inscriere gradinita

inscriere gradinita | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Cand se face? Sa ne pregatim deja dosarul, mai dureaza, sau s-au inceput deja inscrierile?
Astept cu interes informatiile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Chiar nimeni nu stie? Nu mai sunt copilasi care merg la grupa mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La gradinita unde sunt fetele mele (gradinita de stat), inscrierile si reinscrierile (pentru trecerea in grupele mari) se face incepand cu luna mai.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neoficial, cred ca depinde de gradinita, ar trebui sa te duci la gradinita vizata si sa intrebi. Sa nu aiba liste de "pile".
Oficial inca nu se fac inscrieri. Eu am copiii la o gradi de stat si nu ne-au anuntat inca de reinscrieri. Inscrierile se fac dupa perioada de re-inscrieri, astfel incat sa se stie ce locuri au disponibile.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Anul asta este unul destul de emotionant pentru noi, ca incepem si scoala si gradinita (baiatul clasa I, fata grupa mica). Avem o tona de emotii (noi cei mari, vreau sa spun), dar suntem si nerabdatori (mai ales cei mici). Am pus ochii pe o gradinita, o sa incerc sa fac rost de numarul lor de telefon, sa ii sun, ca inca nu suntem in tara sa putem merge personal.
Apropos, stie cineva ceva despre gradinita 69 din sectorul 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annymary spune:

Am fost ieri la gradinita 309 si pe usa m-a intampinat anuntul nu mai avem locuri disponibile.Dar la gradinita 250 nu am gasit-o pe directoare iar paznicul mi-a spus ca abia in iunie se fac inscrierile.Asa sa fie? Sau trebuie sa vorbesti personal cu directorul?Mai incerc sapt viitoare. Succes la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Interesant, si noi vrem din toamna sa mergem la gradi! Eu ziceam sa dau ture pe la gradinitele din zona in urmatoarele 2 luni dar acum cand citesc aici ma gandesc sa maresc pasul si sa le vad mai repede, sa decid si sa retin loc.
AnnyMary, gradinita 309 e in curtea scolii 309 adica pe Moinesti? Sau vorbesti despre alta gradi? Nu m-as fi gandit ca deja nu mai sunt locuri in ideea in care s-au construit de 1 an cateva noi intr-o zona restransa...hmmm...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Interesant, si noi vrem din toamna sa mergem la gradi! Eu ziceam sa dau ture pe la gradinitele din zona in urmatoarele 2 luni dar acum cand citesc aici ma gandesc sa maresc pasul si sa le vad mai repede, sa decid si sa retin loc.
AnnyMary, gradinita 309 e in curtea scolii 309 adica pe Moinesti? Sau vorbesti despre alta gradi? Nu m-as fi gandit ca deja nu mai sunt locuri in ideea in care s-au construit cateva noi intr-o zona restransa...hmmm...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am sunat la Gradinita 69 si mi-au zis sa revin cu un telefon prin martie, ca deocamdata nu stiu cate locuri au. Mie chestia asta nu prea imi e clara: cum adica nu stiu cate locuri au? Pai nu se infiinteaza in fiecare an macar o grupa mica (avand in vedere ca cea de anul trecut devine "mijlocie"), deci vreo 20 de locuri din start? Oare nu e o metoda de a ma duce cu vorba pentru a avea intaietate "pilele"? Adica cei care intreaba printr-o "sacosica" si nu prin telefon, ca mine. Nu ma certati daca gresesc, pur si simplu nu inteleg.
Daca aveti mai multa experienta in domeniu, v-as fi recunoscatoare sa mi-o impartasiti si mie.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Si pe mine ma intereseaza cu inscrierea, fetita mea de 2 ani si 7 luni nu a fost inca la gradi, dar va trebui din toamna asta sa mearga.
La 309 s-au terminat inscrierile??? Doamne, din ianuarie? Ma gandeam si eu sa merg prin febr-martie....dar deja e tarziu??
Eu sunt de acord si cu spaga daca astfel nu se poate, caci de particulara nu avem bani, mai ales ca trebuie si pe cel mic sa-l dau la cresa
Cat e "atentia" la gradi aveti idee??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa cum am scris in mesajul de mai sus, reinscrierile copiilor nu s-au facut inca, deci nu se poate sti cu exactitate cate locuri au. Asta pentru grupele mijlocie-mare. Grupe de pregatitoare trebuie sa faca ca sa cuprinda, daca se poate toti copiii doritori (teoretic pregatitoarea e obligatorie). Dupa ce stabilesc asta, vad daca si cate locuri raman pentru grupele mici. Adica 1-2 sau mai multe grupe, depinde de capacitatea gradinitei.

Un astfel de exemplu, la gradinita la care am eu copiii s-a dat in folosinta in noiembrie un corp nou de cladire. La 1 noiembrie au inceput gradinita 5 grupe noi: 2 grupe mijlocii si 3 grupe mici. Adica in acest moment exista 4 grupe mici. In vara, la scoala va pleca 1 grupa (actuala pregatitoare) si cate 1 jumatate din copiii de la grupa mare. Ca atare, la anul vor fi 2 grupe pregatitoare (grupele se completeaza cu copii) si doar 1 grupa de pitici - pentru ca atata spatiu mai exista.

Miflore, Ana nu trebuie sa mearga neaparat la grupa mica. Ea la toamna poate fi deja de mijlocie. Asa ca poti incerca sa cauti locuri in ambele variante.

Mergi la inceput