Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cadia, da, baita ii facem la 2-3 zile (am facut ieri seara, vrem sa ii mai facem duminica). Aici avem o chestie ii zice "top-tail bowl", un vas cu 2 despartituri ( ca asta: http://www.mothercare.com/gp/product/B001O15VQ2/sr=1-16/qid=1232722948/ref=sr_1_16/203-7906863-6171136?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42856041&mcb=core ) pe care il folosesc de cate ori e nevoie + cand il schimb. O jumatate pentru fata (pe care o spal de 2 ori pe zi sau de cate ori e nevoie) si cealalta pentru poponet. Asa ne-au instruit moasele aici... pana acum merge bine.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Ledi, n-o suporti pentru ca te strange si te doare operatia sau din alte motive?

38+cu CLARA MARIA

Da,ma strangea si nu era deloc comoda..Ma jena f tare la operatie,cand vba aia nici chilotii nu-i suportam pe taietura..asa ca mi-am luat unii cu talie mai inalta,ca operatia mea e cam joasa(ma rog,asa mi se pare mie,ca nu stiu pe unde o au alte fete :)) )Dar ma strangea,ma deranja cand ma aplecam..pur si simplu imi crea o stare de disconfort,iar atunci aveam eu destule,nu mai voiam alta sursa de stres

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetele care alaptati

voi beti laptik (lapte dulce) sau iaurt/chefir??? de care? cat/zi??

parca am citit/auzit pe undeva ca nu ar fi cel mai indicat lichid laptele dulce ..sau visez!?

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alinuk eu citisem ca laptele poate da colici.
Baietii tai sunt bestiali

Eu ma pregatesc de mers la medic sa il vad pe bb.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Mie mi s-a atras atentia de dr pediatru sa nu consum lapte. Dar nu ma pot abtine, o cana mica tot bag, ca parca si lapticul se face mai bine dupa aceea. Eu consider ca daca nu duci ceva in exces nu are cum sa strice... Mai ales ca mama imi povestea ca pe vremea lor li se spunea sa bea cat mai mult lapte, iar cu sanatatea stau bine, multumesec. Deci parerea mea e ca calea de mijloc e intotdeauna cea mai buna solutie, cine stie ce se va descoperi peste cativa ani si ce noi recomandari se vor face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
PS: tati de Andreea ..nu ai PM ul acitvat
Contacteaza-ma pe Y Messanger sau lasa aici un cont de mail
ID mess: am2000ro

am activat pm

tecsupro@yahoo.com

L.E.: am intrat in contul comun si am luat documentele respective. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspoliss,la tine ceva semne???
alinaaaa,zi te rog 25 nu 26,fa cevaaa

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Special pentru tati tec: www.devintatic.ro. Urmareste filmuletul, e super interesant si util.

Cat despre carti, nu v-au dat cadou, din spital, niste brosuri? Erau utile si alea.

Eu am "Mama si copilul", dar nu de la Editura Medicala, ci de la RAO, imi plac mult pozele, cum prezinta acolo ce si cum.

alinuk, eu beau lapte Cedra de 1,5 - Napolact, tnuva cu cacao, Fulga cu vanilie, iaurturi din gama Danone si Napolact, de-alea cu fructe.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si aici iti zice sa NU bei mai mult de un pahr pe zi de lapte ca face bb colici.
nici nu stii ce sa mai crezi.ooof

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tec

lisa79 cred ca sunt primul tatic, dar poate bb tau asta asteapta, asa ca ia d-aici:
hai ca nu mai ai mult.

si pt celelalte sau dupa caz sa va traiasca si la toate

Andreea Paula aparuta intr-o zi de 19.01.2009 10:22 APGAR 9, 2900 gr., 48 cm.

Lisa - esti prima care are galerie facuta de un tatic , e musai sa nasti .
- Hai Lisa -
- pt oanaq si toate fetele care se pregatesc de nastere

Alinuk - sunt mortale pozele mai ales aia cu poneii sa iti traiasca baieteii si sa iti aduca doar bucurii

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput