America (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Am dat cu tunul we asta sa gasesc sampanie. Ce naiba se intampla? Am fost in doua magazine si am gasit decat sparkling wine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

S-a dat on sfirsit legea si in US cu sampania, acum numai vinurile din regiunea franceza pot purta titlul, US e ultima tara care a adoptat protectia numelui.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

emotii, emotii...multumesc de reprimire!! recitesc si eu din urma sa prind firul ce mai e nou cu voi, ce va mai fac puiutii, dar nu cred ca reusesc sa recuperez luni si luni de zile...

Sanzi, am vazut pozicile lui David, incredibil ce mare a crescut! il stiam de frumos foc, dar acum e si mai si.
Ramona, imi pare rau de puiuta ta, si noi trecem prin asta de cand merge la gradinita. e povestea fara sfarsit. de 3 ori antibiotice in 6 luni, iar tylenolul si motrinul sunt nelipsite. o sa incerc si eu ce te-au sfatuit fetele, sa-mi zici daca functioneaza la Ana.
Ruxi, tu ce mai faci, Bogdan creca e flacaias in toata regula acum.
AB, chiar nu mai stiu nimic de tine, vad la semnatura US...era France sau a devenit US? ingerasii tai ce fac?
Andrada, adresa e aceeasi, poze in curand.
Ciuf, bucuroasa de revedere! n-am gasit nimic in urma despre printesa Eva sau Luca...sau mi-a scapat?
Lai, succes la cautarile de casa, cred ca asta e perioada super pentru buyers.

ma bucur mult sa va regasesc, din iunie n-am avut net si nici nu i-am simtit lipsa. acum ca il am, ma intreb cum de-am supravietuit fara. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Voua pentru dinti v-au dat Vicodin?

Miericel vai ce bine ca sunteti acasa. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Ramona pricepui ce-i cu apa. Multam.

Cami nu-s si e si mama aici Baietul e copia mea si fatuca a sotului. Cand eram tineri eram .... da acum am devenit niste modesti.

Conchi io fac transhumanta. Iarna pe insula, toamna in Proventa... or creste cupiii si ies la pensie Uite-i pe aici pe nazdravani http://www.flickr.com/photos/31159426@N05/sets/72157612623430366/ si vreu si eu poze da schimbai adresa.

Andrada nooo tocmai zisei ca m-am lasat . Dar daca tot eram mereu in spital si-n concediu si deprimam si universitatea la un pas... ce naiba sa ma plimb de nebuna prin campus cand puteam sede in banca la cald, descarca nervii pe cate unul mai lipsit de reflexe ... dar acum mi-am revenit Sau n-a tinut neuronul ... e mult mai relaxant de partea cealalta a catedrei.

Sanzi io si jocurile suntem paraleli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Cami nu-s si e si mama aici Baietul e copia mea si fatuca a sotului. Cand eram tineri eram .... da acum am devenit niste modesti.

Deci tu esti responsabila cu ochisorii aia...

Sanziana nintendodogs daca vrea sa ingrijeasca,plimbe, creasca, duca la concursuri caini.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Hihihi nu eram singura pe care o rodea curiozitatea.

Acsor lasa nu mai fiti modesti ca nu e cazul cu asa copii faini.Si ca ma roade iar microbu': inteleg ca sunteti amandoi matematicieni, nu? Cu merge cu copilasii? le place mate sau trag inspre chestii mai ..era sa zic artistice dar matematica e o arta si ea nu?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Corina la culcare burticel! Gata scosei vrabiuta si ma laudai cu junetea. N-am sapte ani de acasa ca am plecat la sase la scoala .

Cami matematica e sau in categoria "limbi straine" sau "arta" .
Poate baietul, fatuca nu cred. E visatoare si zic eu ca n-are fire asezata ca sa fie un bun matematician. Dar din dorinta de a scapa de gura mea poate gasi solutii simple]. Si baietul e preocupat de butoane, circuite. Dar sunt mici inca.
Al meu a facut informatica teoretica, nu chiar mate, dar pe aproape. Dar o soacra si cumnata si o bunica sunt pianiste. Restul fug dupa sateliti si lasere. Vai de mine ... ma pun la rand pentru viza de Marte ca sa o am deja in caz ca-mi apuc nepotii.

Gata facui biografia. Mai iau o substanta controlata de pe reteta dentistului ... pun pruncul intre noi sa-l simt cand i-o creste febra. Sper sa nu!

Ramona reusesti sa dormi sper

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ieri n-am avut posibilitati de vorba ca nu stiu ce a avut calculatorul, azi i-a schimbat hd-ul si i-a pus unul nou...ma rog, vaz ca merge.

Ieri noapte l-am culcat in pat la noi. Toata noaptea s-a invartit ca si titirezu'. Parca era somnambul.Maraia ...iarasi adormea, iarasi se trezea... Azi dimineata am observat inca 2 dinti. pana la 9 luni jumate nimic si deoadata e invazie...

Fetelor ieri l-am intalnit pe AXEL de la Guns n'Roses. Eram cu copilul in brate, tocmai ce platisem la casa si sotul o luase inainte. El tocmi a intrat si eu m-am uitat dupa el luung, prima data nu mi-am dat seama din prima si el ne-a zambit si a zis HI!. Probabil e obisnuit. A imbatranit, si mi s-a parut cam roscovan. Mi-a lasat o impresie buna ca avea tenul frumos. Atata o fost intrevederea ca s-o dus ca vantu' :)) Oricum nu mai e ce-a fost... se vad anii nu gluma.

