America (143)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
va invit la o
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
corinadana spune:
AB ai cu ce te lauda !
Adriuta da! "comanda" ptr o surioara,si aseara am fost la Booster si a venit o mamica cu o pustoaica de 2-3 anisori. Raluca s a lipit de ea, aia mica de Raluca si mamica a fost asa de fericita ca si a stiut copila ocrotita de Ralu ca la sfarsit nu se oprea din multumit.
Lisapai tot in zona?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
bAly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Asa e, astea cu tuse sint cele mai cele... Ramona ,la noi a tinut o tuse d-asta mai mult de-o luna .Ne tot spunea medicul ca trece ,ca e viral ,colectivitate ,imunitate scazuta etc.Dar ne saturasem si noi si copilu .Am citit pe un forum de mamici de asta http://www.herbalremedies.com/6973.html In citeva zile a trecut tusea .Si e asa de bun la gust ca vroia extra portie. |
Si eu folosesc pentru fete Sambuscus, si cred ca intr-adevar face treaba buna. De vreo 2 ani de cind il folosesc pe perioada de iarna, nu mi-au mai facut fetele episoade de raceala prea grele. Cateva zile febra si cam atit. De tusit destul de rar ....Antibiotic Andreei nu i-am mai dat de cel putin 3 ani de zile, iar Laurei i-am dat anul asta in tara cind mi s-a plins ca o doare urechea.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Ramona J spune:
Exxact la asta ma gindeam, sa-l incerc pentru perioada de recuperare. Sper sa-l gasesc la Whole Foods, sa nu mai comand de pe net.
lisa79 spune:
tot pe aici...raman de caruta
Ramona J spune:
Zi mersi, mai ai doar citeva zile de liniste. Lasa nesting-ul si odihneste-te pina mai poti.
bAly spune:
Lisa, daca chiar te grabesti sa-ti vezi bebelina, roaga-ti sotul sa te ajute .......da rezultate de obicei
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
lisa79 spune:
de miere nu mai stiti nimic??
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Lisa, daca chiar te grabesti sa-ti vezi bebelina, roaga-ti sotul sa te ajute .......da rezultate de obicei Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura |
Hai mai... sa-l roage?