Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

A adormit pitica mea in sfarsit...ziua e problema cu dormitul in sensul ca doarme foarte putin 1ora 1 1/2 jum maxim practic nu imi pot face treaba cum trebuie.

A mea mai mult se enerveaza cand sta la tzitzi...suge putin si pe urma o scuipa iar o ia si tot asa...sa fie semn ca nu mai e lapte??? Ea papa si formula

Noi avem botezul pe 21 februarie, sper sa fie cald cat de cat in biserica

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neata mamici,

ramo pt cafea,sunt tare obosita
anamona:thea e frumusica foc,,,ochisori albastri de fetita
ca tare mai mi-am dorit sa aibe si piticul meu ochisorii verzi ca mami dar nu am avut noroc,,,s-au facut caprui ca ai lui tati
babymom75:intri in fata nu are ce sa comenteze nimeni,da?
gaia:nu mai fi supi,,,calmativa si vorbiti la rece sunt convisa ca sotul va intelege pana la urma temerile mamicii ingrijorate,,iar despre botez spune-i ca indiferent de vreme copii nu racesc la botez,,,chiar nu am auzit pe nimeni sa raceasca la botez,,,DD ii protejeaza
Muuh:ma rog si eu pt puiul mic
laura: fata sa treaca oboseala

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna,ai PM.

Muuh, stiu cazuri mult mai rele chiar aici pe forum(nu la noi la odisee) care sunt acum acasa si sunt bine.Sa fie bine piticul si sa cresca intr-o zi cat altii in 10!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

babymom,Tzitziri cantarul arata www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3430" target="_blank">asa,adevarul e ca prea mare incredere nu am in el deoarece picioarele lui Luca ies practic in aer si de aici zic eu ca se schimba centrul de greutate.
Legat de regurgitat se intampla mai des dimineta cand mananca f lacom,ca deh e nemancat de 10-11 ore,cantitatea nu e mare cateva guri de lapte asa,astazi de exemplu a regurgitat cam 3 gurite de lapte.peste zi sa zic ca mai regutgiteaza de maxin3 ori.e hranit exclusiv la san.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette nu te ingrijora , si eu cred ca e ceva in neregula cu cantarul

oana cum merge laptop-ul ??S-a reperat?

iriss..facem un club al 'odihnitelor'??

angelinna asa dormea si a mea,da acu are o dat pe zi un somn de 3-3ore juma,ii tot dau suzeta si o invart,cand pe spate cand pe burta cand pe o parte

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Iubitele mele, va multumesc din suflet pentru sprijin.
Dupa ce am dormit cu totii, ne-am calmat si am mai stat de vorba.

Probabil ca distresul provocat de plimbare prin spital, eeg, si sedare eventual i-ar fi facut mai mult rau decat bine, avand in vedere ca se si supara foarte repede daca este "manevrat" altfel decat e el obisnuit si plange foarte tare, se si linisteste greu ( a se citi mai greu ca Teo, ca altfel nu ma plang)... am mai vazut asta la alte vizite la pediatra... si la mama si pe unde am mai fost cu el.

300 tatal meu facea exact ca tatal tau... doar ca el cand ne imbolnaveam se trezea urland si la 2 noaptea sa plecam repede la spital, ca ce are copilul, ce i-a facut mama / bunica.... de a racit iar... in fine, cunosti stilul, inteleg. Plus ca mereu zicea ca nu suntem ale lui, ca el ar fi facut baieti (desi eu seman leit cu el ).
Sotul meu ii seamana (greseala mea, nu? ) doar ca dupa ce ca se panicheaza mai rau ca mine, e si foarte abil in a-si gasi argumente stiintifice de nu mai ai loc de gura lui... Ceva tips&tricks pentru dresaj?

Mama a zis cea mai tare faza ca sa ma linisteasca.... zice "mai bine ca n-ai fost la spital, chinuiai copilul degeaba doar ca sa te linistesti tu... si probabil ca nici nu te linisteai... cine stie, o fi visat ceva urat dintr-o viata anterioara..."
Si eu "bine mama, tu crezi in Dumnezeu sau in vieti anterioare??"
Si mama "si/si. Cred ca unele chestii nu au fost dezvaluite oamenilor, ca nu tre sa le stie si gata..."
So... I love my mummy.
& love ya all

Ankussa, stam la bloc, la parter, excelent pentru pichetat, se aude de afara in casa tot, chiar daca vrei sa se ascunzi si sa nu iesi tot afli ce-i pe-afara...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana de care cantar ai de ies asa diferente?inclin sa cred ca si noi tot cantarul e problema.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

io-s la unele din mesele de dimineata ale andinei, ea doarme bine mers, suge si geme de placere, miemi-a amortit mana stanga pana la cot si-mi blestem zilele ca n-am mancat cand am avut ocazia.

Ieri a fost tare bine cu nikolici, preety, julymorning si L. in parc. Mai vreau! Se uita lumea asa admirativ la noi cum mergeam cu caruturile prin parc!

As mere si azi dar sunt somnoroasa. Yahoo weather zice ca sunt 6 grade si soare la Bucuresti, eu nu vad neam soarele asta, la mine in fata bocului e gri. Daca plec trebuie sa iau protectia de ploaie.

Asaaaaa... raportez o stare de spirit mult mai buna ca zilele trecute. Cred ca sotul meu stie mai bine de ce :). Azi e si ziua lui si sambata avem musafiri si.... mai socializez si eu yupiiiiii!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cantar: noi avem unul mecanic de la Chicco. A cazut pe jos odata si nu mai am incredere in el... asa ca, de fiecare data inainte de a-l folosi, il recalibrez cu o punga de orez de-un kil...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,cantarul e www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=2034" target="_blank">asta.Dar problema nu era el, ci faptul ca sub unul din picioruse (de fapt sub el...) era carticica aia cu vaccinuri....scapase acolo nu stiu cum.Ea influenta greutatea.Am scos-o si de atunci nu mai sunt probleme.Au fost doar in ziua aia cand era sub el ceva

Laura...azi il duce la reparat.Profit de somnicul lui Davidut si stau pe calculatorul lui tati

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput