Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Gata am culcat gulia mica. Era super obosit saracu'!
Fetelor lamuriti-ma si pe mine de ce fierbeti voi apa plata imbuteliata? Ca doar e pura dpdv microbiologic.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Gata am culcat gulia mica. Era super obosit saracu'! Fetelor lamuriti-ma si pe mine de ce fierbeti voi apa plata imbuteliata? Ca doar e pura dpdv microbiologic. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
eu o incalzesc bine ca sa o pun in termos
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
mambishp spune:
Buna fetelor
va multumim la toata pentru urari ,cu intarziere dar cu netul asta ce sa-i facem asta e
Noi am facut ieri vaccinul de 4 luni si suntem bine nu am facut nici temp. Acum trebuie sa-i dam supliment pentru ca noaptea mai nou se trezeste din 2 in 2 ore si sunt rupta de somn.
Dar nu prea ia biberonul o sa vad cum facem sa-l ia pana la urma.
Noapte buna
Muuh spune:
Pentru cele care fierbeti apa plata ATENTIE ca se depun anumite saruri sau minerale care nu fac tocmai bine la bebei. Apa plata se da nefiarta.
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mambishp Acum trebuie sa-i dam supliment pentru ca noaptea mai nou se trezeste din 2 in 2 ore si sunt rupta de somn. Dar nu prea ia biberonul o sa vad cum facem sa-l ia pana la urma. Noapte buna |
Bine te-am gasit! Si fetita mea se treezeste mai nou la 1,5 /2ore noaptea, sunt cam , dar gandeste-te ca e o perioada care trece, tu iti vei mari productia de lapte si veti reveni la normal. Daca ai laptic de ce bagi bibe? Urla de foame?
Vreau sa zic ca azi peste zi nici n-a mancat prea bine, incat am ajuns acasa cu un san pocnindu-mi si bluza murata si ea tot nu voia sa pape dupa 4 ore de pauza. Numai picaturi a mncat de la 4pm incolo... si ma atept ca la noapte sa se trezeasca la fel. Mai nou nici nu mai adoarme usor imi vreau copilul inapoooi! Well, am bebe, trebuie sa simt asta pana la capat, nu?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babymom75 spune:
mambishp NU! TE ROG, NU-I DA BIBERON!
Ce daca se trezeste din 2 in 2 ore, dai sa suga chiar daca tu esti zombi. Eventual pana reintra lucrurile in normal, adica pana iti creste tie cant. de lapte secretat, pune-o cu tine in pat ca sa-tio fie mai usor.
Dar nu completare, te rog! De altfel bebita stie ea mai bine de ce il refuza!
babymom75 spune:
Zicea cineva pe aici, da' nu mai stiu cine, ca la cat am citit din urma...am ametit de tot si am ramas doar cu ideile generale, deci zicea cineva ca o zi sanii sunt complet goi, iar a 2-a plesnesc.
E perfect normal. Bebeii au pusee de crestere ( despre care s-a tooot vorbit aici ) si atunci au nevoie de o cant. mai mare de lapte. Subliniez, nu scade laptele, ci creste necesarul. Prin urmare bebe suge mai des. Chiar daca pare ca nu are ce, nu e asa pt. ca in san este in permanenta o cant de lapte, ca intr-un izvor nesecat.
Sugand mai des, stimuleaza sanul sa produca mai mult. Creierul primeste semnalul ca e nevoie de mai mult lapte si prin urmare se secreta mai mult la nivelul glandei mamare - se numeste feed-back, sau "legea cererii si-a ofertei".
Dupa aprox. 48h de supt frecvent sanii devin din nou plini.
M-am intiiiins... dar, scuze nu ma pot abtine - e subiectul meu favorit!
babytza spune:
Baby boy dulce foc zambaretul tau
Luminita mama tu mai esti vie cu programul asta ???? Vai de tine Toata stima si respectul
cand sughita foarte tare si nu ii trece in 20 minute, abea atunci apelez la lamaie. stiu ca este acida si puternica pentru stomacelul lui , asa ca ii dau doar o picatura cu lingurita si ii trece instant. Oricum , vad ca de cateva zile nu a mai sughita deloc
Intrebai de scoica . cred ca sunt deja maricei si e ok sa stea mai mult , mai ales ca nu stau chiar in fundulet , pozitia e buna.
Dididi si eu am aceasta problema, David nu bea deloc ceai sau apa. Inainte ii mai dadeam cate 10 ml , acum scuipa instant.
Andy.p ma bucur ca sunteti bine!!!!!
Alexa ai primti parola ?
Babymom ai PM
Angelynna, Mambship
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
Cuscra pupicei pentru voi
Anamona Thea este o duuuuuuuuuuuuuuulce
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit