FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

CRIS
Mie mi-a recomandat Zadori histeroscopie anul trecut in august, si am vrut sa o fac la Szeged, asa ca l-am rugat pe dr. sa-mi recomande pe cineva care face. Mi-a spus ca ei nu fac la Kaali, doar la spitalul de langa. Dar poate ca acum face. E bine de stiut, caci am o prietena care trebuie sa-si faca si sub nici o forma nu vrea in Romania. Daca cunosti detalii, te rog scrie-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Multumesc tuturor pr raspuns si incurajari !!!

IRINAFLOREA,in acest moment sper sa te simti bine si fericita!Ai dreptate nu se mai slabeste dupa 30 ca si la 20. De la 14 ani pana la 33 am stat la 56kg si am nascut doi copii.Acum am 83.De speriat!
Sa ne dai o veste buna,cu embrionasii tai.Sa te ajute Dumnezeu!!!

KLU1973,are sotul meu "capsula de slabit",e la a doua cutie,a slabit 6kg.Totusi am avut o retinere cat am facut fiv-ul,sa nu am surprize neplacute.

LUCK,in octombrie la eco dr Zadori mi-a vazut polipul de 6mm,in noiembrie avea 3mm si totusi am parcurs fiv-ul.Sarcina nu s-a prins si tot Zadori a vazut in 30 ian polipul de 9mm.E situat in locul unde se fixeaza embrionul.De aceea se pare ca am pierdut,asa zice Zadori.Macar dc ar fi crescut in noiembrie sa nu mai fi facut fiv.Sper pe viitor!

ALA77, ALINABUBULINA,multuesc pt indicatie,aveti dreptate,sportul ma va ajuta cu kilogramele.Nu am facut sport datorita faptului ca ma sufocam,am cules multe kg intr-un timp f scurt,amdomenul meu era ca la o gravida de 7 luni.Mi-a spus Zadori ca am retentionat mult lichid,dar culmea,urinam fiecare pahar cu apa.Sunt o ciudatenie.

BULUNA, CRISIS81 nu stiam ca dr Zadori face histero! El m-a intrebat dc stiu vre-un medic priceput,eu am sarit cu gura ca da,si asa a murit tot.N-am fost inspirata sa-l intreb.Maine la 8 tra si fiu la TM la dr Craina pt cosultatie,apo in februarie dupa CM scoate tot ce in plus.Sper sa nu se refaca, pt ca vad ca apare in functie de fazele hormonale ale CM.

LESLIE,nu cred ca e o regula cu acumulatul de kg.La mine asa a reactionat organismul,la prima stimulare in august,trei zile tratam. 5 kg.Apoi in noiembrie,12 zile tratam,10kg.Dr Zadori zice ca mai rar asa ceva,dar se intimpla uneori.Deci nu te speria!
Cit despre trompe,iau tratam naturist si acupunctura.La ace am facut acum doua saptamini pauza,pt ca am fost la CM si o saptamina cu fiul meu cel mic in spital.Medicul naturist zice ca da rezultate bune pt trompe infundate .Mai si laparo si histero,apoi poate am surpriza si scap de fiv.Oricum voi vrea fiv pe ciclu natural,sa nu ajung la 100kg.

ANDICU,m-am gandit si la nutritionist,doar ca in oraselul meu mic nu exista.Va trebui sa caut la Oradea.Dar vreau sa scap de operatii intai.Sper ca asa grasa sa-mi vada polipul,mi-a dat Zadori poza de la eco sa o duc la medicul care ma opereaza.

LA TOATE MULTI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Fetele care fa FIV sau IA la Debrecen si la Budapesta: aveti vre-o translatoare de recomandat? Sau vre-o pensiune?

crisis, eu am facut FIV in Budapesta in septembrie 2008. Iata adresa de web a unei pensiuni: http://www.heliospanzio.hu/ ... Preturile nu sunt chiar mici, insa are avantajul ca este aproape de clinica (la 10-15 minute de mers cu masina), are o bucatarioara in camera si este multa liniste. Am aflat ca au fost multe cupluri aspirante cazate aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Am venit acasa din Debrecen dupa o zi tare obositoare. Nu ma pot lauda cu o recolta prea bogata- 6 ovule (cu mine in salon era o fata care a avut 12),dar Dr Bodnar ne incurajeaza (6 sunt mai bune ca 2 -cate am avut data trecuta) De acum tinem pumnii stransi si...voia lui Dumnezeu...)A zis bioloaga ca ovulele nu erau inca dezvoltate ca lumea...sun maine sa aflu vesti....Multumesc pentru toate incurajarile voastre!!!
Zuza- Decapeptil gasesti la farmacia de langa campusul din Debrecen, la stanga cum iesi din clinica. Acolo au toate medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Candi1902 Dr. Bodnar nu-ti spune de la el mare lucru, dar daca il intrebi iti da raspuns la orice intrebare.In prima faza si noua ni s-a parut la fel, dar cand am inceput sa intrebam, ne-a raspuns intotdeauna cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

zapp

dent
chiar , nu ai zis nimic de fiv pe natural , sau nu am vazut eu ? Ai reusit sa vorbesti cu Zadori despre asta , ce a zis face fiv pe natural si daca da la ce pret ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

LUCK, am omis sa intreb pretul,eram suparata de ce mi-a vazut iar si am pierdut firul. Dar l-am intrebat de fiv pe ciclu natural si a zis "sigur ca putem face,am mai facut".Altfel nu mai vreau,nu-mi raspunde de loc bine organismul la stimulari.Banuiesc ca pretul e mai mic in lipsa medicamentelor, urmarirea ovulatiei precis o taxeaza.Apoi punctia si transferul.Cand mergi la Zadori? Te tenteaza fiv pe ciclu natural? Doamne ajuta-ti sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ala asa cum a scris criss, eu am facut histeroscopie de diagnostic cu dr. Zadori inainte de FIV-ul din august. Ea era cu mine si chiar stie foarte bine. Ceea ce nu cred ca face Zadori este chiar operatia in sine, adica curatarea unor polipi sau mai stiu eu ce.
Deci mie mi-a bagat o camera si acolo a vazut tot in uter si mi-a bagat si o solutie. Mi-a mai spus ca la ei nu se numeste histeroscopie, dar este tot verificarea uterului.
Sper ca te-am lamurit. Am spus de multe ori ca eu cred ca asta este cheia succesului la mine, acea histeroscopie facuta de Zadori.
criss, Luck, buluna

Micky 23+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Micky2007, frumoasa burtica! Sarcina usoara in continuare si muulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

ANDICU,facem foarte bine. multumim de intrebare.
nu stam cinci minute intr-un loc.dar important e sa fim sanatosi.
si cu frumusetea nu ne e rusine nici cu voi.adevarul este ca toti copii facuti la unguri sunt frumosi,probabil au ceva deosebit ca vin din strainatate .mie asa mi se pare.
cel putin cind vad si fetitele lui PUSSI,si pe al tau.al lui ADACA,INTERNET,ETC,toti au niste ochi atit de mari si de frumosi de zici ca seamana unul cu altul.
si la cumintenie tot asa ne laudam toate.
va pup si bafta celor care sunt in tratament,

Mergi la inceput