Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina1976 spune:
EVA, BINE AI VENIT pe lume!!
Sa te faci mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
am inceput si noi cu maraiala...de la ora 10 juma tzitzi maraiala si frecus de picioruse.Adormit p la 12.50 dupa leganat, cantat(i-am cantat ceva inventat cu Grumetzei) si 1ml de debridat .Io acum cum ii dau papa la 3 ore cand abia a adormit?azi avem o saptamanasi abia 3000 gr(iesit marti cu 2900 de la 3100 l nastere).imi adoarme l san , trage ineficient, il trag de toate cele sa l trezesc si ciuciu.Grea treaba asta de mamica...si tati tot alearga (acte, concedii etc)si suntem singuri. la un moment dat puteam efectiv pt ca nu am ajuns sa fac dus, si cand am scapat apa era gheatza.Oricum m-am spalat instant k muream.Imi mai ard si sanii, ma usura unul mai rau...ehehe ce bine e doar in teorie.Practica e..altceva
va pup p toate
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
veronica75 spune:
Felicitariiii Roxana, refacere rapida, mult laptic pt grasunica Eva, Bine ai venit BB EVA - sa fii sanatoasa si fericita
Cami - Felicitari pt grasunica ...eu am avut si mai am inca greata si stau cu ligheanul langa pat...sorry...asta e ..mai e un pic si gataaaaa . Poti incerca sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa dormi un pic mai ridicata, adik capul mai sus. Eu alte metode minune nu am descoperit.
Alina - ai sa plangi dupa Ioana, si Ioana dupa tine...dar macar ai sa te mai odihnesti si tu un pic
Naty - nici nu stiu ce sa te sfatui...imi pare rau ...dar daca o ai pe mama ta sau pe sot langa tine, pune-i la treaba, sa mai stea ei cu copiii si odihnestete si tu un pic.
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 zile
BB e pe drum
bebelusi spune:
Naty cred ca are dreptate Veronica, tu cred ca ai nevoie de putina odihna.
Alina e mai bine si pentru tine ca Ana sa plece, o sa fii mai linistita.
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
fetele sunt pe aici mereu ... da vad ca azi toata lumea e lenesa la scris ... va pup .... plec pana la magazin sa iau sa fac ceva de papa ....
naty cred ca e f greu da si eu vreau un al doilea bebe relativ repede ... asa ca ... voi trece si eu prin astfel de momente ... ai grija
37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT
Camelia
szmonic spune:
Irina, si la noi greu cu suptul.
Mititica mea sugea la inceput din 3 in 3 ore, dar acum s-a smecherit si vrea sa suga din 2 in doua ore. La 5 min adoarme si nu o pot trezi nici cu slujbe... Nu mai stiu ce sa fac, ca nici nu pot sa o las sa planga ca sa0i fac program de 3 ore
Cu sinii hai ca bine zici, toate am fost stresate de nastere, si totusi, parca e mai grea durerea asta de sani decat nasterea in sine (asta o zic eu dupa un travaliu de 16 ore)Eu ma dau cu Garmastan pe tot sanul asta mai alina durerea
tuchi123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C am inceput si noi cu maraiala...de la ora 10 juma tzitzi maraiala si frecus de picioruse.Adormit p la 12.50 dupa leganat, cantat(i-am cantat ceva inventat cu Grumetzei) si 1ml de debridat .Io acum cum ii dau papa la 3 ore cand abia a adormit?azi avem o saptamanasi abia 3000 gr(iesit marti cu 2900 de la 3100 l nastere).imi adoarme l san , trage ineficient, il trag de toate cele sa l trezesc si ciuciu.Grea treaba asta de mamica...si tati tot alearga (acte, concedii etc)si suntem singuri. la un moment dat puteam efectiv pt ca nu am ajuns sa fac dus, si cand am scapat apa era gheatza.Oricum m-am spalat instant k muream.Imi mai ard si sanii, ma usura unul mai rau...ehehe ce bine e doar in teorie.Practica e..altceva va pup p toate POZE ANDREI mami cea mai fericita |
Irina C. draga de tine si eu ma confrunt cu aceleasi probleme, adoarme la san insa, am inceput sa ma mulg si cum se tezeste papa laptic muls cca. 70-100ml la o masa ca sa fiu sigura ca a mancat si apoi punem bebele sa san unde evident adoarme; cu colicii am si inceput ce sa-i dau eu, espumisan, debridat, sab simplex, ceaiuri baby calm etc. ce este mai eficient din ceea ce se inceara pe aici? si cum dati?....practica este altceva ai dreptate
De dormit nu prea se pune problema, se trezeste din 30min.-1h-2h cam asa ceva...si azi am facut 19 zile
Felicitari tuturo mamicilor si puiutilor lor
Bogdan GabrielDoamne ajuta
ingrid70 spune:
Felicitari, Roxana si fetelor care au mai nascut intre timp, (Ttenzika). Neuronul de gravida nu-si mai aminteste acum toate si este si f nervos ca am fost la serviciu si mi-au spus ca nu-mi vor da cei 15% si nici salariul bonus, ca nu au dat la nimeni pana acum si ca actionarul principal, un jidan, nu e de acord, si ca daca nu-mi convine n-am decat sa-i dau in judecata!36+
damiana spune:
ceau, fetele! si noi la apel!
felicitari, roxanaz! sa-ti traiasca bebe si sa fie mancacios si necolicos! felicitari ttentzika! si oare la cine mai trebuia sa zic? hmmmm...la toate mamicile si la toti licuricii si la toate sarbatoritele, asa ca sa nu uit pe careva.
bebelusi, m-ai innebunit cu retetele... am facut gogosele - EXCELENTE!!! - acuma ma pregatesc sa merg sa cumpar peste afumat, da' sa stii ca vreau MUSAI reteta de cioco! ca nu m-am ingrasat decat 20kg, mai am unde sa pun...
lisa, tu tot nimik? ooooof, bietele majorete! le mai scoatem, poate-poate...sau facem o lista de pronosticuri cu data la care nasti? sa vedem care avem dreptate!
bebelusi spune:
Damiana asta e reteta:
Ingrediente
½ kg zahar
½ kg lapte praf
100 grame unt
50 grame cacao
200 ml apa (1 pahar)
Esenta de rom
Preparare
Zaharul de pune in apaa, iar apoi se pune la fiert. Se lasa pe foc pana incepe sa fiarba si inca 4 – 5 minute dupa aceea. Aceasta se ia de pe foc pentru a se adauga untul, amestecand continuu, dupa care se adauga esenta de rom. Se amesteca bine pana devina o crema omogena, dupa care se adauga laptele praf si cacaoa – cernute pentru a nu face cocoloase (nu uitati sa amestecati).
Toate ingredientele se adauga intr-o tava unsa cu unt, dupa care se lasa la racit.
Dupa preferinte se pot aduga urmatoarele: nuci, alune, stafide.
Eu te-as sfatui sa pui lapte praf mai mult un pic decat in reteta, sa pui pana simti ca nu mai primeste compozitia ca sa se intareasca mai bine.
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"