Pestisori... pestisori... (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaa ... cafea, ceai ?

Nici aici nu scap de mancare? Mamicile de pici vb de prajituri, acu voi de gogosi si clatite Nu's la cura dar n-are cins a le faca La capitolul asta sufar de lene cronica Fac mancare daca trebe, iese f. buna... fac praji daca cere careva dar de cele mai multe ori o scot la capat cuparand ca's gata cat ia clipi Iar clatite mai face soata ca io n-am rabdare sa le pazesc

gabryelle bine ai venit Hai, zi-ne si noua una alta, sa ne cunoastem

Dany si mai frumos ccadoul

babylina

marami f. bine

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Cafea , da vrem! Multumim !

Gabryelle , bun venit in baltutza noastra ! Asteptam mai multe detalii despre tine !

Marami, bune clatite !dar cam putine intradevar !

Va pup si o saptamana linistita!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

neata, neata!
Am inteles, nu ma vorbim de prajituri.
Gabryelle bine ai venit!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cafeaua este fierbinte , ceaiul de asemenea .

Andani , cum te mai simti ? trecut raceala ?

Marami , o zi linistita sa ai !

Serbanica , pe unde o umbla ? Probabil nu o lasa Serban sa scrie , dar cred ca sunt bine si nu a mai fost marait bebe si ca ea s-a acomodat in noua camera .

Gabryelle , doar ai bagat un pic capul si ai disparut hai ca suntem fete de comitet, te asteptam !

Danuta , Babylina, Crismir , Denisa , cuscra ....hai adunarea

va pup

Dany

Mergi la inceput

Scuze Ely , nu te-am uitat Ce mai fac flacaii , dar Elena ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Suntem bine Acu pot sa zi ca am trecut de raceala/virzoa asta

Elena e acasa, in vacanta... trebuie sa facem si ceva teme: liniute in toate felurile

Iar flacaii ar vrea si ei s-o ajute, numai ca mama rea nu-i lasa la ea in camera cand face teme...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

daniela sunt mai bine , inca tusesc mai si nasul putin il trag , dar 80% zic eu sunt spre bine
n-am mai scris pentru ca am fost fff ocupata, acuma in vacanta asta cand merg acasa fac cu copilu mate (are olimpiada in curand) si apoi plecam la sala, el la antrenament de dans si eu la sala ....sa dau ceva calorii jos n-am apucat sa intru prea des zilele astea pe la voi .... da nu v-am uitat

nu vorbiti de prajituri ca ingrasa
vorbiti de retete slab calorice

va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryelle

Ma inscriu si eu ....nascuta 08.03.1979

Va pup pe toate

bun venit , bun sosit, si sa stai cat mai mult alaturi de noi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

prezent. AM venit. Ieri am cam tras chiulul. Am fost la firma dupa adeverinta pentru marirea aceia la 85%. Sper sa fie buna..

Doi indieni mergeau prin padure cand, la un moment dat, se vede in zare fumul ce se ridica de la un foc. Primul intreaba:
- Ce spune mesajul?
- Nimic important, sunt doar reclame

SA aveti o zi buna ( asa se arata afara)
Pentru cine are probleme cu ordinea sau asa de curiozitate ( in drumul spre mai bine) aruncati un ochi pe site-ul acesta. E tot de pe Dc: wwww.flylady.net

Mergi la inceput

Ely , sa nu imi zici ca si la gradi au teme nu sunt cam mititei pt . asta

Andani , bravo tie ca mergi la sala !tine-o tot asa ....eu una sunt comoda din punctul asta de vedere , mai bag doar mers pe jos , mult ....

Dany

Mergi la inceput