America (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, ce bine e sa auzim asa vesti bune, parca radiaza fericirea din ce scrii aici!! Felicitari pt kgele pierdute!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, than he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, than he is malevolent.
If he is both able and willing, than whence comets evil?
If he is neither able nor willing, than why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele mai americance imi spune si mie cineva va rog ce inseamna 7'n'7 are ceva de-a face cu dinning, dar nu stiu ce,
merci,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

oi fi eu dar eu stiu ca e 7 seagram wiskey cu 7up!e un nick name,asa se zicea la mine la bar(poate gresesc daca se mai zice la fel si la altceva,imi cer scuze)

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Irinanc, sinteti o familie tare frumoasa si harnica. Ati deschis restaurant? Vad ca sinteti o familie cu traditie la bucatarie.

Andrada, eu habar n-am.

Lisa, spune-i sotului ca si doctorul recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Miere, bine ati venit acasa!!! Sa se duca toate relele si de acum incolo sa va bucurati de mogaldeata. Am vazut noile poze si mi-au dat lacrimile. cata dragoste in pupicul dat lui Aidan, cata fericire pe chipul tau!!! mai vreau si eu un bb
Irinanc, incantata de cunostinta. V-am vazut pozele. Cat are Alexia? 4 ani? Bun venit in grupul nostru.
Eva se pare ca se simte mai bine. Asa m-a panicat mama ieri ca Eva doarme cam mult, ca are febra ... de am fugit mai devreme de la serviciu. Am ajuns acasa exact cand se trezise fata. Am pus-o in carucior si ne-am plimbat afara vreo 2 ore. Pe Luca l-am instalat si pe el intr-un carucior ca se plangea ca il doare un piciorus. Asa ca mama a avut un carucior si eu unul. Ne-a priit plimbarea. O vreme placuta. Si cerul ... asa colorit a zis mama ca nu a mai vazut niciunde. Am alergat fuga acasa sa iau aparatul ca sa prind culorile. Dar din pacate incepuse sa apuna soarele si nuantele ce vroiam eu sa le prind se dusesera.
Vad ca azi nu a mai facut febra si nici nu a mai vomitat. Doamne ajuta sa fie bine.
Sotul ieri a mancat numai o banana. Cica sa i se detoxifieze corpul . Mi-am facut cruce. El? Leguma favorita a lui e carnea . Aseara pe la 8 il tot trimiteam la culcare ca sa uite de stomac gol dar cica a fost ok. De dimineata nu am reusit sa ne prindem ca sa il intreb cum se simte. Om vorbi diseara ... daca ne lasa copiii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andrada uite asa arata 7'n'7
http://www.yelp.com/biz_photos/iybFLdY6_wxAZuUFPUnneQ?select=1iE41MXkPwhyKjkWOYvE8Q
Asta daca nu mai inseamna si altceva in afara de troscoleala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Fetele mai americance imi spune si mie cineva va rog ce inseamna 7'n'7 are ceva de-a face cu dinning, dar nu stiu ce,
merci,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

A classic whiskey recipe. Use a highball glass, and fill it with cubed ice. Add the whiskey and 7-up, stir slightly, and garnish with a lemon wedge.

Recommended: Seagram's 7 Whiskey (hence 7 and 7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Irinanc sunteti niste frumosi

Ramona nu te mai uita dupa mincare Focus! ia sa luam exemplu de la sotu' lu' Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Acsor, habar n-am de ce trebuie luat cu multa apa. Dar daca te uiti pe recomandarile produsului scrie ca trebuie luat cu un full glass of water.
Sotul a luat frecvent Mucinex inainte de a se opera la sinusuri. Spunea ca il ajuta foarte mult la post nasal drainage. Scuze. Vid in capatana mea. Nu gasii traducerea .
Ramona, cum este Anuta acum?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Irinanc sunteti niste frumosi

Ramona nu te mai uita dupa mincare Focus! ia sa luam exemplu de la sotu' lu' Ciuf

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Tocmai ma cruceam... Iar in mina cealalta tineam marul cu care incerc sa-mi amagesc foamea.

Mergi la inceput