FIV in Ungaria 50
Raspunsuri - Pagina 16
alina_bubulina spune:
Retam, si mie mi-sa intamplat cu Branca ursului asa, cred ca este de la tensiune, eu am tensiunea f mica, si cred ca mi-a scazut-o si mai mult.
In instructiuni zice ca este un hipotensor foarte bun, i-ati o tensine, sa vezi daca poate fi de la asta.
leslie spune:
Irinafloarea Dumnezeu sa te ajute si sa vii acasa cu bb-i.
Dent,ma speri! atat se poate lua in 2 saptamani de tratament?...si cand ma gandesc ca de sarbatori am pus 4 kg(fara ajutoare injectabile) pe care ma tot chinui sa le dau jos,dar degeaba!
Acasa am un baietel si trompele le-am legat acum 3 ani .Nu incerc sa le fac iar functionale pt ca nu vor fi niciodata(parerea mea e ca daca fac asta o sa ma leg atat de mult de dorinta de a avea un copil conceput natural ,cum a fost odata ,incat va trece vremea tot sperand) Nu vreau sa fiu dura dar am o anumita varsta si nu mai pot astepta prea mult ,mai ales ca mi s-a spus ca de acum pot aparea cicluri anovulatorii.
Stii,de fapt vroiam sa te intreb ce tratament ti-a dat dr. pt ca ai(aveai) trompe legate.A tinut cont de asta sau a considerat ca trompele ar putea fi ok daca mai incerci sa le desfunzi (laparoscopic,poate?)Ai luat ceva tratament naturist?
..pt toate fetele ...ma duc si eu sa fac
CANDY1902 spune:
draga IRINAFLOREA si eu fac tot la botnar nu ti se pare ca nu ne da prea multe explicatii? astept ciclu 15-20 si voi incepe si eu cu embrioni congelati poate ne vedem am de gind sa merg si eu la un eco sapt asta sper sa ai multi si frumosi embrionasi pupici pt toate fetele si succes
ala77 spune:
BULUNA, DENT
Dr. Zadori nu face histeroscopie. Probabil se face la spitalul de langa clinica de fertilizare.
Zuzi spune:
Buna!
Am fost la Debrecen si am primit tratament cu decapeptyl. Nu gasesc nicaieri in Cluj. Ma poate ajuta cineva? Oare nu exista in Cluj nici un posibil distribuitor de medicamente care sa aduca si asa ceva.
Multumesc, Zuzi
andicu spune:
Salutare de la noi!
DENT, si eu te-as sfatui sa apelezi la un nutritionist si sa bagi un abonament la sala . In cazul tau, te pregatesti pt FIV si nici eu nu cred ca e bine sa iei tot felul de pastile sau sa te infometezi aiurea. E f important sa ai organismul puternic si pregatit de FIV dupa cura, nu slabit! multa bafta iti doresc si sa incepi cat mai curand fivul!
Tanyuta, chiar ma intrebam ce e cu voi, cum e bebe, ce mai facei?! am vazut pozele, e un dulce, sa va traiasca!!!
Multa bafta fetelor care incep sau au inceput tratamentul la Szeged sau Debrecen! sa mariti lista de !
Cris, cand ai timp, pls trece-o pe Cami la mamici, cu tot cu junior!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
crisis81 spune:
In primul rand:
zisaCami FELICITARI!!! Multa sanatate tie si la bebel si sa va aduca numai bucurii!
Pussi sunt prea tari pustoaicele tale. Si comentariile la poze sunt bestiale .
Miha2004 e superba bebelina! Cu sedinta foto mai astept nu-i problema !
Adela ce ati patit? toata gasca!
ala77 Dr. Zadori face histeroscopie. Micky2007 iti poate confirma.
Andicu am cam chiulit-o in ultima veme. Am modificat acum. Va !
Fetele care fa FIV sau IA la Debrecen si la Budapesta: aveti vre-o translatoare de recomandat? Sau vre-o pensiune?
la toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
RETAM spune:
Alina multumesc sar putea sa am si eu prea mica tensiunea o sa fiu mai atenta.Candy asta a fost unul din motive pt care am renuntat sa ma mai duc la Bodnar si sper ca la szeged sa primesc maimulte raspunsuri.Sunt programata in 4 Martie si am rez. analizelor ,daca se pricepe cineva sa-mi spuna daca sunt bune. Estradiol 21,9o TSH 1.190 Prolactina 10.40 FSH 10.69 LH 4.98 Clamydia IGA-NEGATIV Clamydia IGG pozitiv(CO=0,327,DO=1.150) D0<0.9XCO:NEGATIV 0.9XCO<DO<1.1XCO:ZONA GRI DO>1.1XCO:POZITIV .Acel cuvant ,pozitiv ,ma sperie.Astept un raspuns
RETAM spune:
Zuzi nu stiu daca ai sa gasesti in RO decapeptyl pt ca in aceeasi situatie a fost o prietena de a mea ,deci nu si le-a luat din debrecen si a 2-a zi sa reintors ca sa le cumpere pt ca nu a gasit nici in ungaria in toate satele prin care treci ca sa ajungi la debrecen decat prin comanda ,dar in jurul clinicii gasesti pt ca acolo se vand cel mai bine.Succes
RETAM spune:
CRISIS DACA FACE FIV LA DEBRECEN S-AR PUTEA SA O AJUT CHIAR EU ,DACA E LA SZEGED O AJUTA ATELOCIN