Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
Ieri nu am reusit sa intru, am fost la Sis toata ziua, am fost in Mall, ne-am luat o gramada de chestii misto... ah, si evident ca a mavut parte de pploaie, ca de obicei cand ne intalnim si noi, 5 ori pe an!
La un moment dat s-a dus sa-l ia pe David si am ramas cu amandoi..bai, e super nasol cu gemeni, pai ce te faci cand vor sa mearga in acelasi timp, ti-e sa nu cada, unul fuge hais si altul cea, brrr, naspa..Ca-eric la tine ma gandeam, jos palaria, ca stai cu 2 micuti si fara ajutor.. felicitari pentru mama...
Azi am fost ai am depus dosarul pentru Sis, pe la 10, nu era nimeni acolo, cica in 3 luni iti vine raspunsul, adica cati bani vei primi etc. Am stat si cu Mirci afara vreo 2 ore, una a dormit...
Andreutza prea tarziu am vazut mesajul tau ca mergi astazi in Hambarului...
Mai fetelor, plecati in vacanta toate, ce frumooooos, Cleo, Ylari sper sa va simtiti bine si sa aveti vreme frumoasa! Si sa veniti cu poze muulte, pentru astia care stau in casa.![]()
Miss vaai bietul Daviducu cum a vomat!!!
Socrate imi pare tare rau de piciorusul lui Sebi, dar poate se rezolva cu masaj, ca la celelalte fete...sa vedem ce-ti spune si Jianu.
baietelul scump.
Mihaser eu deja imi fac probeleme sa nu-i placa sporturile extreme, ca se cam arunca pe spate... dar sper sa nu...ar fi crunt.
Aelita eu nu pun patrunjel la supe, dovleacul portocaliu nu i-a placut. avocado il combin cu banana, mar, mandarine si branza. iese f bun.
belleane 

sa fii sanatoasa si fericita!
Alisucace dulce vladi, si Mirci mai are momente d-astea si cel mai tare m-a impresionat mati ieri, vvenea la mine soar sa puna capul pe mine..
Nu, nu am plecat, asta e...eu am facut cumparaturi si mi-am revenit...mi-am luat vreo 4-5 pulovere de la ZARA si un pardesiu bej superb de primavara de la Motivi. - ne-am luat la fel...o sa plecam in iunie...nu mai e mult... hai ca se face frumos, cand ai ultumul examen???Poate bagam o intalneala
cu doooor.
Cadinutza oof, bine ca s-a insanatosit rapid Cosminelul...in astfel de situatii realizezi ce neinsemnate sunt toate celelalte pe langa sanatatea lui bb. 
Cleo, Cadinutza la Debenhams, adidasii redusi la 74 ron - de la 140, blugii la fel, i-am luat cu 30 Ron - dar aici reducerea nu era foarte mare...
Daira-Ioana asa e cu 2 bebei, nu poti sa le faci program usor, pentru ca sunt doi iar tu esti singura...daca ar fi si sotul tau, v-ati ocupa fiecare de unul, dar asa...
leeloo oof, sper sa-i revina somnicul ariciului, or fi dintishorii care nu-l lasa, avem si noi nopti d-astea, odata am stat 5 ore cu el in brate sa-l adorm!!! ce sa le faci...Nasol e ca tu lucrezi...
Micaela lasa, ca tu mai ai 2 luni de slabit!!!
Eu sunt fericita ca am dat jos, acum am 57 si in sarcina am plecat de la 60...DAR, vorba lui Cleo, nasol e cu burta lasata asa...ca un balon desumflat.
Miss ma bucur ca merge cu programul asta de culcare mai tarziu!!!
fug sa fac copilului niste cereale si fugim in auchan.
Nu am citit tragedia de la odiseea ian-febr...mi-e si frica sa bag nasul acolo...ooof
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
Laurita, sorry ca nu mai sunt la curent, dar nu trebuia si tu sa pleci in Spania acum in ianuarie? Ca io tocmai in martie plec, si Cleo in februarie parca
Pupici lui Mirciulica!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Pentru cine m-a intrebat, uneia din mamici din ian-feb i-a murit puiutul in burtica chiar cu o zi inainte sa tb sa nasca. Si medicii au lasat-o in travaliu cu orele, fara anestezie, fara sa aiba voie nimeni sa intre la ea, nici rudele nici doctorita care a supravegheat-o, ca sa nasca natural (exista explicatii medicale evident)un bb mort. Mi se pare inuman ca pe langa tragedia situatiei sa tb sa treaca prin toate astea singura fara sprijinul familiei.
Sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste asta.
gabitzam eu am depus asa (Hambarului nr.6, cam.2) Adeverinta de venit, copie CI al meu, copie certificat de nastere al copilului, cerere pe care am facut-o pe loc ceva de genul :Domnule director, subsemnata ...cu domiciliul....doresc recalcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului in cuantum de 85%. Asa mi-a dictat.
Data, semnatura si gata.
DAca faci cererea de acasa poate sa se duca si tati.,
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Pentru cine m-a intrebat, uneia din mamici din ian-feb i-a murit puiutul in burtica chiar cu o zi inainte sa tb sa nasca. Si medicii au lasat-o in travaliu cu orele, fara anestezie, fara sa aiba voie nimeni sa intre la ea, nici rudele nici doctorita care a supravegheat-o, ca sa nasca natural (exista explicatii medicale evident)un bb mort. Mi se pare inuman ca pe langa tragedia situatiei sa tb sa treaca prin toate astea singura fara sprijinul familiei. Sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste asta. mami de Edvin Sebastian |

Groaznic Groaznic
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
belleane spune:
Buna,
Multumesc fetelor pentru urari si va
, astazi ma simt mult mai bine. Am fost dimineata la coafor m-am aranjat, m-am pensat, mi-am facut manichiura a fost super apoi am cumparat tort si prajituri si am plecat spre munca. A fost foarte frumos. Asa aranjata parca sunt altfel ma simt mult mai bine. Imi era groaza de mine cand ma vedeam. Uneori nu reusesc sa-mi fac nici macar un dus zilnic de altele nici nu mai vorbesc. Ieri a fost o zi mai nasoala in care pitica mea a plans mult dupa mine si apoi am plans si eu,dar zilele trecute m-am gandit sa-mi astern impresiile despre mine la 35 ani. Era ceva cam asa:
M-m nascut de ziua mea….acu 35 ani
Astazi implinesc 35 ani, o varsta rotunda. Ce inseamna sa ai 35 ani? Nu stiu. Stiu doar ce simt astazi fizic si psihic legat de aceasta varsta. Nu sunt suparata. Dar ultimii 35 ani si cei mai fericiti din viata mea au zburat pur si simplu. I-am scapat printre degete. Cand ma gandesc ca trisam deseori dorindu-mi sa treaca timpul mai repede: ba sa vina week-endul , ba sa vina concediul, etc ….uffff. Astea se intorc impotriva mea acum. Am experimentat in perioada sarbatorilor ceva ce n-am facut niciodata: sa stau acasa impreuna cu familia fara sa-mi doresc nimic altceva. Am facut lucruri banale impreuna cu sotul si fetele si am simtit cea mai profunda bucurie si pofta de viata de pana acum. Au trecut ca prin farmec acele zile. Ce simt fizic la 35 ani? Ma simt ca la 20 ani desi pe corpul meu s-au asezat frumos cateva kilograme (+15 fata de 20 ani) au aparut vergeturi, riduri….si nu mai simt oboseala si noptile nedormite sau cu treziri repetate. Bineinteles ca sufar ca nu mai arat ca la 20 ani dar sper sa reusesc cu rabdare si vointa sa repar ceea ce se mai poate repara si sa nu ma inspaimant cand ma privesc in oglinda. Varsta asta a adus cu ea un pic de intelepciune , un pic de rabdare un pic de empatie lucruri care-mi lipseau la 20 ani. Cariera e exact cum mi-am dorit-o atunci: independenta si profitabila. Astazi insa as alege altceva. As dori sa lucrez cu oameni sa modelez suflete sau sa readuc sanatatea trupeasca.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
gabitzam spune:
BELLEANE, frumos 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
La multi ani Belleanne!
Am citit repejor, da nu pot sa fac conspect, ca ies cu sotul in oras un picut. n-am mai iesit de mult ... asa ca, ma bucurrrr
Vroiam sa-i spun dariei_Ioana: si pe mine ma deranjeaza, de fapt sunt frustrata cand vad ca aschiuta mea abia baga in gura si altii mananca fara probleme orice; da asta e! chiar nu pot schimba nimic, ca cu forta nu- pot baga in gura; copiii/parintii sunt diferiti si tot timpul unul va fi asa, altul altfel, insa cum spunea si leeloo si Simonix, in general copilasii isi fac progarm singuri, parintii trebuie sa se muleze la el si eventual sa-l ajusteze pe ici pe colo;
Si mai e o vorba: "fara foc, nu iese fum". Eu imi amintesc cum tu povesteai odata ca Casandra iti cerea sa se uite de "n" ori la Alba ca Zapada - spuneai ca te-ai saturat de atat alba ca zapada -- da' de ce o lasai sa se uite asa mult? parca atunci nu era bebe pe lume, o puteai lasa sa urle, daca nu intelegea ca nu are voie asa mult la desene si asa tarziu ... o sa zici acum :"uite, alta , care da sfaturi, ma judeca etc"; sincer, pe mine nu ma afecteaza in nici un fel ca copilasii tai nu dorm, deci nu vreau sa fac pe desteapta si nu din rautate iti spun asta -- vreau doar sa subliniez sa fii consecventa! sa le impui mai multe limite! programul are si el rolul lui - nu treuie safie la ore fixe, da macar sa urmeze o linie.
Oricum, nu e usor mereu e clar. Tu stii cel mai bine!
Adriana
belleane spune:
revin cu cateva detalii despre programul nostru:
8-8,30 trezirea , daca nu ne aude se joaca frumos in patut.
9,30-10 papam fructe 2 mere +1 biscuit +branzica calcica (3-4 lingurite cred) uneori punem si banana sau mango , sau borcanel.
11-12, 12,30 somnic
1,30-2,30 papam piure de legume cu putina carnita ( 3-4 lingurite maxim) cam 150-180-200 ml. sau borcanel de legume cu carnita sau galbenus. Am observat ca nu-i place carnita amestecata in piure si am incercat sa-i dau separat in diverse moduri : tocata, pasata marunt , mai mare cu sare fara ... nu prea papa asta e. Spre sfarsitul mesei ii pun o lingurita de iaurt si mai papa.
16-16,30 somnic si titi
17-17,30-18 trezirea si
18- iaurtel cu banana si cereale , uneori cu branzica
21-22 titi
22,30 lapte -eu ii fac 24 iar ea bea 150-160 apoi titi pana adoarme
pe la 2 titi
pe la 6 titi
si dca se mai trezeste titi
Ziua mai bea ceai mai ales cu bona atunci cand e suparata si plange dupa mine si se consoleaza destul de mult cu suzeta. Incerc sa reduc acest timp.
A durat aproape 3 saptamani sa se obisnuiasca cu bona in conditiile in care am stat si eu cu ele 2 saptamani apoi m-am ascuns putin cate putin. Mai plange si acum dupa ce vine bona si pana dispar.
belleane spune:
Voiam sa mai spun cuiva despre baby phone : sa nu-si ia de la Chicco. Am eu si e groaznic : fasaie si interfereaza cu diverse chestii si uneori se pierde si legatura. La cea mica nici nu-l folosesc.
Noi am luat in greutate aproape 1 kg in ultima luna. A inceput sa manance mai bine si nici eu nu mai sunt asa stresata de asta.
Sa ridicat din 4 labe si sta in picioruse. In patut se deplaseaza usor tinandu-se de margine. Se apleaca sa ia jucarii sau suzeta. E tare mandra. Dar nu spune nimic inca. Doar cand e suparata baiguie un mamammm. Zilele trecute i-a facut pa lui tati cu manuta. NU AVEM NICI UN DINTOZ.
belleane spune:
a se citi mai sus s-a ridicat.