Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
mcoca spune:
Kla, felicitari!!!! Ma bucur tare mult pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
oanasm spune:
kla felicitari din suflet!!!!! sarcina usoara si la termen...cu un bb sanatos!!!! ee..iata ca minunile sa intampla

capri spune-ne si noua cine-i faptasu'
...ca vad ca nu se arata nimeni
Oana
de
Raul
the_andreea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kla78 intru repede sa va anunt ca la mine VINE BARZA !!!!!!am vrut neaparat sa va dau vestea ca se pare sunt prima de la odiseea asta care- asteapta deja pe bb 2.nu ma intrebati cum de,ca pur si simplu s-a intamplat,eu inainte sa-l am pe Denis am facut 7 ani tratamente sa raman gravida abia la a 3 a fecundare in vitro am reusit si nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca as putea avea un copil natural,de protejat nici vorba ca deh daca n-a iesit inainte nu iasa nici acum si uite ca n-a fost asa,sunt speriata,socata etc.dar voi fi mandra cu 2 pitici mici amandoi ![]() PS.m-ati facut curioasa si pe mine sa aflu cine e persoana cu musca pe caciula? pupici. mamica fericita de Denis Alexandru18.06.2008 http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/ |
Oh,my God!!!! FELICITARI!!!! Din toata inima.Asa ma bucur de parca mi s-ar fi intamplat mie.Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!!!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
AnnaBaby spune:
S-a dat drumul la bebe 2! Kla felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
violeta29 spune:
Neata si de la noi pe la pranz!
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
WOW,

, PRIMA GRAVIDUTA DE LA PEPENASI!FELICITAAAARI!
Chiar ma intrebam cine o sa fie prima.
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dr_anca spune:
Salutari si de la Iesi!
la pepenimea nascuta in zi de 22!
Anaco pentru ieri, scuze de intarziere!
Eu ieri nu am intrat deloc dar am recuperat ca doarme fiica-mea de zor. Ieri nu am sarbatorit cele 6 lunite ca ne-a venit mobila de sufragerie si s-a cam dus ziua cu montajul si stransul cat de cat. Asa ca am serbat doar putin cu un iesit la mall ca e prea aproape sa rezistam. In week-end chef de chef![]()

.
Multumim fetelor care ne-au felicitat la implinirea celor 6 lunite.
Sper sa se termine cu bine "afacerea" comitetul (care a fost bine intentionat cred dar a sfarsit prost) multumim pentru elucidare Caprioara & company.
Andreea imi pare rau si sper sa treci cu bine peste necazuri.
Va pupam si va citim cu drag!
Oauuuu Kla felicitari
m-au napadit emotiile!
Bravo sa ai o sarcina usoara si fara griji!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
ana_a spune:
kla
felicitari!!!!
Iti doresc din suflet un bebe sanatos si o sarcina usoara!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

kla78 spune:
mii de multumiri pt urari fetelor,nu stiu ce am dar mi-e tare frica,nici macar nu-mi mai aduc aminte la cat timp mi s-a spus ca pot ramane gravida dupa cezariana,oare 6 luni,un an???voi ce stiti???
6+

Denis Alexandru