Muzica sufletului meu, Iris

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

danat...nu stiu cand au concerte in bucuresti (cu un search pe google, cu siguranta gasesti ceva) dar stiu ca vin la baia mare luna asta...iupiii... ca de altfel, si anul trecut au fost tot in februarie aici...ehee, atunci a fost primul concert iris al piticului meu, eram insarcinata in luna a treia...

maraki...se prea poate sa fie o piesa de-a lor...dragute versurile...asta e o chestie care-mi place mult la ei...ca nu ma simt atrasa doar de linia melodica ci imi plac mult versurile pieselor...

asa, fani iris, ce piesa va place cel mai mult?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cantau in Costinesti, prin anii 83-86, atunci m-am indragostit de ei, erau (alaturi de Compact) pe buzele tuturor. Peste ani, Iris a evoluat, muzica s-a elevat, dar mie imi place tot repertoriul de atunci. I-am vazut recent (adica un an in urma) in Backstage, au cantat de toate, dar cele mai apreciate erau tot "vechiturile", la fel in Onx, unde erau multi studenti, dar cantau tot pe muzica veche.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

cristi minculescu e internat intr-o clinica din germania...concertele sunt anulate sau amanate, nu se stie...m-au trecut fiori azi cand am aflat si-am simtit ca s-ar putea sa nu-l mai aud cantand...

multa sanatate, sa dea DD sa existe o imbunatatire sau o rezolvare, macar partiala...o floare de iris, din suflet, pentru minculescu...

Mergi la inceput

cristi minculescu va fi operat maine, intr-o clinica din germania, i se va face un transplant de ficat, donatoarea e sotia lui, rodica...

un gand bun si o de iris pentru tine, cristi...sa dea DD sa treaca cu bine operatia iar recuperarea sa fie cat mai usoara si rapida....si sa te vedem curand sanatos pe scena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa gandim pozitiv!
Transplantul va reusi, il va accepta organismul lui si isi va reveni cu bine!
Doamne Ajuta!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

intr-adevar, operatia a avut succes... sa speram ca recuperarea va fi foarte usoara si rapida si cristi se va intoarce la iris ca nou...multa sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

iubesc IRIS, pur si simplu...fara sa stiu sa explic de ce.
piesa mea de suflet:

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput