America (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- da,ce sarbatoresti?sanatate multa ,poate e doar 24de ore virus.

ramona- sa fie sinusurile de vina, pt starea ANEI? nu are temperatura,nu? lasa apa calda sa curga in baie,fa aburi si si bag-o in cada , cu multe jucarii ......poate ii ajuta.

eu am fost afara cu carutu,vreo 2 ore,nici nu-mi simt picioarele. se anunta iar vreme aiurea in week-end ,asa ca am profitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cercei- noi le-am pus la fete in mall,la 6luni.
la prima fetita nu am avut probleme,la cea de-a doua - tipa si-a prins manusa cand i-a fixat unu cercel,atarna asa de urechea fetei......eu m-am blocat....copila tipa,tipa ...tipa s-a pierdut.....in final a taiat cumva manusa,dar imi venea sa o strang de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Miere-frumos foc bb.Ma bucur sa aud ca maine iesiti din spital.Neaparat sa te legi la burta.Te ajuta enorm de mult.

Ramona-cumpara de la magazinele de mexicani ridiche neagra .Scobeste cite putin din ea in fiecare zi si pune miere.Ridichea lasa un suc.Acel suc e ff bun pt tuse.Eu il folosesc cu succes la piticii mei.

Lisa79-incepem galeria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

ramona- sa fie sinusurile de vina, pt starea ANEI? nu are temperatura,nu? lasa apa calda sa curga in baie,fa aburi si si bag-o in cada , cu multe jucarii ......poate ii ajuta.

Nu, e congestie pulmonara. Am facut totusi treaba cu aburii aseara. Am pus-o si dimineata pe la patru in apa, atunci am incercat sa-i scad febra.
Neda, n-am acum ridiche neagra si mi-e imposibil sa ajung la magazin. Asta e o chestie care ne-ar putea ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misocim spune:

Dragele mele, eu sunt noua pe aici.
Poate cineva sa ma ajute cu o lista de adrese cu magazine romanesti in zona NY? Stau de 1 an in Staten Island, dar nu prea am reusit sa vad imprejurimile.
NUmai bine la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona incearca si cu cald pe piept ... perna electrica, sare pusa in saculet, sau faina de porumb pusa in sacutel si incalzit ... mamaliga orice . La noi a ajutat tot timpul ideea e sa o convingi sa stea cu ea. Pupam jucausa mica .

Mergi la inceput

Multumesc pentru idee. Chiar am perna electrica (pentru salele mele) si uite ca nu-mi trecuse prin minte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misocim

Dragele mele, eu sunt noua pe aici.
Poate cineva sa ma ajute cu o lista de adrese cu magazine romanesti in zona NY? Stau de 1 an in Staten Island, dar nu prea am reusit sa vad imprejurimile.
NUmai bine la toate!

Bine ai venit! Cele mai multe magazine romanesti sint in Queens (in special Ridgewood sau Sunnyside). Pentru tine n-ar fi mai aproape sa mergi la rusi, in Brighton Beach?

Pentru magazine romanesti cauta in Yellow Pages: Muncan Foods, Pork Store (sirbesc de fapt), Papagalul, Nita's European Bakery (mai e una pe aceeasi strada si mai sint citeva bune - iti spune Anamaria cind mai intra pe aici), Baruir.
Mai sint si restaurante romanesti: Romanian Garden, Casa Romana, Transilvania, Tricolorii - or mai fi si altele, s-or mai fi schimbat si astea, nu stiu. Eu mergeam la Romanian Garden in general, dar fiecare are alte preferinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

AB multumesc mult! ti am admirat si eu copilasii in poze,tare frumosi, ochii baiatului sunt incredibili de frumosi!

Lisa nasti?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, sanatate multa anutzei, se pare ca ea inca mai boleste, mititica.
alintaroma, da, in cazul in care vor fi straight amandoi :)

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput