FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

dado eu am masurat decapeptylul in jumatate ochiometric. Neaparat sa folosesti un ac nou de fiecare data, asta este sfatul meu iar daca nu ai ace poti cere la Clinica ca iti vor da asistentele de acolo, fara nici o problema. Referitor la injectiile in burta iti garantez ca nu dor, ca bagi serul in grasime (chiar daca esti slab tot ai un pic de grasime), eu mi le faceam singura, asta dupa ce am capatat putin curaj. Mult succes.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Iti multumesc tare mult pentru raspuns... Am intrebat daca pot folosi acelasi ac, pentru ca decapetylul cumparat de la farmacie e venit gata pus in niste seringi ciudate si fiecare cu acul ei. oare as putea sa gasesc acelasi fel de ace la farmaciile de la noi?

Si inca ceva .... Prima data cand am fost am platit 26 000 ft (13000 consultatia si 13000 spermograma). Nu m-au pus sa platesc ecografia cu ultrasunete. Ieri cand am fost mi-au zis ca nu trebuie sa platesc nimic (analizele de sange si din nou ecografia cu ultrasunete). Oare o sa ma puna sa platesc tot la sfarsit? sau cum ?

Te pup Micky2007 si sarcina usoara mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

dado cred ca este siringa aia cu acul pe care nu il poti schimba. Cred ca in cazul asta l-am folosit tot pe ala, dar i-am pus capac. Doamne ce m-am rablagit, cate injectii am facut, acum nu mai imi aduc aminte.
Daca ai inceput deja procedura de FIV, ai sa platesti ori dupa punctie, ori tot tot dupa ET. Eu am platit de fiecare data dupa ET.
Multumesc pentru urare. Sarcina usoara am, doar ca ma misc cam greu cu burta asta mare.
Bafta sa iasa cu doua perechi de ochisori asa ca mine si daca se poate tot fata si baiat.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dado

Buna fetelor !

KLU1973: Felicitari pentru printesa din burtica ta !!!!

Alla76: Sa iti spun cum a fost la mine. In octombrie anul trecut am scris mail la kaali debrecen cu problema noastra. Ne-a raspuns dupa o saptamana si ceva dr Tandor spunandu-ne sa ne facem o programare la telefon. Am sunat la clinica si ni s-a facut progrtamare pe 22 ianuarie (3 luni dupa). Pe 22 ianuarie am fost prima data la debrecen cu toate analizele pregatite (hormonale din ziua 2 a ciclului menstrual, spermograme, chlamidia si papanicolau). Norocul a facut ca eram in a 13 zi de ciclu, si dr Tandor a spus ca putem incepe procedura FIV (adica spermograma sotului era suficient de buna pentru asta). Se pare ca inainte de a incepe fivul, dr trebuie sa te vada in ziua 12-14 de ciclu ca sa vada cum se comporta ovarele. Avand in vedere ca atunci m-am nimerit sa fiu acolo, dr mi-a si facut o ecografie cu ultrasunete declarandu-se multumit de rezultat. M-a programat apoi pe data de 3 februarie (Z26 de ciclu) pentru analize de sange (cred ca hormonale mi-au facut), ecografie cu ultrasunete din nou si schema de tratament (Z2: Decapeptyl 1 fiola + 1 vitamina E+ 1 aspirina 100 mg; Z3: Decapeptyl 1/2 fiola + Gonal f 75 + 1 aspirina 100 mg; Z4: Decapeptyl 1/2 fiola + Gonal f 150+ 1 vitamina E+ 1 aspirina 100 mg; Z5: Decapeptyl 1/2 + Gonal f 75+ 1 aspirina 100 mg. In ziua 5 sau 6 trebuie sa ma duc la el pentru alte analize de sange si din nou o ecografie cu ultrasunete. Acum tot ce mai ramane de facut este sa astept.... as putea sa adaug pentru prima data de 2 ani jumatate.... sa imi vina ciclul !!! Daca mai vrei sa sti ceva, iti voi raspunde cu cea mai mare placere !

Fetelor va rog din suflet sa imi ziceti cum imi fac eu numai o jumatate de fiola de decapeptyl (seringa nu pare gradata.. cum stiu eu cand e jumate?) si avand in vedere ca am zile in care tre sa iau numai jumate de fiola... sa folosesc acelasi ac in 2 zile consecutiv?... si in afara de asta cum se fac injectiile in burta? Dor?

