America (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, sper ca asta a fost tot si e bine Eva.
Ana e ceva mai bine. Simptomele sint aceleasi, dar tusea nu mai suna asa "scary". A si mincat mai bine, sper sa-si revina in zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Sotul a luat frecvent Mucinex inainte de a se opera la sinusuri. Spunea ca il ajuta foarte mult la post nasal drainage. Scuze. Vid in capatana mea. Nu gasii traducerea .

Cum adica s-a operat la sinusuri?Zi-mi si mie in ce consta asta ,ca pe mine ma termina sinusurile astea de ani de zile ,e tot mai rau cu virsta si toti doctorii la care am fost imi zic ca nu exista remedii definitive numai tinut sub control cu tot felul .Da io m-am saturat sa tot incerc de toate ,le-as arunca la ciini si gatadaca s-ar putea.

Ramona ,bine ca Anuta e mai bine ,poate scapati repede.

Lisa ,si Dan al meu (micutu)a fost peste termen cu niste saptamini dar eu am nascut in citeva ore ca si la primul copil ,de altfel.A avut 4 Kg nota 10 la nastere ,arata ca si Aidan a lui Miere adica "mai in virsta" de parca avea 3 luni cind s-a nascut ,nu tu urme de travaliu numic si minca de rupea .Asa a ramas si-acum ,mare mincacios ,domne fereste s-ajung in criza de papa ,cred ca m-ar bate de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, ma bucur ca v-a ajutat. incearca si Mucinexul e tare bun la gust, iar cel de zi e doar expectorant.
Ca sa nu fie foarte messy curatarea nasului, eu ii fac lui Eric la baie, deasupra chivetei. Apleaca capul si curge tot in chiveta. Cateodata, daca nasul e infundat rau, nici nu trece apa dintr-o nara in alta. Eu insist de cate 4-5 ori pe fiecare nara, alternand narile. Sa nu te sperii daca iti zice ca i-a venit apa in urechi. Si noua ni s-a mai intamplat cand nasul era fff congestionat. Dar la noi functioneaza fff bine. Ii fac de 3-4 ori pe zi. Incerc sa tin nasul f curat mereu. Nici lui Eric nu i-a placut la inceput, acum isi curata nausl singur. de altfel, cui i-ar place?

Sanatate multa.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu va mai zic ca am gasit dop pe chilot ca radeti de mine!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, sotul a folosit asta: http://www.instructables.com/id/How-to-Cean-Your-Sinuses/
Chirurgul i-a recomandat sa foloseasca acea canita pe care am luat-o de la Whole Foods si care cica este mai eficienta decat acea sticluta se plastic. O avem si pe aia dar sotul e mai multumit de acea canita. Acum ma gandesc ca pentru copii e mai blanda sticluta decat canita. Si ca solutie folosea Sinus rinse.
Arminad, sinusurile sunt niste "buzunare" umplute cu aer. Fiecare cavitate (buzunar) are o deschidere (ostium) care se conecteaza cu nasul si pe unde trece aerul si mucusul. Eh, la sot acea deschidere era foarte ingusta si a trebuit largita un pic. In plus el a avut si deviatie de sept. Doctorul i-a spus ca fara operatie nu s-ar fi rezolvat problema. Acum este bine. Dar isi face frecvent spalaturi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

nu va mai zic ca am gasit dop pe chilot ca radeti de mine!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Iaaar? Dar tu cand mai nasti?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Oh OK, merci ciuf si lia.
(N-am pierdut nimic).
Diseara sint intre portughezi/tapas si brazilieni, n-am chef de gatit anymoooore (on and off),

Chiar lisa, tu cite dopuri ai ca parca mai pierdusei ieri unul. Nu trebuie sa dai fuga ca nasti?
Tin pumnii,
Sanatate la racitii astia mici,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Cred ca daca se rupe apa e semn ca nasti repejor dar dopul poa' sa fie pierdut pe parcursul catorva zile. Totusi eu tin minte ca tu Lisa ne-ai spus de dop de mult, peste o saptamana? Ai intrebat doctora, sigur e dop? Nu vreau sa te sperii, dar sa nu fie altceva?!

Miere, ma bucur mult ca sunteti bine si ca papa bine puiu'. E taaare frumusel, am vazut pozele.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen asa am facut, la chiuveta. Ana nu ajunge foarte bine inca, desi avem step stool. Mai curat dupa aia, dar ne-am descurcat. I-am facut astazi de citeva ori. Se cam vaita, dar cred ca si-a dat seama ca-i mai bine dupa aia.
Ciuf, m-am uitat la tutorial. Cred ca nenea ala o sa faca alte boli - vezi poza de la step 2.
Deocamdata n-am luat Mucinex, vad ca e OK. Il tin minte pentru alta data, n-am mai incercat pina acum.
Ma bucur ca-i mai bine Eric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

irina- bine ai venit in gasca!

miere- iti sta superb in postura de mamica!sa fiti fericiti si sanatosi toti trei!

ramona- deci, e spre bine Ana?

ciuf- ce a avut Eva in final?

lisa- esti de coma cu dopul ala.bafta la eliminat .

Mergi la inceput