FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:

Revin la pagina 1. Sugestii, modificari, ceva???

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

buna seara fetelor.
ne-a recomandat doctorita mea sa mergem la kaali la debrecen, asa ca le-am scris, le-am trimis analizele...acum asteptam o veste de la ei.
eu as avea o sugestie pentru pagina 1: lista de analize cu care te prezinti la primul consult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Preturile sunt aceleasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor astazi am fost la Simo, va pupa pe toate. Pe Davidutu nu l-am vazut, dar o sa puna Simo poze cu el caci asa mi-a promis. Este o mamica foarte fericita, mi-a placut cum arata, abia asteapta sa plece acasa.

Liana De ce te-ai suparat pe noi? Chiara asa, poti sa stai tu fara noi? Am reusit sa te vad si bine ca a pus Miha poze. Felicitari pentru fetita ! Te trec si pe tine pe lista de cuscre
Tia si noi va x4
Liana ma bucur ca iarasi esti activa.Multi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

buna seara fetelor.
ne-a recomandat doctorita mea sa mergem la kaali la debrecen, asa ca le-am scris, le-am trimis analizele...acum asteptam o veste de la ei.
eu as avea o sugestie pentru pagina 1: lista de analize cu care te prezinti la primul consult.

alla76 bine ai venit! As avea si eu o sugestie pentru tine care din intamplare am scris-o si in postarea anterioara, dar o repet totusi: citeste cu atentie prima pagina si ai sa observi ca al patrulea punct din INFO UTILE se refera exact la analize. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:

buna seara fetelor.

alla76 bine ai venit! As avea si eu o sugestie pentru tine care din intamplare am scris-o si in postarea anterioara, dar o repet totusi: citeste cu atentie prima pagina si ai sa observi ca al patrulea punct din INFO UTILE se refera exact la analize. Mult succes!

multumesc!chiar nu observasem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Va salut pe toate
Crisis, cum as putea sa te/va uit ? Niciodata ! Chiar mi-ai lipsit si ma bucur de revenirea ta.
Am stat mai "retrasa" pentru ca, de la rezultatul meu negativ nu am mai avut noutati, pana azi, cand am fost la dr. Zadori (asa mi-a spus el, sa merg intre a 8 a - a 12 a zi ale celui de-al doilea CM dupa FIV); Azi a avut consultatii/ punctii/ activitate mai mult ca niciodata, dar cu toate astea, a fost la fel de amabil si relaxat. Despre mine va spun ca la ecografie totul a fost ok, astfel ca trebuie sa merg in februarie sa vada cum stau si cu profilul hormonal si in functie de asta vom decide demersurile viitoare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

cris iti multumim de noul capitol.Imi era dor de un capitol plin de viata asa ca tine.
liana felicitari pentru fetita
daniela2 ma bucur ca ai revenit si iti urez mult succes data viitoare
ali76200 si eu merg marti in Ungaria.Tu mergi la Szeged?Oricum iti urez bafta,si sa fi cat mai repede graviduta
dent ma bucur ca mai aud de Dr.Craina.Si eu am fost pacienta lui vreo 8 ani.El mi-a facut laparoscopie,e un medic super.
felix76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Acum cateva zile ma gandeam sa nu mai intru prea curand pe site, pentru ca incepuse sa nu-mi faca prea bine, dar m-am razgandit. Va voi tine la curent cu mersul tratamentului si stiu ca suportul vostru ma va ajuta!

Liana ma bucur enorm ca esti bine. Sa-ti traiasca fetita si sa stea la tine in burtica pana la termen! Te pup!

Crisis, eu incep tratamentul pe 7 februarie pt FIV 2 cu Peter Kovacs. Poti adauga asta in dreptul numelui meu daca vrei si daca nu cer prea mult, poti te rog sa elimini cuvantul 'nereusit' din comentariul despre primul meu FIV? Nu a fost nereusit, a fost sarcina, dar am pierdut-o foarte devreme (cam la doua saptamani) - asta numesc doctorii (si Kovacs si doctorul meu de aici) 'sarcina biochimica'. Multumesc!

Va pe toate si va voi tine la curent!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Liana felicitari pt fetita, sa stea cumintica inca 18 saptamani.
Tia ce mai face Daria?
Adela mircuri il aduci si pe Rares, sa stiu sa o pregatesc pe Marisa sa nu se indragosteasca inca de el
Noi suntem bine, ieri de nevoie am plecat pana la banca lasand fetita cu soacra mea si vreau sa va spun ca in 40 de min cat amlipsit am sunat de 2 ori si am fost foarte agitata desi ea dormea si era bine,poate imi raspund mamiciledaca asta inseamna ca sunt o mama exagerata, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna fetelor !

Nu am mai intrat de cateva saptamani pe forum pentru ca nu aveam noutati. Sa va spun ce s-a intamplat intre timp: am fost la un prim consult la dr Tandor in Debrecen pe data de 22. Concluzia: Astenozoospermie. Norocul a fost sa fiu in a 13-a zi de ciclu, deci mi-a facut ultrasunete. Urmeaza sa merg pe data de 3 februarie (z 22-23 de ciclu) sa imi faca niste analize si apoi din prima zi de ciclu o sa incep tratamentul (zicea ceva de gonalf). Mi s-a parut tare ciudat ca nu mi-a dat o luna de anticonceptionale la inceput asa cum v-a dat voua.... oare de ce? stie el mai bine...
Acum nu prea stiu la ce sa ma astept.. Nu imi vine sa cred ca se poate face fiv atat de repede...
Spuneti-mi cam cate zile o sa fie nevoie sa fiu efectiv acolo? Ar trebui sa stiu ca sa vad cum imi rezolv cu concediul.... Si sotul.. el la care intalniri e obligatoriu sa fie prezent?

Va pup pe toate !

Sunt tare tare emotionata de ce urmeaza !

Mergi la inceput