Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

simodina ti-am ramas datoare cu un raspuns. S-o iau pe rand ( sper sa nu omit ceva, daca da revenim ):

- dr. Culcer e superOK, pt. altii nu bag mana in foc. E bine sa o asculti.

- ce descrii tu ca se intampla cu sanii tai, de la nastere pana in momentul de fata, e perfect fiziologic: secretia lactata s-a adaptat perfect nevoilor micutei si sanii nu mai par plini. Dar lapte este! Se secreta in timp ce suge bebe. Nelinistea asta m-a incercat si pe mine la primul copil, dar m-au linistit prietenele cu mai multa experienta in ale alaptatului.

- e normal sa treca cateva sec. pana simti acele furnicaturi/senzatie de presiune care anunta ejectia laptelui.

-cresterea ponderala a Marei eu o gasesc buna. Ce daca nu se incadreaza perfec in graficele acelea rigide (le urasc - parca sunt facute sa streseze mamele ), important e ca creste.

-ai incredere in tine si nu-ti mai pune atatea intrebari in legatura cu cant. de lapte - lasa natura sa-si urmeze cursul firesc. Partial ai dreptate cu efectul placebo. Ingrijorarea ca nu ai destul lapte sau ca ramai fara, e un factor sigur de reducere a secretiei lactate. Eu ma uit la tiganci care sigur nu-si pun problema ca n-au lapte sau ca n-a crescut copilul si alapteaza cu succes pana pe la 3 ani ( bine, la ele din cu totul alte motive ). Sper sa nu deranjeze pe nimeni comparatia.

- daca alaptezi "la cerere" si ziua si noaptea, fara sa doresti sa impui un program bebelinei vei reusi s-o alaptezi cat timp vrei tu fara nici o completare. Isi produce ea singura laptele de care are nevoie.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Alexia doarme de pe la 9..am tras si eu un pui de somn ca ma storc trezirile astea noapte..maraim si ne foim si pana nu primim suzi nu e culcam...mai nasol e ca o tot scapam si o luam de la cap.

Voiam sa va intreb daca voua vi se intampla ca in momentul in care te-ai intins in pat,luat pozitie de somn ,pac se trezeste cupilu..daca stau pe marginea patului n-are treaba cum m-am intins o luam de la cap...are detector de ...ceva???

Ada sper sa va impacati cat de curand si sa stii ca nici eu n-as cara copilu prin spital acum cand e plin de virusi...despre botez ,e optiunea fiecaruia cand il face,si mie mi-a fost frica ca se va imbolnavi da uite ca nu s-a intamplat nimic si nici ceillalti bobocei n-au patit nimic la botez.

Babytza mamica si soricelul si ma bucur ca sunteti bine.

Muuh ma si eu sa fie bine puiul mic.

mambiship daca ai laptic da-i doar lapte ,mie imi pare rau ca n-am fost mai insistenta si cred ca am renuntat destul de usor,cand mi-am dat seama era prea tarziu.

Ramo buna cafeaua

Anamona ce dulcee eee

babymom

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
...
Dupa aprox. 48h de supt frecvent sanii devin din nou plini.

M-am intiiiins... dar, scuze nu ma pot abtine - e subiectul meu favorit!

Babymom75 daca e subiectul tau preferat am si eu niste nelamuriri care inca nu-mi dau pace si nu m-a lamurit nimeni pana acum. O sa ma intind putin, scuze fetele pentru off-topic.

M-am intins ca placinta, sper ca am reusit sa fiu coerenta[/size=1].

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Parerea mea este ca merita sa incerci cu spirulina 2 capsule (500mg) de 3 ori pe zi ...eu iau spirulina Hofigal ..bun si ca pret si calitate...

cintareste-l pe bebe inainte sa incepi sa iei ...ia spirulina timp de o saptamina...apoi cintareste din nou ...daca "prinde viteza" la greutate cred ca e cel mai bun argument sa continui ..daca nu ..decizia iti apartine.

Eu am luat numai spirulina si ceaiuri..si am avut mare succes la Stefan ...la Izabella am descoperit si alte variante ...dar ramin la parerea mea ca cea mai eficienta e spirulina ..pe linga faptul ca stimuleaza lactatia ..face si laptele mai proteic..

si inca ceva ...pina la urma bebelusii recupereaza ...asa ca merita insistat cu sinul cit mai mult..pentru toate celelalte beneficii care le are ..pe linga cresterea in sine.

Bafta multa si nu renunta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

andy.p salutare si pupici . Zici ca ai stat mult pe la ASCO? Cam cat de mult? Ca eu vreau sa merg cu bebe Dragos dupa mine ( nu pot sa-l las cu nimeni ca urla dupa tztitzi ) si sa stiu cum ma pregatesc. Daca - fiind cu copilul - ma bag in fata sunt nesimtita?