Superb dansul presidentizal... n-am cuvinte.

philip felicitari pentru baietzel!

miere cum este cu sexul copilului in functie de bataile inimii? eu am lipsit de la lectie. Cum e acasuca cu bebe?

Irina buna venit!

corinadana tu esti gravi??? Vaaaai ce ma bucurr:) O sarcina usoara si un bebe sanatos. BTW Ralu a "comandat" o sora?

ruxij ce baiat viteaz ai, a si sperian bolesnitza!! Nici mie nu-mi plac arabii...ha.

Mihutza noi in Feb vrem sa mergem in LA, e MUSAi!!! am auzit ca s-a prelungit termenul dar... nu stiu sigur.suna la consulat si vb cu omul de serviciu. Este cel mai bine.

lisa cred ca dr-ita zgandare acolo ,....de aia doare.Si pe mine ma enerva cand facea controlul digital doctoru Nastere usoara!!

sanzi eu cred ca e defect ala cine spune ca n-are defecte..daca ar fi s-o luam asa.Poti spune ca defectul tau este ca iti pui familia pe pl.2 si jobul pe primul ...ha ha . O sa impresionezi audienta

CamiM ce-mi place energia ta. Zi-mi si mie secretul...

Ramona offf nu mai trece bolesnita aia o data...saraca fata.. Hai sa salut vecina si io...frumoasa-i veshina noastra...la la la... moama de cand nu l-am mai ascultat pe Tibi.

Ciuf spor la scoala.

blackpanterro si io votez...cu mana ca-i mai sigur. Mie mi-e frica sa bag delicatesele la masina...fie chiar la delicate.

AB ce fata buna lasi sotul sa plece in vacantza.:) Sa treca simptomele post opratorii cat mai repde. Auzisem si eu de implantul acela(eu am una masea lipsa) da nu stiu cat de tare-i dandanaua dupa.

conchita bine ai revenit in lumea virtuala.

Ma duc la somn, sper ca noaptea asta sa doarma bine. pana acum e ok

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

AB, eu as sta departe de Vicodin si de toata familia asta de medicamente psihotropice, dau niste efecte secundare tare naspa...Nu poti lua altceva pt dinti? Eu la dureri iau Motrin 800 si iti zic sincer, trece durerea intr-o ora.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Miericelu, daca bebe a dormit 2 ore dupa alaptat poti arunca biberoanele alea subito.
Nu trebuie sa fac o obsesie din alaptat, ci doar sa il privesti ca pe cea mai frumoasa metoda de-ai asigura pruncului cel de-al patrulea trimestru de sarcina:)
Te previn, sunt momente in care plange de foame dupa 20 de minute...e normal, laptele de mama se digera aproape instant.
Nu inseamna ca nu ai lapte, ci ca trebuie sa-i dai sa suga f f des.
Insa natura asa le-a potrivit, ca sa stea mama cu bebelusul langa ea cat de mult posibil. De-acuma nu aveti altceva de facut decat sa va iubiti unul pe celalalt si pe sotu de la sine inteles
Iar alaptatul, chiar si f frecvent si f f obositor pt mama, produce, odata invinsa oboseala, o comuniune extraordinara, pe langa toate beneficiile.

Cheia e cum privesti toata aceasta perioada grea, de maxima oboseala: eu abia la al doilea copil am inteles ca e de fapt un cadou pe care mi-l face mie viata, ca am posibilitatea sa fiu buna si devotata si sa ma daruiesc total. La Sofia tare m-am mai revoltat pe treziri, pe nesomn....la gheorghe am inteles ca bebe asa mic nu voi mai avea in nicio zi:) *adica acel bebe Gh nu va ma fi asa mic, si ca e pacat , dupa ce ca-s obosita si tracasata, sa mai adaug si revolta la pachet.
N-am mai numarat zilele...stiam ca pe la 2 luni nu mai suge din 20 in 20 decat la puseul de crestere (fii atenta ca-s vreo 4 pusee doar in prima luna )
In concluzie, nu fa obsesie din alaptat,, dar priveste-l cu naturalete si curaj , e greu, dar asa e viata in general

bai cat am scris

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriuta Eu sint fan folclor autentic si organizez din cind in cind cite un concert pe CD. De obicei cind sint singura, ca ai mei mai strimba din nas. De sarbatori nu-i iert.

AB-ule, cum e feciorul? Am avut si eu o intilnire cu Vicodin, era sa ma dea gata si durerea tot acolo...

Aseara am dat bir cu fugitii, sa apuc sa ma odihnesc in caz de... Una peste alta a fost mult mai bine. Carmen, saru'-manusitele pentru tipul cu "spalatoarea" salina. Am fost si eu cobai, cred c-am dormit mai bine un pic azi-noapte si datorita lui. Ana nu e mare fan, dar nu ma las nici eu si am mai tras o tura si in dimineata asta. E super! Conchita, incercati-l si voi.
Deci mi-a mai venit si mie inima la loc.

Andrada, de la picior esti necajita? Ti-ai facut un plan de bataie?

Miere, ma bucur ca ati ajuns acasa si sinteti bine. Thank you Sinzi pentru news.

Mergi la inceput