Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bebelusi cum sa ma supar pe tine????

roxana, sa traiasca EVA

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anca, Ttenzika, Roxana, sa va traiasca puiutii, sa creasca mari-mari si viata impreuna sa va fie plina doar de bucurii

Multe felicitari mamicilor, recuperare usoara acum si laptic mult, bun venit licuricilor

Cu un pic de intarziere, La Multi Ani Lillistroe, BillyBilly, Andre_ea

La Multi Ani sarbatoritei de azi, Lavini

Irina, eu alaptez la cerere... deci de cate ori pofteste bebe mic. Vrea din 3 in 3 ore...bun... vrea la o ora jumate... bun si asa...e greu pentru mine dar bine pentru el Daca doarme - nu-l trezesc (vorba lu' soacra-mea: never wake a baby that sleeps). Multumesc zeilor si fie incerc sa dorm, fie imi vad de ale mele (papa, dus, adunat prin casa etc). A, noua ni s-a spus ca 25gr pe zi in plus in prima faza e f. bine deci 200 gr intr-o saptamana e OK

Noi suntem bine pe aici... papam bine...dormim bine (in timpul zilei) si mai putin bine (in timpul noptii) - se pare ca bebe seamana cu parintii, pasari de noapte amandoi (candva), mai ales cu taticul lui - pacat ca nu poate servi taticul la "milk bar" ca ar dormi mamica juma' de noapte linistita .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Salutare mamicilor. tot tai, ca mami nu prea mai intra la calculator. d-abia se obisnuise si ea putin cu calculatorul de cand cu forumul acesta, ca acum ioc. Eh poate mai intra ea de luni, cand o sa incep munca.
Mieruri, cand am iesit cu fetita, nevasta-mea a dat tel la medicul ei de familie s-o anunte ca am iesit din spital si ea i-a zis ca sa vina luni sau mai incolo, sa vada cand poate. E normal? la cat timp tre sa vina un doctor s-o vada pe micuta?
In sfarsit am terminat cu actele pe la toate primariile, am depus dosarele, acuma asteptam banii. 150 - trusou peste 2 saptamani, 230 - prima nou nascut peste o luna si ceva si alocatie copil peste 2 luni. banii de salariu s-au dus demult nici nu trec 5 zile si se duc. ce ne-am imprumutat de la soacra-mea aproape s-au dus si aia. . cheltuieli cu sarcina au fost cam 2500 inainte de nastere si la nastere vreo 1500. plus ce am luat acum medicamente, ceaiuri, servetele, etc. aaa, m-am pregatit cu suc , vin , bere pt posibilii oaspeti care vor veni in weekend, cand vom face prima baita. Au fost discutii despre cand sa se faca prima baita si s-a stabilit ca sa se faca sambata. e ok asa?
carti ceva despre cum sa cresti un copil nou nascut, ce sa-i faci, cum sa-i faci, aveti? ca ma intereseaza pe mine personal, sa mai iau de acolo niste sfaturi, sa le compar cu cele primite prin viu grai si sa trag o concluzie.
Bafta

Mergi la inceput

Ne-am intors de la doctor si este stabilit.

MARTI, 27.01, ORA 11, MAREA INTALNIRE CU BEBELINA (CEZARIANA)

Sa dea Dzeu sa fie totul bine.

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Pentru ca eu sincer nu prea ma gandisem la cezariana, acum parca sunt in pom.
Ma simt neinformata

Fetelor, vorbeati voi de nu stiu ce centura post cezariana.Cum se numeste si de unde o pot cumpara, din farmacii???De cand o pot folosi???

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Pentru ca eu sincer nu prea ma gandisem la cezariana, acum parca sunt in pom.
Ma simt neinformata

Fetelor, vorbeati voi de nu stiu ce centura post cezariana.Cum se numeste si de unde o pot cumpara, din farmacii???De cand o pot folosi???

38+cu CLARA MARIA

Eu mi-am luat de la farmacie.Dupa ce mi-a scos firele de la operatie,drita mi-a zis sa-mi iau,dar n-o suport,asa ca sta in dulap.Am tinut-o 2 ore in ziua in care mi-a cumparat-o sotul si apoi gata..nu o sufar si basta. :)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna la mamici si burtici,

Roxanaz am vazut ca ai nascut. Ma bucur tare ptr tine! Felicitari si sa traiasca draga de Eva.

Felicitari si celorlalte mamici pe care nu am apucat sa le felicit:

asparagus, Ileana Cosanzeana , tec, flowerbee, micola, CarmenMarieta, Anca_ si ttenzika.
Sa va dea Dumnezeu copilasi cuminti, sanatosi si mancaciosi.

Lisa - vad ca inca nu ai nascut - iti tin pumnii! Nastere usoara si copilas sanatos!

Nu am mai putut intra pe aici din momentul in care am citit de tragedia Pusyketei.
Raluca - ma rog ptr voi, ptr sufletul copilasului... nu am cuvinte sa iti spun cat regret. Imi pare sincer rau. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere groaznica.

Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu. Duminica se fac 37 saptamani.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa aducem pe lume copilasi sanatosi. Sa avem nastere usoara, si sa ne bucuram de puiutii nostri minunati.

Va pup pe toate,

lui David Andrei 4.5 ani si 36+

Mergi la inceput

Ledi, n-o suporti pentru ca te strange si te doare operatia sau din alte motive?

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Roxana sa fiti sanatoase! frumos nume, Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Felicitari Roxana! Sa va traiasca bebelusa Eva, sa creasca mare si sanatoasa. Eu am fost ieri la dr si mi-a desprins membranele. Colul sters de 40% dar posterior. Daca nu nasc pana luni, imi face un monitoring si daca e ok mai asteptam. Apoi joi, daca nu se intampla nimic pana atunci probabil ma provoaca.Lily parca ziceai ca si tu esti pozitiva la streptococul B. Tu ai primit ceva antibiotice acum sau iti dau numai cand intri in travaliu? Am tot citit pe net chestii pro si contra rupturii membranelor, mai ales daca e prezent pacatosul asta de streptococ si imi fac tot felul de idei.. 39+

Mergi la inceput