Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bravo Roxana, ai scapat, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4. Aveti o familie asa de frumoasa....

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Felicitari, Roxana!
Bine ai venit, bebe Eva!

Irina, multumim de mesaj . Daca vb cu Roxana, transmite-i pupici si de la noi, cele care nu avem nr ei de telefon

Jasmi 37+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Doar sms azinu indraznesc...poate diseara

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeee

eu sunt suparici ca ieri am scris f multe mesaje si toate se stergeau ... eroare de net sau de calc .... nu stiu

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI .... SA FIE SANATOASE SI CU PRUNCI CUMINTI SI SANATOSI

noi am fost ieri la medic .... care ne-a cam enervat ... dar nu mai conteaza .... bebe era bine ... 3.120 kg .... fata nu i-am vazut-o ca era cu ea bagata bine in uter ... am vazut doar piciorus cu degetele mici si dragute .... si inimioara ....

ne-a zis col inchis si capul lui bebe destul de sus ... inca nu a coborat burta ...

fetele dar vreau sa ma ajutati .... ce sa ma faci la mine greata continua noaptea .... azi noapte m-am trezit cu gura plina .... scuze ... da m-am speriat ca pot sa ma innec cu ea... ce pot face???? mai e cineva la ora asta cu astefel de greturi?????

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ne-ai dat nici un semn referitor la control. Ce grasunica ai, l-a luat pe fiu-meo la greutate . Sa fiti sanatoase amandoua

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari Roxana bine ai venit Eva

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

felicitari ttenzika pentru bebe alexandra si

felicitari roxana pentru bebe eva
sa aveti copilasii sanatosi, mancaciosi si fara colici
inca o data felicitari si refacere rapida la mamici

cateva agitate pentru bebeii care se lasa asteptati

va pup

37+

AMR MAX 3 SAPT

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI ROXANA!

Micuta Eva, iti doresc o viata minunata, plina de bucurii, sanatate si fericire!
Tie rox - refacere usoara!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami pe mine ma ajuta oarecum sucul de grep.

Eu am o zi din "acelea", de-mi vine sa . Am dormit vreo 4 ore azi noapte adunate (din 2 bucati), ma doare burta de mor, ma supara hemoroidul de abia stau in fund, Ioana a dormit si ea putin si e mai morocanoasa ca de obicei, m-a stresat toata dimineata, Nadia nu doarme de pe la 8,30 si plange, sughite, varsa, se screme, eu nu mai pot sa o tin in brate ca ma doare rau spatele, afara ploua si nu putem iesi

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ariya, draga mea, si eu aveam picioarele super-umflate (gleznele, ca niste butucei) in ultima perioada - de pe la 36 de saptamani incolo. Am nascut si mi s-au dezumflat imediat. Impreuna cu ele, s-au dus si 10 kg! Dintr-un foc!

Naty, si Daria scuipa suzeta. Cat despre biberon, vezi sa aiba tetina gaura nu in varf, ci cumva pe o parte - cum sa-ti explic ca sa intelegi - si partea aia, cu gaura, sa vina in cerul gurii. Si Daria a plans putin cand i-am dat completare, pana s-a prins ca i se lipeste partea aia de cerul gurii si curge laptic...

Felicitari, roxanaz, pentru bebelina Eva! O sa-ti ducem dorul pe aici, sa stii, ca mereu ne-ai incurajat si ne-ai ajutat! Sa ai parte de un copilas cuminte si mancacios! Si sa te refaci repede!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput