii am ajuns din nou la spital...un intreg balamuc...pina la urma m-au trimis acasa cu contractii cu tot ,si cu dilatatie 1cm, si de luni seara zac in pat,ma ia ,ma lasa durerea....am scapat de contractii nu stiu cum...dar am dureri in continuare,azi chiar vad ca a inceput sa se duca dopul(cred) ca e ceva roziu ca un mucus....
Ieri nu am vrut sa ma intru sa va mai scriu ....ca mai sunt atatea gravidutze care se pot speria ...dar FETELOR FITI BUCUROASE CA SUNTETI IN ROMANIA....SI ORICAT DE INSALUBRU AR FI SPITALUL...DOCTORII NU TE TRIMIT ACASA IN AGONIE!
noi ne-am certat cu astia rau ...dar degeaba...luni ei imi repetau acelasi lucru: SA INCERC SA NASC NORMAL!!! iar la un moment dat dr a spus ca daca vreau cezariana sa merg acasa si sa astept pina in ziua in vcare e programata!
niste IDIOTI!
ma duc sa pap acum ca e gata masa! si revin!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Alina ziceai ca pe 12 trebuie sa nasti prin cezariana.Maine e 12 asa ca de azi cred ca poti sa mergi la spital nu?Parca asa ziceai..ca anestezistu` e roman.....

Lasa ca maine numai bine faci cezariana cu copilu` cand trebuie...
si bem sampanie....

mada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix_N spune:

Buna fetelor!
Alina, iti doresc mult curaj, sa-ti pastrezi cumpatul, intr-adevar e tare neplacuta situatia prin care treci vizavi de conceptia celor din spital de acolo...dar spera ca totul va fi bine..mai ai putintel..stai linistita si odihneste-te si cu siguranta vei trece cu bine.
Iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere linistita, usoara si in final fericita!(evident cezariana)
Multa bafta si iti tin pumnii sa decurga cat mai normal posibil!
O zi cat mai frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari fetelor!sa-mi tineti pumnii!
Azi la ora 14:00 trebuie sa ma interneze asa ca a trecut ce a fost mai greu...si eu sper sa fie totul bine si MA ROG LA DOAMNE DOAMNE SA FIM SANATOSI!!!
Va pupik si o sa va scrie iubitu ce si cum maine cand o sa ajunga acasa!!!

AMR MAXIM 24 OREEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALINA BAFTA....VREM SA STIM CE AI....SI O POZA....VINE O MAMICA....
CURAJ....CURAJ.....BAFTA ITI TIN PUMNII..

mada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina draga, imi pare asa rau ca n-am fost si eu alaturi de tine pe forum zilele astea in care ti s-au intamplat atatea si ai facut drumuri-drumuri la spital... Imi pare rau si de infectia urinara... stii ca am patit si eu la fel, pe ultima suta de metri am facut infectie; bine ca poti sa alaptezi. Bai si nu-mi vine sa cred ce terminati sunt aia, sa te trimita ei acasa, sa nu te tina sub observatie, ce dobitoci!!! Vorba ta, in Romania nu s-ar intampla asa ceva. La ora asta esti deja internata si cred ca nu mai poti de nerabdare; eu n-am dormit decat vreo 2 ore in noaptea dinaintea operatiei. Sper ca esti bine si ca bb asteapta pana maine dimineatza. Si sper ca sotzul tau sa ne dea vesti cat mai rpd si sa ne tina la curent cu starea ta si a lui bb. Iti tin pumnii!!!Sa de Dumnezeu sa fie totul ca la carte!!Hai! Curaj!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alina,chiar ma gandeam la tine ,dar nu mai reuseam sa intru.Imi pare rau ca ai trecut prin momente asa neplacute.Tinem pumnii,nastere usoara si un copil sanatosIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Karmen,sarcina usoara!Si eu am nascut ambii copii la Moinesti,cu dr.Botnari.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor.eu sunt in salon inca...am innternet
acum mi-au pus branula,astep sa vina sa-mi puna si sonda si dupa aceea intram in sala.va pup
am sa va scriu dupa ce imi revin

Mergi la inceput