Va pup !

multumesc pt impresii si informatii. si noua ne-a raspuns pe mail dupa vreo 2 saptamani, doar ca noi intre timp am facut programarea telefonica, la indemnul tau.
eu o sa fiu cam in z30/32 la prima consultatie. O sa merg si cu toate hormonalele facute si daca mai trebuie repetat ceva o sa repetam.
as mai avea cateva intrebari: ziceai ca v-a spus ca puteti incepe procedurile FIV spermograma sotului fiind suficient de buna. la noi deocamdata spermograma nu e tocmai buna (concluzie Oligoastenozoospermie cu valori ph 8.5, culoare normal, vascozitate anormala (picatura > 2 cm), lichefiere anormala (absenta lichefierii la o ora) aglutinare redusa de tip mixt , mobilitate la 1 ora 46% dintre care 28% in mobilitate normala progresiva; la 4 ore 31% dintre care 20% in mobilitate normala progresiva; spermatozoizi/ml 12 mil/ml; nr total spermatozoizi36 mil, nr leucocite 0.2 mil/ml; spermocitograma - forme atipice 22%,anomalii: cap mare 3%, cap ascutit 4%, cap vacuolat 5%; gat indoit 6%; flagel incurbat 3%, flagel scurt 1% , forme tipice 78%)
si despre medic te-as mai intreba. ce impresie ti-a facut?
mersi mult de ajutor.
si bafta multa cu fiv-ul facut la tandor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

ali762000 drum bun si Dumnezeu sa te ajute sa fie bine de data asta te vei numara printre viitoarele mamci su siguranta. Eu cerd ca pe 1-2 martie voi merge la Szeged

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, imi place "infatisarea" noului capitol! Si imi place ca poti sa citesti lucruri folositoare! Eu nu prea intrevin, caci nu prea am noutati, dar acum am o intrebare:
A mai intrat cineva in "fibrilatie", asa, ca mine, cand a inceput sa-si faca analizele pt fiv? Imi fac tot felul de probleme, ba pt pap - nu au sosit rezultatele si acum ma gandesdc ca au iesit naspa si le repeta, ba pt hormonale, pt hepatite si alte cele!
Ce-i drept, am avut si experiente negative legate de ac aspect, cand mi-au iesit hormonalele naspa, dar pana la urma s-a dovedit a fi o greseala de laborator!
Si am avut si o rana pe col acum cativa ani, pe care am cauterizat-o! Atunci iesise II la pap! Acum nu mai am rana, dar tot mi-e frica!
Sa nu va mai zic ca se deschisese un subiect pe aici cu modificarea pap dupa fiv! Voi ati patit asa ceva?
si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare viitoarelor mamici unguroaice!

Dado, injectiile in burta nu dor deloc! si eu mi le-am facut singura!toate acele sunt scurte si subtiri, si cum pe burta ai strat de grasime, nici nu se simte intepatura! nu mai zic ca la GonalF ai tipul ala - stilou, apesi pe buton si auzi doar tzac! si gata doza! la Decapeptyl eu am masurat pe siringa 1/2 din fiola si schimbam acul ca sa folosesc cealalta 1/2. Daca vine gata in siringa, presupun ca ii pui capacul si folosesc a2a doza cu acelasi ac.
Tamaryllis, eu am repetat Pap. de la FIV si pt urmatorul FIV si anul asta, si nu e nici-o modificare. La fel pe jos, colul ok, intact, uterul bine, ovarele ok..deci nimic de rau! ce sa zic, depinde de organism si de istoricul medical al fiecareia, cred eu, si mai depinde si de dozele de hormoni pe care le bagam in noi, ori la Kaali, din cate stiu eu, ei tin f mult cont de dozaj, nu se arunca la cantitati mari ! se prefera obtinerea de ovocite mai putine dar bune calitativ, decat multe si slabe si cu risc mare de suprastimulare la paciente (cum se practica in Romania)!

Va urez multa bafta si sa va vad la Odisee pe toate!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Desi alaltaseara am scris un mesaj luuuung, aseara am constatat cu stupoare ca mesajul meu nu exista. Asa ca nu am mai scris nimic.

Felicitari Klu pt !
Pussi ce au crescut fetele, adevarate domnisoare!
Miha2004 e frumusica foc pustoaica ta! Astept pozele de cuplu!

Mai aveam si alte mesaje dar le-am uitat bineinteles! Revin cu noul capitol!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

GATA!

Va invit la un nou capitol in care sper sa mai lungim lista de ca multe fete au nascut deja si mi se pre cam scurta.

CAPITOL NOU

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput