Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta29 spune:
Bunaseara.Eu sunt in extaz, fetita mea a dormit in patut azi noapte, astazi ne-am plimbat din nou cu carutul, iar in seara asta a adormit din nou super rapid si neleganata.Asadar suntem pe drumul cel bun.A mai ramas sa se imprieteneasca si cu mama , apoi pot sa ma declar multumita pe deplin.
MADINA La multi ani pentru micutul Adrian!
VIOLETA, felicitari pentru dintisori si multa bafta cu diversificarea
FLO, la noi buchetele le-au cumparat nasii, iar pe al meu l-am ales de comun acord.Dar stii cum e, cate bordee atatea obicee
MOBRIQ, bine ai revenit, felicitari pentru dintisori!
ANILANSA, bine ai revenit
LADYMINA, eu nu am un program de masa, mananc cand si cat apuc, in schimb beau zilnic 2-3 litri de lichide, si s-ar parea ca astea ma ajuta la slabit, plus plimbarile in aer liber
.Culmea e ca eu de slabit slabesc, dar burta tot acolo a ramas, de zici ca sunt prin luna a 5-a
Cu mama asa procedez, s-ar parea ca e unica solutie deocamdata, de la distanta ii zambeste dar sa nu cumva sa se apropie de ea ca e jale.
A.CICEL, imi pare tare rau ca a fost respins recursul, multa bafta in continuare
IRISS, si eu tot culcata alaptez, e pozitia in care papa cel mai bine.
ANA_A, ca tot pomeneai de pastrama, face taica-miu o pastrama de pui, jos palaria, naturala de la mama ei cu pui de tara si condimente din gradina proprie.Mananci de mori
, nici nu se compara cu pastramurile astea din comert.
ANKALAURA, super tare faza cu sortul! cu riscul ca o sa ma crezi vreo comunista inraita
io is pro uniforma, sa iti zic si de ce. Prima data cand s-a scos uniforma eram in clasa a 12-a , si ai mei, nah muncitori de rand, nu aveau posibilitati sa-mi cumpere prea multe hainute, si ma simteam atat de marginalizata cand unele colege veneau imbracate la ultima moda!
MAITREY, felicitari pentru bebe in grafic
TRULI_LULI, mama poarta doar haine colorate, in special rosu galben, culori care in general ii atrag pe bebelusi, sa fie oare de la parfum?La asta nu m-am gandit pina acum, maine o sa-i zic sa nu se mai dea sa vedem cum reactioneaza
MITZI, eu cand eram mica,la un moment dat am inceput sa urasc gradinita.Parintii mei probabil s-au intrebat atunci ca si tine ce s-o fi intamplat, si au aflat abia cand eu am crescut.O educatoare m-a batut cu opincile-n cap ca nu vroiam sa dorm la pranz.Nu stiu de ce nu le-am zis alor mei ce s-a intamplat, cine stie ce-o fi fost in capul meu atunci.
BOTI , si eu am aceeasi reactie la aspirina.Cel mai nasol a fost cu penicilina, acu vreo 15 ani am facut soc anafilactic de la o injectie.In rest cred ca as putea manca si expirate si n-as avea nici o reactie![]()
CRISTINA, wow , super program are Mihaita, la noi ziua e mai greu , dar ce-i drept noaptea m-am scos, doarme de pe la 22 pina a doua zi la 10-11
CAPRIOARA, nici nu mi-a trecut prin cap vreodata ca Mada ar fi putut scrie acele mesaje.Nah ca acuma nu ma mai pot duce la culcare ca mor de curiozitate sa aflu autorul
ANACO, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA!
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
mcoca spune:
Capri, nu cred ca cineva a crezut ca Mada ar fi putut face asa ceva. Eu cred ca cel mai bine este sa spui cine a facut si sa terminam o data cu povestea asta.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Serenity90 spune:
Io am fost

recunosc 

glumeam!
Bai...imi zice si mie cineva in mare care e faza?(??PM??) Cine a facut ce? k sunt exact ca bou la poarta noua.. 

