America (143)
Raspunsuri - Pagina 11
pumba spune:
ciuf- da,ce sarbatoresti?sanatate multa ,poate e doar 24de ore virus.
ramona- sa fie sinusurile de vina, pt starea ANEI? nu are temperatura,nu? lasa apa calda sa curga in baie,fa aburi si si bag-o in cada , cu multe jucarii ......poate ii ajuta.
eu am fost afara cu carutu,vreo 2 ore,nici nu-mi simt picioarele. se anunta iar vreme aiurea in week-end ,asa ca am profitat.
pumba spune:
cercei- noi le-am pus la fete in mall,la 6luni.
la prima fetita nu am avut probleme,la cea de-a doua - tipa si-a prins manusa cand i-a fixat unu cercel,atarna asa de urechea fetei......eu m-am blocat....copila tipa,tipa ...tipa s-a pierdut.....in final a taiat cumva manusa,dar imi venea sa o strang de gat.
neda spune:
Miere-frumos foc bb.Ma bucur sa aud ca maine iesiti din spital.Neaparat sa te legi la burta.Te ajuta enorm de mult.
Ramona-cumpara de la magazinele de mexicani ridiche neagra .Scobeste cite putin din ea in fiecare zi si pune miere.Ridichea lasa un suc.Acel suc e ff bun pt tuse.Eu il folosesc cu succes la piticii mei.
Lisa79-incepem galeria?
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ramona- sa fie sinusurile de vina, pt starea ANEI? nu are temperatura,nu? lasa apa calda sa curga in baie,fa aburi si si bag-o in cada , cu multe jucarii ......poate ii ajuta. |
Nu, e congestie pulmonara. Am facut totusi treaba cu aburii aseara. Am pus-o si dimineata pe la patru in apa, atunci am incercat sa-i scad febra.
Neda, n-am acum ridiche neagra si mi-e imposibil sa ajung la magazin. Asta e o chestie care ne-ar putea ajuta.
misocim spune:
Dragele mele, eu sunt noua pe aici.
Poate cineva sa ma ajute cu o lista de adrese cu magazine romanesti in zona NY? Stau de 1 an in Staten Island, dar nu prea am reusit sa vad imprejurimile.
NUmai bine la toate!
alintaroma spune:
Ramona incearca si cu cald pe piept ... perna electrica, sare pusa in saculet, sau faina de porumb pusa in sacutel si incalzit ... mamaliga orice . La noi a ajutat tot timpul ideea e sa o convingi sa stea cu ea. Pupam jucausa mica .
Ramona J spune:
Multumesc pentru idee. Chiar am perna electrica (pentru salele mele) si uite ca nu-mi trecuse prin minte.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misocim Dragele mele, eu sunt noua pe aici. Poate cineva sa ma ajute cu o lista de adrese cu magazine romanesti in zona NY? Stau de 1 an in Staten Island, dar nu prea am reusit sa vad imprejurimile. NUmai bine la toate! |
Bine ai venit! Cele mai multe magazine romanesti sint in Queens (in special Ridgewood sau Sunnyside). Pentru tine n-ar fi mai aproape sa mergi la rusi, in Brighton Beach?
Pentru magazine romanesti cauta in Yellow Pages: Muncan Foods, Pork Store (sirbesc de fapt), Papagalul, Nita's European Bakery (mai e una pe aceeasi strada si mai sint citeva bune - iti spune Anamaria cind mai intra pe aici), Baruir.
Mai sint si restaurante romanesti: Romanian Garden, Casa Romana, Transilvania, Tricolorii - or mai fi si altele, s-or mai fi schimbat si astea, nu stiu. Eu mergeam la Romanian Garden in general, dar fiecare are alte preferinte.
corinadana spune:
AB multumesc mult! ti am admirat si eu copilasii in poze,tare frumosi, ochii baiatului sunt incredibili de frumosi!
Lisa nasti?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
ramona, sanatate multa anutzei, se pare ca ea inca mai boleste, mititica.
alintaroma, da, in cazul in care vor fi straight amandoi :)
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea