FIV in Ungaria 50
Raspunsuri - Pagina 13
leslie spune:
Felicitari Cami si fetelor care a-ti nascut de curand si binenteles va doresc numai reusite celor care va doriti atat de mult un bebe
Va "urmaresc" de mai bine de un an ,am mai intrat sa scriu de cateva ori,dar apoi m-am retras pt ca eu aveam (consider eu)o alta problema decat voi cele care a-ti scris .Singura care i-mi cunoaste problema si cu care am vorbit mult e Micky- o fata super -- poate mai vorbim in weekend daca ai timp si te lasa fratiorii.
Asta pana intr-o zi cand a aparutDENT .Atunci am prins "curaj" si m-am hotarat sa scriu iar sa mai intreb.De ce ?Pt ca am aceleasi probleme ca si tine, dent si aceeasi varsta.
Daca nu te superi ,te rog,pot sa-ti pun cateva intrebari referitoare la FIV cu Zadori?.....
Apropos de trompe legate.pe cine am intrebat -am fost si la Tm la dr.Olaru si l-am intrebat si pe Zadori-toti m-au sfatuit ca singura sansa plauzibila de a avea un copil e prin Fiv ca refacerea trompelor e o operatiune cu sanse infime de reusita.
Va pup pe toate si multa bafta celor care-s "in focuri"
dent spune:
LESLIE,imi pare rau ca esti in aceeasi situatie,e cumplit sa stii ca ai fost sanatoasa,iar acum suferim pt ca atunci, cu multi ani in urma,n-am gandit si nici bine informate nu am fost.Poti sa ma intrebi tot ce doresti despre operatia de dezlegare.Mie nu mi-a reusit,la patru luni dupa erau infundate la HSG.
Azi(vineri) am fost la dr.Zadori si am venit cu "coada-ntre picioare",deoarece din octombrie imi tot apare si dispare in uter un polip.DR Zadori zice ca asta e si motivul pt care am pierdut sarcina in decembrie.Mi-a recomandat histeroscopia pt uter si laparoscopia pt trompe.Zice sa incerc ca s-ar putea obtine o sarcina spontan.Astept CM prin 15 februarie,apoi sper sa ma opereze dr.Craina la TM (dansul mi-a dezlegat si trompele).
Scrie-mi ce vrei sa afli si dc te pot ajuta cu un sfat,cu cea mai mare placere.Am crezut ca sunt singura "ciudatenie" pe acest forum,ma bucur ca ai aparut si tu !Sper sa nu te superi dc glumesc!
alina_bubulina spune:
Buna Dent!
scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar ma macina o intrebare legata de Dr Zadori, si dupa cele relatate de tine ma face sa ma intreb si mai tare.
Dansul se ocupa si de diagnosticarea infertilitatii sau numai de fiv-uri? revolvarea uneor probleme curente ale pacientei urmand ultetior procedura de FIV?
mentionez ca pentru mine este inca o enigma inferiliatea mea, medicii din Rom sunt foarte nehotarati in a pune un diagnostic, drept urmare m-am hotarat sa merg in Ungaria, dar nu stiu daca solutia mea ar fi FIV...nu ca nu mi-a dorii, numai ca nici nu stiu la ce sa reflactez...e aiurea ce zic, dar nu m-am pregatit pt nimic, ca nu stiu nimic...asa e la noi.
apreciez orice raspuns.
multumesc mult.
Miha3 spune:
zisaCami - Felicitari mamicuto! Sa fie sanatos Raducu si sa va aduca numai bucurii!
pussi - mi-ai inseninat ziua cu fetitele tale. Sunt foarte frumoase si nazbatioase. Cel mai mult mi-a placut fotografia cu fetita de pe raft.
atelocin 74 si zapp - va multumesc pentru raspunsuri, o sa se programeze prietena mea.
dent spune:
ALINA BUBULINA,nici vorba sa consider ca te bagi ca musca-n lapte,sunt bucuroasa dc te pot ajuta cu sfat sau parere!
Ar fi bine sa-ti faci o programare la dr.Zadori,sa-i sui ca nici un medic nu ti-a depistat cauza infertilitatii,si poate te ajuta.E indicat sa-i duci analizele de la prima pagina.Eu zic ca merita acest sacrificiu (avind in vedere ca eti destul de departe),decat sa lasi sa treaca anii...
El nu opereaza,nu face HSG se ocupa strict de fiv.Dar dc observa anomalii (indica interventii chirurgicale) sau dc sunt probleme hormonale(indica tratament).In cazul meu fara histeroscopie nu voi putea obtine o sarcina nici prin fiv,nici natural.Asta mi-a spus ieri.
Te si sa ma tii la curent dc doresti! Si pt alte intrebari,oricand cu placere iti raspund.Mult succes!
zisaCAMI, felicitari pttau!!!Esti prima pe lista la gravidute si sa dea D-zeu sa-ti urmam exemlul toate!!!
alina_bubulina spune:
Multumesc mult Dent!
am facut o programare la Dr zadori pentru sfarsitul lui februarie, dar ma gandeam cum sa-i prezint toata povestea mea, si ma intrebam daca intradevar el ma poate ajuta, caci am vazut ca mai toate fetele s-au dus la sigur, stiau ce diagnostic au si au mers la el pentru FIV. la mine situatia nu e chiar asa pentru ca eu nu am un diagnostic sigur pentru infertilitatea mea, dar totusi bebe nu apare de multi ani, unii medici imi spun ca sunt ok atat eu cat si sotul, altii nici nu se pronunta....
drept urmare m-am saturat de romania!!
Va pe toate, si Multumesc ca existati!, citindu-va am invatat multe lucruri pe care nu le stiam si pot sa sper, ca maine poate fi mai bine.
Un an fertil va urez dragelor!
pussi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miha3 pussi - mi-ai inseninat ziua cu fetitele tale. Sunt foarte frumoase si nazbatioase. Cel mai mult mi-a placut fotografia cu fetita de pe raft. |
mersi! E Elena, singura s-a urcat acolo. Se catara peste tot.
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
dent spune:
ALINA BUBULINA, ti-au recomandat medicii din RO analize hormonale,spermograma,HSG ? Si daca da,toate sunt ok ?Se mai intampla si minuni,poate e stresul de vina!Si mai cred si in destin,ceva de genul "toate la timpul lor",pt ca in octombrie aveam un polip in uter de 6mm, in noiembrie la fiv nu mai era. Ca sa-mi faca probleme in decembrie dupa ET, si acum sa fie de 9mm.Eu orice imi doresc din suflet,obtin f greu,dar tot obtin! 10 kg plus nu le-am vrut,dar le-am obtinut,ca pt mine fac parte din program.
Banuiesc ca tu vei fi norocoasa,si te va putea ajuta dr Zadori sa-ti indeplinesti visul!!!
LESLIE,spune-mi te rog tu ce ai acasa? Baieti,fetite? Ce varsta au?
De multi ani ti-ai legat trompele? Pt mine o vreme era f important sa obtin o sarcina pe cale naturala,acum nu mai conteaza doar sa fie.
La TM operatia de dezlegarea a fost un succes pt unele.Dar procentul e destul de mic.In 2006 nu putea nimeni sa ma convinga.Eram trei in spital cu aceasta problema :o fata din Oravita,avea o singura trompa legata(a doua lipsa in urma unei extrauterini),dupa operatie la 1.1/2 ani a ramas iar gravida cu extrauterina,deci ultima solutie fiv.A doua fata era din Botosani,nici in ziua de azi nu e gravida,desi hsg i-a spus ca trompele-s ok.Si mai sunt eu, care
stiu ca am trompe infundate,polip in uter,estradiol de bunicuta,dar vreau bebe.Si voi avea! Si voi toate la fel,multi bebici!!!
alina_bubulina spune:
Buna Dent,
problema noastra e cumva asemanatoare, prin faptul ca se refera la acelasi lucru, trompe, in cazul meu la o trompa, caci in urma cu 5 ani un mare medic din RO, m-a lasat fara ovar si trompa stranga, din cauza superficialitatii lui, ca nu si-a dat seama ca chistul folicular, seros vazut de el este defapt - dermoid care in cateva luni se facuse imens si din cauza caruia am ajuns de urgenta si mi s-a facut anexectomie pe partea stranga..., la numai 25 ani si dupa 1 sapt de nunta...
Partea dreapata cica este ok, atat ovarul cat si trompa evaluata prin HSG a fost ok, dar dupa operatie, sunt tot felul de inflamatii pelvine, supozitie de salpingita..., (de ce nu pot pricepe) caci ma imbrac ca la Polul Nord si toata lumea rade de ciorapii mei de lana..., hormonalele sunt ok, spermograma si microbiologicele sunt ok; dar ce sa zic, ca nu mai simt ca pot avea incredere in nimeni, ca toti se uita prin mine. Ba ca sunt o ciudata, ba a nu am nimic...nu-mi zice nimeni: Da, ai trompa bulita singura solutie e fiv, sau orice alceva ...orbecaim de 5 ani.
Multumesc, ca ma ascultati!
miha2004 spune:
ZisaCami FELICITARI SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOS!
Pussi sunt superbe fetitele tale, ai mai mult timp acum ca te ajuta si ele la curatenie.
Adela are dreptate Criss va astept sa facem o sedinta foto