Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
truli-luli spune:
caprioara multumim de elucidarea cazului dar eu chiar as vrea sa stiu cine a fost. Asa mi s-ar parea corect, nu de alta dar a mai lasat si sa fie acuzata Mada pe nedrept.
E adevarat ca si eu, ca multe fete de aici, sunt sigura, nu ne-am gandit nici o clipa ca ar fi fost ea. Mada are prea mult bun simt si a pus prea mult suflet pe acest forum ca sa se preteze la asa ceva.
Oricum mie comitetul mi s-a parut ca s-a vrut a fi o gluma dar care apoi s-a ingrosat si in loc sa destinda spiritele mai rau le-a aprins. Ori in conditiile astea era corect sa se ceara scuze si sa se rezolve problema cinstit, pe fata.
Mada mi-e doooor de tine si de printesele tale frumoase.
Si mi-e dor tare si de Sun si de frumoasa Thea. Poate se mai linistesc lucrurile si mai vii pe la noi

poze Ana si Victor
varsta Anei
bujo spune:
Cine a facut branza din lapte de mama? Ca io am zis sa incerc daca tot am atata pus la congelator si vad ca nu se incheaga. S-au facut ceva zgrabunte deasupra dar nimic mai mult. Nush unde gresesc, sau poate asta de mama nu se incheaga? Desi ma indoiesc.
bujo mami de Filip
Gabriela82 spune:
Cris
suntem bine, multumim de intrebare.
Irina e bine, i-am introdus deja a 2a masa de fructe dar tot tzitzi e baza, e din categoria fan lichide. i-am dat si galbenus si piept de pui si acum in wk asta o sa-i dau brnzica. ce ma ingrijoreaza e ca ea nu accepta biberonul si saptamana viitoare eu o sa am primul examen si nu stiu cum o reactiona fara mine .... in rest, a descoperit ca se poate ridica in picioare si exerseaza de zor si se enerveaza ca nu ii iese intotdeauna ![]()
ca tot a fost discutia despre lapte, laptele de vaca de la tarani cum e ptr bb (ptr prepararea iaurtului sau a branzicii)? e periculos?
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
Anaco la multi ani ptr ieri, sa ai parte numai de bucurii. 
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
the_andreea spune:
Neatza!
Codrin,Miruna si Theodor
Eu sunt in extaz!!!Casian a zis primul MA-MA!!!!

Anaco,nu e musai sa aiba otita,se verifica cum ti-au spus si fetele.Si Casian are obiceiul asta,se mai trage si de urechi,si de par,dar atunci cand e obosit sau nervos(tot de la oboseala).Sper sa nu fie pb 
la toata lumea
O zi faina!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
mcoca spune:
Lady, numai san ii dau. Eu zic ca e destul lapte. NU mai e ca la inceput clar, nu mai simt sanii pocnind, dar asta e pentru ca s-a reglat productia.
Anaco, e posibil sa fie de la dinti. Cand le dau dintii se inflameaza un pic timpanul.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
AnnaBaby spune:
Anaco cum a zis si The Andreea si Ioana se trage de urechi cand e obosita si ii este somn, si deasemenea se freaca la ochisori, sau se trage de par![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Codrin
Miruna
Theodor
Anaco si el meu are o dambla....se zgarie in ureche ....atunci cand e obosit....Sper sa nu aiba nimic! 
The andreea felicitari pentru primul ma-ma!
Si noi am zis ceva de genul...me-mea-ma...
Bujo nu's ce sa zic....nu am incercat...
Eu am observat asa....cand laptele a dat in clocot, dai la o parte si nu pui imediat calciul sau lamaia...mai lasi cateva minutele sa se racoreasca, asa ies grunjiimai mari, se separa mai bine.
Altfel se incheaga mai putin ramanand mult lapte in loc de zer...asta mi se intampla mie....
Multam frumos pentru raspunsurile cu buchetele!
Am fugit la
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
the_andreea spune:
Ruxi,vorbeai de mesajul Violetei cu 666,dar eu ce sa mai zic ca stau la et 6 ap 66???

Si nu am stiut lucrul asta pana nu am semnat actele,ca pe usa nu scrie nr ap.Fain,nu?Dar noi sa fim sanatosi ca... belele curg garla ![]()
Flo,saru'mana
.Am uitat sentimentul de acum 6 ani,si m-am topit din nou.![]()
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
kla78 spune:
intru repede sa va anunt ca la mine VINE BARZA !!!!!!am vrut neaparat sa va dau vestea ca se pare sunt prima de la odiseea asta care- asteapta deja pe bb 2.nu ma intrebati cum de,ca pur si simplu s-a intamplat,eu inainte sa-l am pe Denis am facut 7 ani tratamente sa raman gravida abia la a 3 a fecundare in vitro am reusit si nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca as putea avea un copil natural,de protejat nici vorba ca deh daca n-a iesit inainte nu iasa nici acum si uite ca n-a fost asa,sunt speriata,socata etc.dar voi fi mandra cu 2 pitici mici amandoi
PS.m-ati facut curioasa si pe mine sa aflu cine e persoana cu musca pe caciula?
pupici.