Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 11
CADIA spune:
Alinuk, superbi baietii tai
Dark e super top-tail bowl-ul.
Ledi
38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA
Selene_Bunny spune:
Mai, fetelor, oricat mi-au spus roxanaz si IRINA.C sa nu ma stresez cu greutatea fetei, eu nu ma las...
Dupa ce am cantarit-o de luni incoace inainte si dupa fiecare masa, azi mi-am dat seama ca e gresit cum calculez eu, pentru ca diferenta dintre inainte si dupa include si eventualele "treburi" (mica, mare) pe care le poate face in timp ce suge (si uneori face, frate), deci canci relevanta, la gramaj...
Asa ca azi am cantarit-o intre mese, sa nu fie nici flamanda, nici satula, fara scutec, numai in salopetica, si avea 3.820 de grame... Foarte putin... Dark, zici ca 200 de grame / saptamana e OK? Pai Daria de-abia daca a luat 200 de grame in 2 saptamani...
Nu pricep ce-i cu ea... Azi a fost a treia oara cand i-am dat completare, cam 40 - 50 de ml, ca vroia sa suga la aproximativ 2 ore de cand mancase, si nu prea avea ce... Uneori plange cu intermitente o bucata buna de vreme, si cauta mereu sanul, numai cu el in gura ar sta... In loc sa doarma, plange, de ajungem sa petrecem timpul dintre mese plangand si dand din picioruse...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
multumesc fetelor si sot de Tec,dar m-am cam dezumflat,asta e!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Porumbita spune:
dc te consoleaza cu ceva am intrat si eu de joi pe 39+ ... da incerc sa nu ma stresez pana ajung la 40s; dupa insa nu vreau sa stau ca mi se pare prea riscant... in functie de cum e colul si ce zice doctora o sa ma decid spre inducere sau cezariana
lisa79 spune:
nici nu vreau sa ma gandesc la inducere sau cezariana. nu ma mai gandesc la nik! o sa vina ea cand va vrea.
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Porumbita spune:
eu ma gandesc pt ca nu vreau sa stau peste 40 de sapt decat maxim cateva zile...
poate e o tampenie da mi se pare prea riscant...
miereamara spune:
Repede, repejor ca sunt moarta de oboseala!
Am ajuns ieri acsa, bebe e bine, eu sunt bine, am slabit pana acum 12 kg, m-am desumflat, azi am mers la pediatru si Aidan a fost evaluat, arata excelent, a luat in greutate peste greutatea lui de la nastere 100 de grame.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
veronica75 spune:
Bravo Miere - Felicitari si tie si lui BB Aidan tineti-o tot asa
si 12 kg BRAVOOOO
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 zile
BB e pe drum
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaq Felicitari Roxana! Sa va traiasca bebelusa Eva, sa creasca mare si sanatoasa. Eu am fost ieri la dr si mi-a desprins membranele. Colul sters de 40% dar posterior. Daca nu nasc pana luni, imi face un monitoring si daca e ok mai asteptam. Apoi joi, daca nu se intampla nimic pana atunci probabil ma provoaca.Lily parca ziceai ca si tu esti pozitiva la streptococul B. Tu ai primit ceva antibiotice acum sau iti dau numai cand intri in travaliu? Am tot citit pe net chestii pro si contra rupturii membranelor, mai ales daca e prezent pacatosul asta de streptococ si imi fac tot felul de idei.. 39+ |
Doctorita mea practica asta destul de des.36+
fil_lily spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaq Felicitari Roxana! Sa va traiasca bebelusa Eva, sa creasca mare si sanatoasa. Eu am fost ieri la dr si mi-a desprins membranele. Colul sters de 40% dar posterior. Daca nu nasc pana luni, imi face un monitoring si daca e ok mai asteptam. Apoi joi, daca nu se intampla nimic pana atunci probabil ma provoaca. Lily parca ziceai ca si tu esti pozitiva la streptococul B. Tu ai primit ceva antibiotice acum sau iti dau numai cand intri in travaliu? Am tot citit pe net chestii pro si contra rupturii membranelor, mai ales daca e prezent pacatosul asta de streptococ si imi fac tot felul de idei.. 39+ |
Oana momentan nu am primit nimic, mi-a zis ca la spital voi primi cateva doze de antibiotic foarte puternic! Nu stiu ce sa zic, sper ca o sa fie ok. Mai ai putin si tu si o sa nasti.
Eu sunt putin ametita, ma doare capul, probabil de la contractiile astea care nu-mi dau pace dar nici nu se intensifica.
Felicitari Roxana pt. bebe Eva .Recuperare usoara!
Liliana39+ Brianna