Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

anca81 eu imi aduc aminte ca la Matei cand nu reuseam sa-i dau sa manace cu lingurita foloseam seringa de la nurofen. MERGE de MINUNE!!!!! Ai incercat?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So..noi am fost si la plimbare asa ca de abai acum ma pun la citit...azi toate tre sa le fac cu viteza luminii..parca nu mai am timp de nimic

Giulianna Cum fu la munte ca n-am apucat sa te intreb??Programul e acelasi...aseara am stat pana pe la 12 sa binevoiasca donsoara sa adoarma.Voi??

Dya te inteleg perfect..am trecut si eu printr-o chestie din asat acum ceva timp,la primul copil insa eram constant asa,crunt,trec toate si vei vedea ce mandra vei fi de el cand va fi mai marisor si tu mai odihnita

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya esti o mama la fel de buna ca oricare dintre noi. Si eu am patit la fel la prima sarcina, imi era asa de greu si toata ziua plangeam. Ma gandeam chiar sa divortez caci mi se parea ca sotul sta prea mult la sevici si nu mai ajuta deloc!! Insa am reusit sa trec cu bine peste (timpul le-a rezolvat pe toate) si iute ca acum imi doresc chiar al 3 lea copil (cu acelasi sot!!!! care acum e somer....hmmm) Este doar o perioada, nici nu sti cand va trece,.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Minunea se cheama Brilliant Basics, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=38608" target="_blank">Shake&Stack Tractor, si l-a luat tati de la helpnet.
Daca il cauti pe site la ei, iti arata unde e pe stoc, dar nu arata poza.

Mai avem si niste www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=38607" target="_blank">cupe care se pun una peste alta, sau se inchid una cu alta, le-am luat din aeroport cand avea Teo vreo 10 luni, dar abia acum se joaca cu ele de n-ati vazut! Catelusul vorbitor si www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30440&pcat=bulnl" target="_blank">Telefonul sunt de mare succes (ca doar de la Telefon a invatat cifrele si literele!).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nu ma deranjeaza atat ca piti nu vrea suzeta cat faptul ca stiu ca era preferata ei cand era mica, acum o scuipam cat colo.

In privinta diversificarii incep sa ma linistesc, ieri piti era hotarata sa inceapa difersificarea cu sandwich, tot incerca sa mi-l ia din mana, se uita cu asa niste ochi la mine cand mananc ca nu imi mai vine sa mananc langa ea. Stiu ca e aiurea chestia asta, ca nu are cum sa pofteasca, doar nu stie ce e aia, o crede ca e jucarie, dar are asa o privire pierduta... Azi mancam cereale cu lapte si era cu mana tot intinsa spre bolul cu cereale, cum nu sunt atenta e cu mainile gata sa imi smulga lingura din gura.
Si nu pot sa mananc decat cu ea in brate, altfel urla.

Eu am reusit sa depun ieri actele, mi-au luat dosarul, sper sa nu se intoarca, adeverinta de salar nu era cea de pe site.

Sedatif-ul nu da somnolenta?

Dya linisteste-te, esti o mamica buna. Incearca sa iesi din monotonie, chiar si cateva ore pe saptamana fac minuni. In week-end lasa-l pe tati cu Andrei si iesi un pic. Chiar daca o sa suni din 3 in 5 minute o sa simti ca se schimba ceva, eu cand ies sunt ca un catel scos la plimbare, parca as topai non stop.

Ieri cand l-am lasat pe tati cu andreea a fost disperat saracul, dar am zis ca daca tot insista sa aiba el custodia copilului macar sa isi dea seama ce isi doreste.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Acum am revenit si noi, am fost prin plimbari

Inca mai sterilizez bibe si tetine dar nu asa des. La inceput ii spalam hainutele cu Ariel dar ii apareau pete rosii pe corp si de cand folosesc Dermalin e ok totul.

Irina te inteleg perfect si a mea la fel face

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nocom, sa stii ca la suzeta culmea rontaie de ceva timp cu pofta. Tipuri de lapte pana acum am incercat vreo 3 feluri fara nici cel mai mic succes insa. Si banuiala mea e ca de fapt continutul nu-l incanta prea tare decat il deranjeaza tetinele. Multumim de sfaturi

Ankussa, vezi ca pasapoartele se pot scoate si in regim de urgenta contra unei taxe. Cel putin asa e pe la noi aici, sint convinsa ca si la voi. Tu cand te intorci la serviciu ? Eu la inceputul lui septambrie cand incepe scoala aici, dar cel putin nu am momentan grija gradinitei caci am bunicii la noi. Probabil pe la vreo 2 anisori il trimitem si noi la socializare.

July, vazut mancacioasa mica. S-o tineti tot asa ….ce-i dadeai acolo de era asa pofticioasa ? Si al meu cred ca va avea un start bun la diversificare caci i-am dat intr-o zi putin suc de prune ca sa iasa mai rapid afara si se lingea baiatul pe buze . Asa ca de-abia astept sa-i prepar pureeurile de morcov, cartof dulce, butternut squash acasa, chiar daca e diversitate mare de borcanase in comert.

Denisa, daca aveam fetita va curtam de mult, asa doar va admiram de la distanta … Nu cununam, botezam al patrulea fin, de fapt finuta si de-abia asteptam . Al 5 lea vine probabil prin toamna.

Anca, trebuie sa fii tu calma cu diversificarea….e super normal sa faca asa Carla, daca e ceva ce nu-i place, reia-l cu rabdare multa peste vreo cateva zile. Biscuitii eu stiam ca se introduc dupa 7 luni.

Dyanira, I feel for you. Dar sa stii ca asa este cu copiii, uneori sint cranky fara motiv in aparenta, trebuie sa fii tu calma sa nu-i transmiti starea ta, pt. ca ei simt totul, si uite asa e un cerc vicios. Du-te si plimba-te, iesi la un pranz cu o prietena, toate chestiile astea ajuta mult la psihic. La fiimea si eu eram tare nerabdatoare, dar acum la al doilea sint f. calma si el e un copil mult mai domol. Poate Andrei are un puseu de crestere, sau poate ii dau niste dinti, o sa-i treaca nu dispera. Si nu uita ca meseria de parinte, mai mult ca oricare se invata.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, multumesc! F faine jucariile! Cautam si noi, deci...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Aveti un rimt ametitor de scris
Noi suntem bine. Cu diversificarea suntem pe cereale seara. Saptamana trecuta a incercat si gustul de morcov si ne place.Suntem inebunite dupa linguritza cu totul ca nu stim sa papam cu ea

Acum Bianca e in pauza de diversificare ca sora mai mare s a gandit ca are nevoie mai mare de vit D si i a turnat pe gat sticla de Vigantol. Asa ca m am scos cu Vigantolul o vreme nu dau.
Biberoane sterilizez la greu si o so fac pina va merge de a busilea, deja sunt telegidata dupa ce termina papa spalat bibe pus la sterilizator
Suzi avem 4, nu conteaza de care este noua ne plac toate
Apa folosesc Izvorul alb si Bucovina.

Eva io tot te strig, pe unde umbli?

gaia e super tractorul

Andy cum este piticu? Ati facut si voi analize?

Si acum merg la doftor ca is tot mucioasa si cam surda. Va tzuc fara virusi desigur :)

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

b]Diana[/b] nu mai fi suparata. Un bb este solicitant, mai ales daca este si un pic mai sensibil. Eu am avut noroc cu mama ca m a ajutat, si tot a fost greu in prima perioada.
Ar trebui sa faci macar seara pauza si sa il lasi pe sot cu bb. La mine functioneaza. Cand nu mai are el rabdare, ma duc eu, dar faptul ca am facut pauza si de o jumatate de ora imi reda relaxarea.

Didi

Mergi la inceput