Eu tot nu reusesc sa vad pozele bebelinei Thea. Nu le pot deschide. Cred ca e de vina computerul meu, sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!!!!!!!

Andy galro bafta multa la examene.Eu sunt bine cu unghia,nu a trecut inca de tot dar asa da semne,sper sa nu mai fie cazul sa merg la doctor canumai de asta nu a chef si timp.

Iepurila sanatate multa fetitei!!!!

Denisa,vazut si eu poze cu un bebe frumos si paros!

Eu sunt putin ingrijorata,Acum doua saptamani la 4 luni,Luca cantarea7020 grame.Ieri l-am cantarit si surpriza avea 6960 grame,astazi l-am cantarit din nou si are 7020 grame,cum vine asta????????sunt un pic speriata,hai sa zic ca accept faptul ca in 2 saptamani nu a luat nimic in greutate dar el a scazut si asta e de fapt ceea ce ma nelinisteste......babymom ma poti ajuta cu o lamurire ceva,se intampla si sa scada in greutate asa fara sa fie bolnav sau ceva??????El de mancat manaca f bine singurul lucru care nu e ok,vad ca a inceput sa regurgiteze destul de des cantitati de lapte dar oare chiar asa mult sa regurgiteze incat sa scada in greutate?

andy

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

andy.p salutare si pupici . Zici ca ai stat mult pe la ASCO? Cam cat de mult? Ca eu vreau sa merg cu bebe Dragos dupa mine ( nu pot sa-l las cu nimeni ca urla dupa tztitzi ) si sa stiu cum ma pregatesc. Daca - fiind cu copilul - ma bag in fata sunt nesimtita?

Da am stat destul de mult...vezi ca n-au program cu publicul decat in anumite zile,eu stiu de joia dim ca atunci e sg zi cand pot sa o las pe alexia cu tati.PAi daca te duci cu DArgos normal ca nu o sa stai la rand si oricum va comenta lumea asa ca da Ignore!
ici la mami si pitici

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza si de la noi, bey da harnicutze mai sunteti, aveti tastarnitza?

Khristin sa stii ca io am intrebat-o pe cocoana de la telefon de alte modalitati de a elibera pasaportul mai rpd si mi-a zis ca singura optiune ar fii sa ma duc in tara si sa-l iau in 2 ore. Eu acum astept sa-mi vina certificatul de nastere romanesc si dupa aia o sa ma inffintez cu arme si bagaje pe capul lor la Sectia Consulara. Si eu ma gandesc cu groaza cand o fii sa plec in vacanta cu strumful cum o sa fie, mai ales ca pare foarte atasat de casa lui cum suntem undeva la vreun prieten se zgaieste pe pereti si maraie dupa cateva ore. Ce-ti fac piticutii frumosi? Eu stau in cumpana cu adusul bunicilor....

Gaia spune-i sotului tau ca daca te mai `nerveaza venim si pichetam iesirea din bloc (sa nu-mi spui ca stai la casa ) si va fii vai de pielea lui. Pai unde s-a mai auzit sa se pune el cu noi...si la nevoie vin si io ca am o gura spurcataaaaa mamica, las` ca trece si pe mine ma apuca amocul cateodata da` lasam de la noi ca suntem mai inteligente

Muuh sa dea Doamne Doamne sa fie bine bebe, de fapt trebuie sa fie. Sa ne mai spui si noua cum mai e re rugam frumos.

Babytza eu am tras cu ochiul la pepenasi si am vazut ca pe prima pagina au un articol despre decalotare. Oricum fiecare face ce vrea dar aici ni s-a spus ca sa lasam "comoara" baietilor in pace ca nu ar fii nevoie sa facem noi operatiunea. Am vazut ca si la pepenasi spune acelasi lucru si soricelul.

Babymom imi place ca esti pe pozitii cu alaptarea, eu am avut noroc cu Kid si Muuh acum 4 luni ca daca nu Vladut al meu era pe lapte praf acum si era pacat ca lapte aveam da` si ragade.

V-ati prins fii-miu doarme in swing ca altfel nu pupam eu calculator.

Eva, gluma-i gluma da` pe unde esti ca daca nu apari te dau la OTV

Pupam pe toate lumea

Mergi la inceput

musettepink e posibil sa nu-l fi cantarit bine?! Ce fel de cantar ai? Si ce papa bebe? Cam cat de des regurgiteaza si cam ce cantitate?

Daca regurgiteaza intr-atat incat sa-i fie afectata cresterea trebuie sa-l vada un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,intr-adevar, ce fel de cantar ai?Noi avem un tip de cantar caruia daca ii sta ceva cat de mic sub picioruse da diferente mari...am povestit odata cum avea intr-o zi diferenta de -400 gr fata de ziua precedenta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Ankussa asta mi-e meseria si "menirea in lume", da-mi si placeee!

Mergi la inceput