Pestisori... pestisori... (30)
Raspunsuri - Pagina 13
elyanne spune:
Dany bravo!
Foarte frumos.
Acu io m-am dat seama ca ma uit la ceasuri, uneori imi si cumpar... dar nu le port
La fel si cu bijuteriile, doar verigheta si cercei
M-am dezobisnuit de cand era Elena bb mic... si ma tragea lantisor, bratari... asa ca am uitat sa le mai port ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Multumesc Ely! 
Am 2 bijuterii pe care trebuie sa le am neaparat : ceas si cercei ....si probabil cand va fi si verigheta ![]()
Ma apuc sa fac ceva de papa , o varza cu kaizer ....si gratar ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Neata! babylina eu am crezut ca esti deja inscrisa la iulie-august...te astept acolo la scutece,sa stii ca ai ce invata de la fete..eu,cel putin, am avut.. Pupici si o duminica faina sa aveti! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Nu sunt inscrisa. Incercam sa ma lipesc la cei de septembrie. Dar ma bucur ca esti tu acolo, o sa fie mai usor.
Citesc desrtul de des pe acolo, dar nu scriu. Intr-adevar e de mare ajutor parerea altor mamici care au copii de aceiasi varsta.
babylina spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Felicitari pentru cadou!
daniela_daneza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babylina
Felicitari pentru cadou! |
Multumesc!

Dany
babylina spune:
Eu am facut gogosi ( gogoshi bestiale) reteta de aici de pe Dc.
Au iesit bune mai ales ca am pus multa coaja de lamaie
fannna2003 spune:
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Morellato_Thunder-3067-1.html...danezo dar indragostita mai esti!...io stiam ca asta e..sau ma insel?
scuzati fetelor ca dau buzna dar era necesara interventia...dany e asa de
ca le-a incurcat

Mata Emma lupta iar cu cancerul
danuta36 spune:
Dany super cadoul!Sa-l folosesti cu placere!
Apropo de bijuterii,deja i-am zis la al meu ce vreau de ziua mea..ori bratara,ori inel(de aur),ori de amandoua
Nici n-am pretentii..![]()
Mai am o bratara,dar acum vreau una fixa..asa mi s-a pus mie pata.
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui fannna2003 http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Morellato_Thunder-3067-1.html...danezo dar indragostita mai esti!...io stiam ca asta e..sau ma insel? scuzati fetelor ca dau buzna dar era necesara interventia...dany e asa de ca le-a incurcat![]() ![]() ![]() Mata Emma lupta iar cu cancerul |
Ai dreptate ! Sunt

...dusa ....mersic
Dany
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui babylina Eu am facut gogosi ( gogoshi bestiale) reteta de aici de pe Dc. Au iesit bune mai ales ca am pus multa coaja de lamaie ![]() |
Ai facut gogosile cu iaurt ?

Dany