va urez o noapte splendida (cuvant nou![]()
) pupicei
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
iriss27 spune:
vio am inteles de la mai mult doctori ca nu este recomandata pozitia asta de mancare pentru ca se infunda nu stiu ce canale si face otita.
eu ii mai dau si stand pe scaun, dar nu f des, cand trebuie s ase culce, mai mult asa ii dau
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
pica1 spune:
Boti am vrut sa iti iau termometrul, dar m-am oprit cand am vazut ca e in grade farenheit? Il mai vrei?
Flo pe scurt cu buchetele: Eu mi-am ales si buchetul de mireasa si lumanarile si cel de nasa, dar pe fiecare si stiu sigur ca le-am platot la nunta finilor si la a mea nu mai stiu daca a reusit intr-un final sa ma convinga Mona ca le plateste ea...Deci pina la urma e cam la mica invoiala ![]()
Ileana lasa mama creierul in pace ca nu ai motiv sa-l extirpezi...
. De data asta nu am plecat cu el cu toate ca vroiam sa il iau, dar sotul a zis ca mai bine ramine acasa. Insa prin primavara il iau cu siguranta.
Rux daca e vorba de alte melodii decit le gasesti pe cd-urile din supermarket ar fi nemaipomenit. Da-mi si mie in schimb id-ul pe PM ca eu nu il am.
sursula spune:
Saltuam pepenarimea!
Noi iar venim cu scuze si pareri de rau ca nu putem fi mai des pe aici...Eu am inceput repetitiile la o piesa noua ,lucru care imi ocupa aproape toata ziua,iar putinul timp ramas liber il petrec cu Tudor ...va pupam si va citim!
CAPRI,GINI-da, e super afara si am pune-o de o plimbare cu fete frumoase,dar,din cauza repetitiilor,Tudor iese afara cu bona si cu tati...dar,ne pandeste primavara si orele lungi de hoinareala!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
anaco spune:
'neatza...
Inainte de toate vreau sa multumesc fetelor pentru urarile de ieri de ziua mea: Kamelya, cristina_26, the_andreea, flo1980, dia_filipas, violeta29...va pup, sunteti tare dragute!!!

Ieri nu am reusit sa mai intru sa scriu,, desi am avut o zi cat se poate de normala....nimic deosebit de petrecut.
Acuma sunt mai bine dispusa ca am reusit sa refac adeverinta cu veniturile. La serviciu nici n-am apucat sa deschid gura sa spun ca a si intrebat ce a mai gresit si si-a cerut mii de scuze.
Azi merg sa vad daca pot inlocui adeverinta la dosar. Tineti-mi pumnii...sper sa fie bine!![]()
Tot citind m-a apucat si pe mine de mot un pitic : este posibil ca Mara sa aiba probleme cu urechile, gen otita, daca tot duce manutele la urecji?...si mai alaptez si in pozitie orizontala (cine mai poate tine 8kile jumate' in brate?!!!)
Ma duc sa beau cicoarea si revin si eu!...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
ladymina77 spune:
Buna dimineata pepenici mari si mici,
Vreme frumoasa azi iar la noi si inca mai stam in casa,cel mai probabil maine dupa control avem verde de iesit afara (asta in caz de 10 grade si nu de -15.In rest suntem bine,ne reobisnuim incet cu lingurita.
Dia,i-am luat ieri de la piticot un happy snack de la chicco cu 245,am vrut initial bertoni care eram mai dragute la 360-399 lei.Cu leagan cautam si eu dar n=am stiu ca sunt pe la noi,am vazut numai pe net.Ceva frumos de la primii pasi era la sensi dar dupa ce l-am luat pe asta si mi-a parut rau ca nu l-am ochit mai devreme.Era 375 lei.Asta e, m-am consolat azi cand vazusem preturile pe net la happy snack de la 448 in sus.
Iriss,cam la fel e si la mine cu alaptat intinsa pe pat,avem si noi doua mese diversificate.Dulciuri la greu si la mine.
Vicky,tu ii dai si formula sau numai san?Si ai lapte la fel de mult ca la inceput?
Ana_a,cred si eu ca slabesc dupa alaptat dar ma uit in oglinda imi vine sa plang.Am vreo 70 cred ca nici nu m-am cantarit demult dar cum zici si tu dulciurile astea ma omoara.Oare pofta asta de dulce are legatura cu alaptatul?Eu inainte nu-ti mancam o prajitura nici cu slujbe,las`ca bag acum ca sparta.
Oana,pupici si multumim de sustinere.
Diaruxu,pupam si noi flacaul bacauan
Annababy,o prinde bine verdele pe Ioana,e dulce foc.
Maitrey,sarumana de raspunsuri,s-a notat.
Vio,ceai am baut si eu pana acum vreo luna,l-am oprit dar de azi mi-am luat iarasi si vreau sa renunt la mancare dupa ora 19.
Mihaita si pe tine pe pupam si sa te plimbi azi si in locul nostru.
Ne-auzim mai incolo!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
Anaco,incearca s-o apesi tu usurel pe urechiuse.Daca are ceva te anunta ea cu siguranta prin plans.Pupam galusca sa nu aiba nimic.+
Si "La multi ani"! pt ieri
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ooka spune:
Anaco, verificarea pt otita se face apasind particica din ureche dinspre obraz, formand astfel o presiune interna in ureche, practic trebuie sa astupi canalul ala exterior, sper ca m-am facut inteleasa. Ca cica presiunea formata jeneaza in caz de otita.
da io sper sa nu aiba nimic puiul
mami de Sofi