FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Doamne ajuta!!!!! Am emotii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miha 2004
ai o fetita minunata , sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.Faci foarte bine ca mai arunci un ochi pe la noi si ne imbarbatezi , pentru ca, chiar ne faci sa credem ca se poate!!
zapp
te rog spune-mi si mie ce tratament ti-a dat cu clostylbegyt pentru ca am inteles , ultima oara cand am vorbit cu Zadori , ca ar vrea sa incercam asa un tratament.
pussi
sa-ti traiasca pusilicile , sunt minunate !!
zisaCami
FELICITARI !!!
dent
nu te necaji , o sa-ti rezolvi problema si dupa esti libera la fiv , mai bine rezolvata acum decat sa ai surprize neplacute dupa fiv.De unde stii de polipul din uter ai facut histeroscopia pentru ca mi-e greu sa cred ca a vazut la eco polipul din uter??Si DA orin histeroscopie se poate rezolva problema si apoi la drum !!!
Iti doresc sa mearga toate ca pe roate !!
klu1973
multumesc pentru toate informatiile pe care mi le dai si sa dea DD sa fie bine ca acum pana la sfarsitul sarcinii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

DENT
Cred ca e important sa slabesti printr-o dieta echilibrata si poate si cu putin sport. Eu am slabit 12 kg in 6 luni si am reusit sa nu ma mai ingras cine stie ce. Cred ca pastilele de slabit nu sunt ok, mai ales cand vrei sa faci fiv...
Polipul se poate scoate histeroscopic. Si eu am avut un polip, dar al meu a fost aproape de col, s-a putut scoate prin chiuretaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

ALINA BUBULINA
Eu nu cred ca doctorii de la Szeged se ocupa si cu depistarea cauzelor de infertilitate, ci fac strict fiv.Cel mai bine e sa-i scrii mail lui Zadori si sa il intrebi. El e tare dragut si raspunde la toate intrebarile. Dar langa clicica de fertilizare este un spital de obstetrica-ginecologie. Asa ca poti incerca acolo, daca in Romania nu a reusit nimeni sa-ti gaseasca baiul. Laparoscopie ai facut? Acolo se vad cel mai bine toate organele genitale interne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

ZisaCami sa iti traiasca bebelul. Felicitari pentru mama.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

salutare!
Zisacami - felicitari pentru bebe! sa fiti sanatosi!
Pussi, sa-ti traiasca fetitele! Sint foarte dulci...
Luck, eu am ovare polichitice si de aceea tratamentul a fost f lejer.
La prima incercare am primit:
- clostybegit: 2/zi, 5 zile
- merional: prima zi 2 fiole, a 3-a zi 1/2 fiola, a 5-a zi 1/2 fiola.
cu acest tratament nu am avut un raspuns f bun si FIV-ul s-a transformat in inseminare
La a 2-a incerare am primit:
- clostybegit: 2/zi, 5 zile
- merional: a-3 a zi 1/2 fiola, a 5-a 1/3 fiola, a 7-a 1/3 fiola
- fostimon - 2 fiole in prima zi, 2 fiole in a 3-a zi, 2 fiole in a 5-a zi.
cu tratamentul acesta am avut 4 ovocite mature.
bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

O DUMINICA PLACUTA LA TOATE VA .AM O MARE NEDUMERIRE IN LEGATURA CU BRANCA URSULUI AM NISTE DURERI DE CAP NU STIU DACA I SA MAI INTAMPLAT CUIVA SI NU AM GASIT REACTII ADVERSE.FELICITARI PROASPETELOR MAMICI .DADO NU NE MAI SPUI NIMIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

IRINAFLOAREA ITI DORESC SUCCES MAINE SA NE TII LA CURENT.SI EU SUNT DIN S-M SI AM FACUT DE 2 ORI FIV CU BODNAR. TOTI COPII SUNT SUPERBI, SA VA CREASCA MARI SI VOINICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Atelocin, m-ai pus in mare dilema...initial nu stiam de ce Andrei vorbesti. Va pup.
Dent, eu m-am operat de polipi uterini de 2 ori la interval de 1 an. De fiecare data s-a vazut ceva la eco si am facut histeroscopie. Nu am simtit nimic, nu am stat la pat si am avut taaaare multi. La acea histeroscopie cu extirpare de polipi au fost controlate si trompele care erau permeabile. La un an, cum am mai spus, aparusera iar si iar m-am operat. Operatiile le-am facut in Tm. Cand am fost la Szeged, nu s-a vazut nimic la eco si nici nu m-a pus sa repet histeroscopia. Era bine. Dar dr. Zadori face histeroscopie si la clinica si eu zic ca este mult mai sigur acolo...
Alina bubulina, dr. Zadori primeste cupluri cu orice problema. Am trimis la el si o gravida cu probleme...si daca nu stii ce diagnostic ai, el poate sa-ti faca histero, sau pur si simplu sa-ti spuna care sunt sansele. Daca nu-i grav face inseminare artificiala sau da un tratament. Este bine sa faceti acolo unele analize, dar sa le luati si pe cele din tara sa-si formeze o parere.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna fetele,

Multumesc mult de raspunsuri! i-am scris doctorului si am detaliat toate analizele pe care le am, si astept sa-mi spuna ce analize sa mai fac in tara.
Dent- programarea mi-a facut-o Gyongyi pe 27 februarie, pe care o si ii multumesc, practic ea m-a racolat in clubul vostru.
Despre cura de slabire eu pot spune destul de multe caci am slabit vreo 20 kg, in tineretile mele, am facut un regim numit Mayo, este al unei clinici care opereaza pe cord, si pacientilor supraponderali le recomanda acest regim inainte de interventie, dar nu stiu daca iti va merge.Este hipercaloric, are oua, carne, si ai mese regulate, se bazeaza pe o reactie care le au toate ingredientele intre ele.
Ti-l trimit pe mail daca doresti. Dar pot sa-ti spun din propria mea experianta ca deja la 30 ani nu mai am randamentul de la 20, fara sa fac sport.
Cumpara-ti un abonament scump la o sala smechera, sa simti ca te rasfeti cand ajungi acolo, dar sa-ti fie si ciuda daca nu te duci ca ai dat o groaza de bani, mie asa mi-a facut sotul...

Ala77, am facut toate analizele care mi-au fost cerute, laparo nu am facut desi si eu m-am gandit la asta dar sunt sceptica ca nu am cu cine, as face-o daca as avea un medic in care sa am incredere; ma gandeam la Tutunaru, dar are un stil care ma face sa ezit, nu ca nu ar fi bun!
Multumesc Buluna!

Voi la ce medici buni mai mergeti? intreb pentru Bucuresti

Va pup pe toate! sa aveti o saptamana usoara, si buna!

PS: scuzati-mi scrisul dar scriu de la un jaf de laptop care are o tastatura fff mica.

Mergi la inceput