Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari Roxana! sa iti traiasca Eva si sate bucuri frumos de ea. lapte mult si bb fara colici !
pt sotul lui Tec, eu stiu ca se poate face baie bbelinei dupa ce a picat buricul. trebuie sa fiti foarte atenti ca sa ii placa prima baita,sa ii vorbiti,relaxati tot ce ati mai auzit pana acum.in legatura cu carti...asta eu nu stiu,dar uitat-te pe mailul comun,au pus fetele mai multe chestii interesante. multa bafta. totul vine de la sine,ai sa vezi!

numai io raman de caruta!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaq

Felicitari Roxana! Sa va traiasca bebelusa Eva, sa creasca mare si sanatoasa.

Eu am fost ieri la dr si mi-a desprins membranele. Colul sters de 40% dar posterior. Daca nu nasc pana luni, imi face un monitoring si daca e ok mai asteptam. Apoi joi, daca nu se intampla nimic pana atunci probabil ma provoaca.

Lily parca ziceai ca si tu esti pozitiva la streptococul B. Tu ai primit ceva antibiotice acum sau iti dau numai cand intri in travaliu? Am tot citit pe net chestii pro si contra rupturii membranelor, mai ales daca e prezent pacatosul asta de streptococ si imi fac tot felul de idei..

39+

nu te-a durut procedura aia de desprins membranele? eu am crezut ca ma urc pe tavan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cadia, o sa fie bine, o sa vezi

Eu ajunsesem la spital pregatita pentru nastere naturala si pana la urma am ajuns la cezariana... "according to my experience" ce as mai face "in plus" pentru cezariana ar fi sa am hainite pentru bebe pentru 3-4 zile (ca am mai zis ce minuni a fost in stare tata lui bebe sa-mi aduca/sa nu-mi aduca de acasa/pravalie - mai ales paturica mi-a lipsit), sa am grija sa am cu mine "chestii anti-constipatie" (aici fiecare stie ce ii foloseste), alifie pentru sani (aici Lansinoh) si fructe de rontait. Eu centura nu am, am intrebat si mi s-a zis sa las muschii si ce mai e pe acolo sa-si revina "naturel". Peste o luna, daca medicul zice ca totul e OK o sa incep cu gimnastica.

Daca te mai pot ajuta cu vreo info, ceva, spune-mi

Tata lui Andreea, multumim ca ne-ai scris si ne tii la curent cu ce fac fetele tale. Sa stii ca exista muulte carti (sunt sigura ca fetele te pot indruma mai bine cu ce se gaseste in Romania). Oricum, azi (cautand pe Amazon carticica cu sfaturi cum sa doarma bebe mai bine) am citit o fraza care mi-a mers la suflet: cartea care sa iti dea solutiile cum sa-l cresti pe bebele TAU inca nu s-a scris deci, toti copiii sunt diferiti...deci citeste/asculta sfaturi cat poti, retine si foloseste ce crezi ca vi s-ar potrivi voua . Veti vedea ca veti gasi cele mai bune solutii

Lisaaa... cum esti iubita?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

ce sa fac?tot asa 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

A, stiam ca mai era ceva. La Lachlan i-a facut moasa baita cand avea 2 zile la spital - si ne uitam toata gasca de proaspete mamici cu gura cascata sa invatam si noi cum se face baie (ne nimerisem toate sa fim la primul copil si 0 experienta la bebei), iar acasa i-am facut mereu la 2-3 zile. Cica se poate face baie si daca nu-i cazut inca buricul, atata timp cat ai grija sa usuci bine zona.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Dark iti multumesc din tot sufletul
Am notat sa adaug in bagaj.
Nici nu stiu ce sa ma intrb, parca am mintea goala

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

lisa79 cred ca sunt primul tatic, dar poate bb tau asta asteapta, asa ca ia d-aici:
hai ca nu mai ai mult.

si pt celelalte sau dupa caz sa va traiasca si la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Dark,deci tu ii faci baie la 2-3 zile, ca nici eu nu i-as face zilnic???

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79 nu te-a durut procedura aia de desprins membranele? eu am crezut ca ma urc pe tavan
Sa stii ca nu m-a durut decat putin dar, sincer, as fi acceptat orice numai sa-mi provoace nasterea . 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

tati de Andreea intri pe contul nostru comun si vei gasi acolo materiale de studiu (unele sunt trasnmise chiar de mine...le cauti in Inbox, au in subiect ceva de genul "'de la alinuk') - iti dau eu PM cu adresa contului si parola

Roxana felicitari!!!

va prezentam mai jos cateva din dixtractiile noastre

de la ziua lui Teo (printre primele poze)
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/

viata de bb
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3220091616/
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3220091620/
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3220091628/
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3220091614/

fetelor baitza se face imediat cum veniti din spital! In spital nu le-a facut ... atunci...!? Avut grija la zona buricelului,ocolita eventual ..dar nu e nicio pb daca intra in contact cu apica si sapun..
baitza la bb...noi facem in fiecare zi - are un rol pozitiv pt starea generala a lui bb, pt somn, masajul - sunt activitatile lui 'sportive' zilnice..e un ritual, ceva care intra in asteptarile lui.
Si apoi in perioada aceasta la nivelul pielii capului de bb se secreta ceva mai mult sebum (o sa vedeti ca perisorul li se ingrasa rpd... cei care au)

PS: tati de Andreea ..nu ai PM ul acitvat
Contacteaza-ma pe Y Messanger sau lasa aici un cont de mail
ID mess: am2000ro

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput